Γεια σου el-greco
Esi bebeos san Co-Admin anti na prospathisis na me grapsis ena PM i e-mail prospathas amesaos enan na kanis angreifen,
PM ?
Πόσα PM σου γράψαμε τους τελευταίους μήνες?
πόσες φορές σου κάναμε ban ?
Απάντησες ποτέ ? Έδωσες ποτέ μια δικαιολογία ?
Και πάλι συνεχίζεις να χρησιμοποιείς το forum σαν να είναι του Μήτσου το Βενζινάδικο...,
El-greco κάνεις ένα μικρό λάθος,
Γράφεις τόσα post, που είτε στέκονται ακόμα γραμμένα (και αναπάντητα), είτε είναι τελείως off-topic, ή ξεκινάς να βρίζεις εταιρείες.
Δεν λέω ότι γράφεις άχρηστα posts – επειδή κάθε post μπορεί να έχει ένα νόημα,
αλλά δεν βλέπω λογική στα post σου,
!! Αλήθεια, πόσες φορές έχεις δει το post που υπάρχει σε κάθε κατηγορία, με τον τίτλο "Διαβάστε πριν γράψετε" ?
σχεδόν το 95% από τα μέλη του forum μας, ρίξανε μια ματιά στο site, εκεί που έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι...πληροφορίες στόλων, αεροδρομίων, registrations, ό,τι θέλεις...
Εσύ, el-greco είσαι ένας από το 5% ? Δηλαδή, βαριέσαι να κοιτάξεις και προτιμάς να γράφεις posts?
δεν εννοώ το τελευταίο σου post, εννοώ τα posts σου γενικά.
el-greco, ξέρεις πόση δουλειά, τι ιστορίες έχουμε για το forum αυτό?
Πόσοι από τα μέλη και φίλοι μας βοηθάνε για να κρατήσουμε ένα υψηλό standard ?
then ksero pantos giati ESI ise Co-Admin...then to aksizis katholou.
Ίσως η φράση μου για τα Α300 να ήταν υπερβολική, και ζητάω συγγνώμη.
Έχεις δίκιο ότι σαν Co-admin πρέπει να είμαι πιο sostos ,
αλλά για να μου μιλάς με τέτοιο τρόπο, πρέπει να έχεις και κάποια στοιχεία, και θα ήθελα να τα ακούσω…
αυτό ισχύει για όλα τα μέλη
όποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, μπορεί να μου μιλήσει
πιστεύω πως,
βοήθησα κάθε μέλος που χρειάστηκε βοήθεια, προσπαθώ να απαντώ σε όλα τα PM, από τα μέλη μας, όσο μου επιτρέπει και ο χρόνος!
εσένα el-greco, από την πρώτη μέρα που γράφτηκες, σου έγραψα ένα μήνυμα, ότι άμα έχεις ερωτήσεις ή προβλήματα, να μην ντρέπεσαι να μου στείλεις μήνυμα,
και κάτι ακόμα,
τις τελευταίες σειρές από αυτό το post, δεν τις γράφω ως co-admin
εννοώ, ότι δεν θα σου κάνω ούτε ban, ούτε θα πω στους φίλους μου για σένα για να σου κάνουνε ban,
άμα θέλεις να μου μιλήσεις, μιλάμε μέσω e-mail.
---
back to the topic parakalo