Hellenic Imperial Airways

Το αεροπλάνο όντως έφυγε με απλήρωτα πληρώματα εδω και 6 κοντά μήνες... Προσπαθούν να πείσουν και τους υπόλοιπους να φύγουν χωρίς λεφτά... Απλήρωτα και απογοητευμένα πληρώματα... δεν αποτελούν και τις μεγαλύτερες εγγυήσεις για την ασφάλεια των πτήσεων...
Κάτι μου λέει ότι το καινούργιο operation HIA θα αποδειχτεί σε μεγάλο φιάσκο... Είδωμεν...

Θα ειναι δυσκολα εκει κατω....Διοτι για να φυγει κανεις απο την Τζεντα, χρειαζεται το ΟΚ της εταιριας, για visa εξοδου απο την Σ.Α.....
Οποιος παει απληρωτος, περνει και το ρισκο να παει να ξαναδουλεψει, για μια φορα ακομη, απληρωτος...Ας μην ξεχναμε οτι απληρωτοι ειναι οι ιπταμενοι απο το Δεκεμβριο που γυρισανε απο Πακισταν, οπου πεταξανε κοντα στους 3 μηνες....Χρημα το αφεντικο πηρε,.....το θεμα ειναι , γιατι δεν εξοφλησε τους υπαλληλους του?
:wall:

.......αφηνε και εσυ τα αεροπλανα σου κατω 8 μηνες, και πεσμου αν βγαινουν τα κουκια...... :with:

χαμογελαστε :D .... παντως απ οτι εμαθα μολις τωρα εταιρεια ψαχνει για πληρωματα (πιλοτηριου) με βαση την ΜΕΝΑ (Middle East North Africa).

Αμα βαρεθηκατε να πετατε για εναντι δοκιμαστε αυτους εδω.... :banana:

flightcrew4me@gmail.com

Ειναι το προσωπικο e-mail ενος manager μιας "μικρης" εταιριας (6 jumbo μονο).

Ειναι πολλα τα λεφτα...... και στην ωρα τους!!! :great:

Και τι θα πετάνε τα B747? και μάλιστα δωρεάν? και εγώ που πίστευα πως τους πήραν το AOC...
Τελικά τι θα γίνει θα φέρουν αυτά τα Α340? η ανεμογκάστρι και αυτό?

Και κάτι άσχετο αλλα όντως υπάρχουν πιλότοι που πετάνε μαζί τους???
Και γενικά υπάρχει σαν εταιρεία η απλά έμεινε και η ιστοσελίδα στο διαδίκτυο βάρος στους serves?

Αλλαγες πολλες ακουγονται εκει περα.....Αλλαγες στην διοικηση...αφου υπηρξε και μια αποχωρηση λογω υγειας, ενος πολυ αγαπητου και καλου χειριστη και ανθρωπου, το AOC επανηλθε, και ηδη το ενα 47ρι βρισκεται στην Βαγδατη...ενω ετοιμαζεται να φυγει και το δευτερο, αν φυσικα βρεθουνε πληρωματα ΘΔ και καμπινας...βλεπετε εχει πεσει φεσι, αλλα με μερικα ἑναντι῾βολευονται μερικοι.
Α340 ειπατε? Μακαρι, αλλα κομματακι δυσκολο το βλεπω. Ποτε δεν ξερεις ομως. Ειδικα που μετα την παυση λειτουργιας της γραμμης LGAV-KJFK απο Σεπτεμβρη, οποιος ῾μαγκας῾ανοιξει την γραμμη, θα χ@στει στο ταλληρο....
Το 340 θελει χρημα για lease, συντηρηση, ασφαλεια, εκπαιδευση κλπ.
Εγω αποχωρησα λογω του οτι δεν ειμαι ερασιτεχνης, αλλα επαγγελματιας, και απαιτω να πληρωνομαι στην ωρα μου. Μου λειπει το 747, αλλα το 320 που πεταω τωρα μου φερνει ψωμι στο σπιτι, και κυριως στην ωρα του...ασχετα αν ειμαι Ινδια..
Ευχομαι ομως σε ολα τα παιδια εκει στην ΗΙΑ, οτι καλυτερο, και ο κ. Ταλαλ να παρει τα 340 και οτι αλλο, για να μεταφερει ξανα τους ελληνες της ομογενειας μετα την παυση των πτησεων της ΟΑ....

Αμα βαρεθηκατε να πετατε για εναντι δοκιμαστε αυτους εδω.... :banana:

flightcrew4me@gmail.com

Ειναι το προσωπικο e-mail ενος manager μιας "μικρης" εταιριας (6 jumbo μονο).

και επειδη βρεθηκα να απαντησω στα πολλα μηνυματα στο inbox σχετικα με την χτεσινη δημοσιευση να σας ενημερωσω τα εξης...... οπως μου τα ειπανε τηλεφωνικα....

Ψαχνουν για 3-4 σετ πληρωματα (πιλοτηριο) και 2-3 επιπλεον Κ2

Κ1 10.000 $ / μηνα, Κ2 7.000 $ / μηνα :thx:
100 $ την μερα PDM :D
ΗΟΤΑC & Transportation :D :D
6 βδομαδες ON 4 βδομαδες OFF :rolleyes:
βαση μεση Ανατολη :p

Καλη επιτυχια παιδες........ :great:

και που ειστε.... ;) οι πληροφοριες ειναι δωρεαν.... :idea: μη βγει κανας αποτυχων και λεει οτι ζητησα ποσοστο θα τον κανω ρομπα!!! :rant:

Προφανώς θέλουν type rated άτομα για να ξεκινήσουν άμεσα... Δεν νομίζω να είναι πολλοί (νέοι τουλάχιστον) που να έχουν TR στο 747...

Καλά ρε φιλε και γιατί δεν το ανεβάζουνε στην ιστοσελίδα τους την προκήρυξη, και μονο εσύ το ξέρεις? δεν υπάρχουν αλλα άτομα που να μπορούν να διασταυρώσουν αυτή την πληροφορία?

:twisted: :twisted: :twisted:
10 χιλιαρικα....!!!! :thx: :thx: :thx:
Εδω χρωσταει απο περσυ στο Πακισταν!
Δινει κατι ἑναντι῾μπας και παμε κατω στην Τζεντα.
Καλιο να σου βγει το ματι, παρα το ονομα.
Τελικα η πληροφορια μου επιβεβαιωθηκε.
Αλλαγη ΔΠΕ προ ημερων.
Και ακουγεται το ονομα παλιου ολυμπιακαριου σειρας 84, με μεγαλη πειρα, ως αντικαταστατης.
Λες και εφταιγε ο ανθρωπος για τα χαλια.
Ημαρτον.