Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σύμφωνα με το "σύστημα κρατήσεων" της εταιρείας οι πρώτες πτήσεις αναμένονται στις 10/6

Και ωραίες τιμές από ότι βλέπω. Τέσσερα κατοστάρικα BHX-ATH-BHX. Ένα κατοστάρικο ανα κινητήρα ανά επιβάτη πάει? :evil:

και προς το τέλος το δρομολόγιο εκτελούνταν από 737-400, τρεις φορές την εβδομάδα. Τώρα όσον αφορά τη ΗΙΑ, έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το αν θα ξεκινήσουν οι πτήσεις.

flesland":1sekopij said:
Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου πριν μερικές μέρες στο site ότι τώρα έχουμε πρόσβαση στην Μέκκα μέσω της Τζέντας. Πριν 15 χρόνια έπρεπε να είσαι συγκεκριμένης θρησκείας για να πας εκεί κ η τιμωρία για τους παραβάτες ήταν σωματική (κόψιμο χεριών, μαστίγωμα κτλ). Ελπίζω να είναι σίγουροι ότι αλλάξαν τα πράγματα :roll:

Είσαι σίγουρος πως η διατύπωση ήταν έτσι; Ή μήπως εννοούσε πως υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης για τους μουσουλμάνους στη Μέκκα μέσω της Τζέντας; Απ' όσο γνωρίζω, η πρόσβαση στη Μέκκα συνεχίζει να είναι απαγορευμένη για τους αλλόθρησκους και ελάχιστοι ήταν αυτοί που μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να μπουν, παράνομα βεβαίως, στην πόλη. Αν όμως η διατύπωση είναι όντως έτσι, καλό θα ήταν να κάνουν κάποια διόρθωση. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για μια καινούρια εταιρία, έστω και λόγω λανθασμένης διατύπωσης, να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Μπορεί να μην ξεκινήσαν ακόμα τα προγραμματισμένα δρομολόγια που λέγανε, αλλά αύριο θα πάνε μια βόλτα μέχρι την Κωνσταντινούπολη..
SAW IMP IMP321 07/06/2009 08:00

Και επιστρέφει το βράδυ:
Κωνσταντινούπολη IMP IMP323 07/06/2009 23:20

350 ευρώ στην Economy premium με επιστροφή.

Η best web price είναι στα 250 με επιστροφή.

Πως πετυχαίνεται την τιμή αυτή;

Εμένα το άλλο μου κάνει τρομερή εντύπωση..
Από 15/6 μέχρι 29/6 είναι SOLD OUT (!??!?!?) το Birmingham... Μιλάμε για 5 πτήσεις.. Μα το Birmingham?!?!?!?
Οποιος απο εδώ έχει κλείσει ολα τα εισιτήρια για πάρτυ του, να φανερωθεί αμέσως!!!

-edit-
Φαίνεται οτι φάγαν άκυρο οι υπόλοιπες πτήσεις για αύριο.. Μόνο την αναχώρηση για CMN στις 15:30 δίνει τώρα