Hellenic Imperial Airways

Εννοεις αν ξερει κανεις, περα απο τον θεο και το αγιο πνευμα? Θα σε γελασω, τους εστειλα μεϊλ και ακομα περιμενω απαντηση.. :wall:

ΥΓ: Στον αρουραιο δοκιμασες την τυχη σου? Οι κουτσομπολες ειναι μεσα σε ολα.. :banana:

Aπο οτι γνωριζω οχι

Το SX - TIE ειναι Αθηνα
Το SX - TID ειναι Αθηνα
To SX - TIC ειναι Karatchi
To SX - TIB πεταει

To SX - TIC ειναι Karatchi ?Τι κανει εκει?Μήπως ναυλωμένες πτήσεις ή κάποιου είδους συντήριση?

billos_340":30qfrs3x said:
17.600(περίπου)είναι σε ευθεία γραμμή με διαδρομή πάνω από Βόρειο πόλο..Αυτή η απόσταση αγγίζει τα επιχειρισιακά όρια του 777-200LR.Τώρα το 747 δεν θα θέλει και καμια στάση για ανεφοδιασμό?Πες πως το 747 εχει μια ακτίνα δράσης 12.778 χιλιόμετρα και κάνει μια στάση στην Μπογκοτά(για κανα στιγαριλίκι και καύσιμα)Εμένα μου βγάζει 19.000 χλμ(στο GOOGLE EARTH)Όσο για τα 340,ok δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκονται,είπα μήπως.΄Ολα αυτά oneway.Επίσης το 747 το χαρακτήρισα "μη οικονομικό" σε σχέση με σημερινά αεροπλάνα(π.χ. 340).

To ρημάδι το internet έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (εκτός από τη μέρα που θα πεθάνουμε) !!! Ψάξτε και λίγο.

Το να γράφουμε κάτι χωρίς πρώτα να το ψάχνουμε-διασταυρώνουμε, έχει γίνει επικίνδυνο φαινόμαινο στο forum τους τελευταίους μήνες και δυστυχώς παρατηρείται κατά κόρον από νέους χρήστες.

Y.Γ. Για να μη δημιουργηθούν παρεξηγησεις έβαλα το δρομολόγιο ATH-POP-ATH μιας και το site δε δεχονταν το ΡΑΡ (που είναι το αεροδρόμιο Port-au-Prince ). Τ' αεροδρόμια δε διαφέρουν σημαντικά σε απόσταση κι έτσι το στατιστικό σφάλμα είναι μικρό.

Φίλε flying Doc είπαμε,μπέρδεψα την Αϊτή με την Ταϊτή.Γιατί το κάνουμε θέμα?Το γράφω και ποιό πάνω πως μπέρδεψα το μέρος.

I IMP113 χτες προσγειωθηκε στο Port-Au-Prince , Haiti

...και πριν απο 3 ωρες γυρισε Αθηνα, με τιτλους "Libya Fund for Assistance and Development" !!! Reg. SX-TIB

seven4seven":1lwpbzwk said:
...και πριν απο 3 ωρες γυρισε Αθηνα, με τιτλους "Libya Fund for Assistance and Development" !!! Reg. SX-TIB
Sorry,αλλά δεν κατάλαβα.Εννοεί πως μαζί με την βοήθεια που στείλαμε,έστειλε και η Λιβυή?Εξήγησε το καλύτερα αν μπορείς. :)

Δεν μπορω! Σου λεω τι γραφει πανω το αεροπλανο... Τωρα, τι κοννε ειναι αυτο με τη Λιβυη, μονο το αφεντικο μπορει να μας πει (και ειναι μελος, αλλα εχει χαθει). Σορυ!

ΟΚ.Κανένα πρόβλημα :) .Άν εμφανιστεί το αφεντικό ας μας διαφωτήσει!