Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
δεν καταλαβαινω το"'λειτουργουν" με το τροπο που το γραφεις.οπως καθε εταιρια που ξεκιναει προγραμματισμενα ετσι και αυτη δεν θα τα κανει ολα τελεια απο την αρχη αν και προσπαθει αρκετα.δεν εχετε βαρεθει να κατηγορητε μονο?αλλο η ενημερωση και αλλο η "ειρωνια"!

Δεν ειναι θεμα κατηγόριας αγγελα ειναι φορουμ εδω και ο καθενας μπορει να λεει τη γνωμη του. Το να κατηγορεις αυτη την εταιρεια ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις γιατι απλα δεν υπαρχει κατι "καλυτεροτερο" για μια εταιρεια τετοιου ειδους. Αυτη η εταιρεια δεν εκανε τιποτα καλο απο την αρχη και ουτε εχει σκοπο να κανει. Και εξαλλου απο το 2007 αφεση αμαρτιων θα της δινουμε ??? Δηλαδη ποτε θα παψει να ειναι αρχη γι'αυτην και να κανει κατι τελειο ? Οταν κλεισει οριστικα ?

το μαγαζι οπως το αποκαλειτε λειτουργει κανονικοτατα και μεγαλη συνεπεια σε πληρωμες ,ενσημα κτλ και η λεξη αφεση ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα για να τη δωσει ενα φορουμ.εδω λεμε μια γνωμη ουτε δικαζουμε ουτε καταδικαζουμε.

Δεν μιλαω για πληρωμες, μιας και πληροφορηση για πληρωμες δεν εχω...

Αλλα συμφωνω με αυτη τη γνωμη:
Αυτη η εταιρεια δεν εκανε τιποτα καλο απο την αρχη.
Και εξαλλου απο το 2007 αφεση αμαρτιων θα της δινουμε ??? Δηλαδη ποτε θα παψει να ειναι αρχη γι'αυτην και να κανει κατι τελειο ? Οταν κλεισει οριστικα ?

Τουλαχιστον οπως το αντιλαμβανομαι το αφεση αμαρτιων.... Την εχουμε υποστηριξει παρα πολυ αυτη την εταιρια. Εχουμε ακουσει υποσχεσεις και υποσχεσεις. Και τελικα καταληγουμε στο κενο. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω. Αρχισε δρομολογια για να ακυρωνονται? Σχεδιο ειχε? Με ποια λογικη τα αρχισε και διαλεξε αυτους τους προορισμους?

Εσυ δηλαδη συμφωνεις με τις κινησεις της?

αν διαβασεις ολες τις σελιδες που εχετε γραψει κατα καιρους μονο υποστηριξη δεν εχετε δωσει.τωρα το αν συμφωνω δεν παιζει και ιδιαιτερο λογο αλλοι αποφασιζουν οχι εγω και οσο αφορα τις ακυρωσεις δες λιγο καλυτερα καινουργια αεροπορικη εταιρεια στην αθηνα ξεκινησε αρχες του χρονου ποσεσ ακυρωσεις στη σειρα ειχε, εχει και θα εχει...αυτοι πλανο δεν εχουνε?με τα καλυτερα ξεκινησανε!!!καθε εταιρεια εχει τα προβληματα της το θεμα ειναι να πετανε ασφαλης.

Μονο που ξεκινησανε τωρα και οχι το 2007!Εκει ειναι η διαφορα!
Το θεμα ειναι οτι η ZF εχει δωσει ενα πλανο, το οποιο η HIA αδυνατει να δωσει!Δε σου λεω να κανει ρα παντα τελεια!Εδω κοτζαμ ΟΑ (η νεα!) και εχει ενα τρισεκατομυριο "παιδικες" ασθενειες!Δε θα ειχε η ZF η HIA η η Χ αεροπορικη εταιρια?

Οταν καποιος αδυνατει να δωσει "οραμα" ,δυστυχως η ευτυχως, χανεται!Εδω θα ειμαστε και στο μελλον που θα λεμε παλι οτι κοπηκαν τα δρομολογια, θα, θα ,θα....ΜΑΚΑΡΙ να βγω λαθος και σε 2-3 χρονια να μου κανετε παραθεση αυτο το ποστ και να μου λετε Μ******ς μας ελεγες!Δεν εχω κατι προσωπικο με την εταιρια!

Στη προσπαθεια και στη δοκιμη εχουν ολοι δικαιωμα,οπως και στην επιτυχια η στην αποτυχια.το γεγονος οτι πεταει απο το 2007 δεν σημαινει κατι,πετουσε εξωτερικο και μονο.τωρα λοιπον ειπε να ξεκινησει και κατι απο δω.αφηστε να δουμε πωσ θα παει και μετα κρινουμε και επικρινουμε.αυτα ειχα να πω

NFEEFE":9h1af5qv said:
Αρχισε δρομολογια για να ακυρωνονται? Σχεδιο ειχε? Με ποια λογικη τα αρχισε και διαλεξε αυτους τους προορισμους?

Με σκοπό να μεταφέρει τους μουσουλμάνους της Αγγλίας και του Μαρόκου στη Τζέντα για τα Χάτζ. Ο Ιορδανός ενδιαφέρεται μόνο για ότι έχει να κάνει με τον μουσουλμανικό κόσμο. Τα ξέρω καλά γιατί δούλευε ο κολλητός μου πλήρωμα.

αθηνα μπερμινγκχαμ μαροκο και τζεντα με 747-200...πολυ λογικο το βλεπω :wall:
ας ειναι καλα η ομρα και τα χατζ..... αν και ο μουσουλμανος του μπερμινγκχαμ γιατι να μην επιλεξει τι saudia???????? τιθεται θεμα συγκρισης?????