Hellenic Imperial Airways

flou 1908":z2eihoqw said:
Θα φταίει η έλλειψη προσωπικού και χώρου στην ΥΠΑ.
Έχουν μαζευτεί τόσοι αργόσχολοι από την κρατική Ολυμπιακή που δεν βρίσκουν καρεκλά να κάτσουν συν το ότι οι υπάλληλοι της ΥΠΑ τους είδαν να ξύνονται και είπαν "κορόιδο είμαι να δουλεύω εγώ για κάποιες χιλιάδες ευρώ τον μήνα όταν οι άλλοι κάθονται για κάποιες χιλιάδες ευρώ τον μήνα?" οπότε και αποφάσισαν να τα ξύνουν και αυτοί.
Με το πλυντήριο χρήματος του Ταλάλ θα ασχοληθούν?
Ο μήνας έχει 9....

Φιλε μου, θα ηθελα να σε πληροφορισω, οτι αργοσχολοι της πρωην ΟΑ δεν υπαρχουν. Επρεπε να ειχανε τοποθετηθει σε θεσεις κλειδια, αλλα το κατεστημενο
των συνδικαλιστων και οχι μονο, δεν τους τοποθετησε ποτε, ουτως ωστε να φανουνε υπεραριθμοι, και να τους διωξουν. Επισης θα ηθελα να σε πληροφορισω, οτι
οι πιλοτοι, ΠΟΤΕ δεν διαλεξαν να πανε στην ΥΠΑ. Ο νομος του χατζηδακη, ο 3717 ειναι αυτος που τους τοποθετησε εκει περα. Επισης στην Δ2, στα πτυχια δηλαδη,οι περισσοτεροι ειναι οι ξυνοντες τα μη λεγαμενα τους, ολυμπιακαριοι (κατ᾽ ἐσενα).....και αυτος ειναι και ο λογος που στρωνει η υπηρεσια αυτη. Επισης οι SAFA και οι ινσπεκτορες, ειναι κοπροσκυλα ολυμπιακαριοι......και το συστημα αρχισε επιτελους να κουνιεται....Ειδες λοιπον τι κανουν οι ξυνοντες τα μη λεγαμενα τους ?
Οι κακιες σου ειναι πολυ κατακριταιες.
Το θεμα μας ηταν η ΗΙΑ, και οχι οι πιλοτοι της ΟΑ.

Όποιος εχει την μύγα μυγιάζεται, στην ΥΠΑ ανήκουν οργανικά οι τέως Ολυμπιακάριοι και φυσικά κάνουν ότι και οι απλοί υπάλληλοι της ΥΠΑ.
ΞΥΝΟΝΤΑΙ εις υγείαν των κορόιδων.
Το "σύστημα" δεν έπρεπε ποτέ να έχει δώσει IOC στους αυτοκράτορες και μετά να μην το αφαιρεί όταν έβλεπε ο καθένας τι κ*λοχανίο ήταν.

FLOU εδω μιλαμε για την ΗΙΑ, και οχι για τους ολυμπιακαριους.
Φαινεται οτι διακατεχεσαι απο βαθυτατο κομπλεξ και κακια για αυτους τους ατυχους επαγγελματιες.
Και μια και αναφερομαστε σε αυτους, ξερω, οτι οι περισσοτεροι δουλευουν, και κατω απο το 10% παραμενει στην ΥΠΑ, διοτι ηταν ατυχοι λογω ηλικιας δεν μπορουν να βρουν δουλεια σν κ2, και κ1 δεν μπορουν να γινουν. Οι υπολοιποι, με την πειρα τους εχουν περιοπτες θεσεις σε πολυ καλες αεροπορικες εταιριες.
Προσωπικα δεν ειχα καμμια ορεξη να εκνευριζομαι με αυτα που γραφεις, αφου αυριο εχω 17ωρο σκελος με το 777, και θελω να ειμαι ξεκουραστος και ηρεμος.
Αντε, καληνυχταααα..

Καλά και εγώ πρωί πρωί δεν έχω όρεξη να εκνευρίζομαι, αλλά εσείς οι ολυμπικάριοι έχετε πολύ θράσος. Μου κάνατε και σύλλογο απολυμένων Ολυμπιακής …..Δεν καταλαβαίνω γιατί να σας πληρώνουμε, με πρόωρες συντάξεις, με θεσούλες στην ΥΠΑ; Όταν κλείνουν οι ιδιωτικές εταιρείες, τι γίνεται με τους εργαζόμενους…;..;… Αλλά έχετε και πολύ θράσος που παραπονιέστε γιατί αποζημιωθήκατε με ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου και τώρα που κουρεύτηκαν σας κακοφάνηκε. Ίδια ξευτίλα και με τον ΟΤΕ 55000 συνταξιούχοι …Οι κλίκες σας όμως έφτασαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάρρευση. :evil:

Κάποτε είχε κλειδώσει αυτό το θέμα. Καιρός να ξανακλείσει. Βλέπουμε τον τίτλο,.... θεωρούμε ότι θα διαβάσουμε κάτι νέο, και βλέπουμε τις υστερίες κάθε πικραμένου.

Πράγματι, είναι προκλητικό, αλλά τι να κάνουν και αυτοί....Ας έρθουν εδώ που είμαι και εγώ, να δούνε την γλυκα.
Ομως χειρότερος είσαι εσύ, που συν τοις αλλοις είσαι και ΚΑΚΟΣ. Η κακια και η ζηλια είναι χειρότερα από την προκλητικότητα των ολυμπιακάριων. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ στο θέμα, διότι συζητάμε για ΗΙΑ και όχι για οα.
Δεν θα ξανά απαντήσω. Είμαι ΟΜDB και έχω μακρύ ταξίδι......μπροστά μου, και μάλιστα route check σε νέο κυβερνήτη......
Ηρεμιστε διότι το μέλλον της πατριδος είναι μαύρο......και οι δοσιλογοι που σας κυβερνανε εκμεταλλεύονται την διχόνοια
Του κόσμου, και κάνουν αυτά που κάνουν!

Το "σύστημα" δεν έπρεπε ποτέ να έχει δώσει IOC στους αυτοκράτορες
Ελπίζω να πρόκειται για ακούσιο σφάλμα,μιας και γράφηκε με τόση σπουδή.

από docORL
Φαινεται οτι διακατεχεσαι απο βαθυτατο κομπλεξ και κακια για αυτους τους ατυχους επαγγελματιες.

Ναι εχουμε καποια κομπλεξ γιατι δεν διαθεταμε :banana: :banana: γκαρσονιερες η χωραφια να τα δωσουμε να μπουμε σε μια δουλεια αλλα παρολα αυτα κρατηθηκαμε στο χωρο οποτε εχουμε απολυτο δικαιωμα να λεγομαστε αξιοι επαγγελματιες οι Ολυμπιακαριοι απο που και ως που να λεγονται εππαγγελματιες μπορουν να λεγονται πολυμπριζα

Αν μπορούσες δηλ. εσύ να βάλεις ένα μέσον για να μπείς κάπου και να εξασφαλίσεις σίγουρη και μόνιμη εργασία,θα περίμενες να πας με το σταυρό στο χέρι για να θεωρήσε άξιος επαγγελματίας; Έλεος ρε παιδιά,τα έχετε βάλει όλοι με τους υπαλλήλους του δημοσίου και τους ολυμπιακάριους; Άλλωστε, όσο μέσον και να βάλει κάποιος, το αν θα παραμείνει σε μία δουλειά, εξαρτάται κατά πολύ και από τις επιδόσεις του.

ΑΥΤΗ ακριβως ειναι η φιλοσοφια που μας εχει καταστρεψει σα χωρα, δηλαδη "το μεσο για να μπεις καπου για σιγουρη και μονιμη εργασια". και ειναι φανερο οτι επιμενουμε πεισματικα να μην αλλαζουμε μυαλα παροτι μας φτυνει και μας κραζει ολοκληρη η υφηλιος.

Για να μην πάνε 2 σελίδες posts στα σκουπίδια, επιστροφή στο θέμα. :3: