Hellenic Imperial Airways

Καλησπέρα σε όλους

Να κάνω και εγώ μια ανόητη ερώτηση; Άντε και παίρνει η ΗΙΑ τα Α321-200. Άντε και παίρνει και τα Α340-300. Άντε και ξεκινάει και τις πτήσεις ATH-JFK. Το Base/Line Maintenance του στόλου της εταιρείας ποιος θα το κάνει; Γιατί κάτι θυμάμαι πως υπήρχε ένα σοβαρό ζήτημα και σε αυτό τον τομέα παλαιότερα...

μου αρέσει πάντως που στο άρθρο η Ολυμπιακή έχει την τιμητική της!!

Εμένα μ'αρέσει που έχουν βάλει φωτογραφίες από business/first class τού 787 (μάλλον).Είναι σοβαροί οι άνθρωποι;Ακόμα κι'άν υποθέσουμε πως ξεκινάνε το δρομολόγιο,πώς νομίζουν ότι θα αντιδράση ένας επιβάτης που,έχοντας διαβάσει αυτό το άρθρο κι'έχοντας δεί αυτές τίς φωτογραφίες,θα αντικρύση την καμπίνα τού 340;

Τώρα όσον αφορά το ξήλωμα τών πτήσεων γιά SKG....σύντροφε υπερπράχτωρ,είσαι απαιτητικός-εδώ οι άνθρωποι πάνε γιά μεγάααααλες μπίζνες υπερατλαντικών δρομολογίων,με τοπικά τής Ελλάδας θ'ασχολούνται;Οποιος θέλει να πάη στην Θεσσαλονίκη,άς πάρη το τραίνο ή το ΚΤΕΛ.Η,έστω,άς πάη με τίς "υποδεέστερες" OA-A3 που δέν είναι αυτοκρατορικές αλλά λαϊκές εταιρείες.........Αμάν πιά!

ΥΓ Αυτό δέ με τα "ολοκαίνουργια αεροπλάνα" είναι unpaixtable....

Όχι η φωτογραφίες είναι του Α340 και με το πρώτο google ''Gulf Air first class'' τις βρίσκεις στο flickr του φωτογράφου moaksey...Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν κιόλας:

''This photo was taken on May 18, 2009 in Bahrain International Airport, Capital, BH, using a Canon EOS 400D D''.
:wall: :with:
http://www.flickr.com/photos/moaksey/35 ... otostream/

Για τις υπόλοιπες γραφικότητες όπως

Οι υποψήφιοι επιβάτες που θέλουν να κλείσουν εισιτήρια θα μπορούν μέσω διαδικτύου να κάνουν κρατήσεις μέσα από το online σύστημα.

για τους Έλληνες πιλότους της Ολυμπιακής δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα αφού η φήμη τους έχει περάσει πλέον στην ιστορία των αεροπορικών εταιριών και θεωρούνται οι καλύτεροι στον κόσμο.

Η νέα εταιρία διαδέχεται, με υπευθυνότητα και ύστερα από εντατικές προετοιμασίες ενός χρόνου και πλέον την πλέον ιστορική βαριά κληρονομιά της Ολυμπιακής με αίσθημα ευθύνης

γνώστη των ευαισθησιών αλλά και των υψηλών απαιτήσεων των Ελλήνων οι οποίοι ένιωθαν την Ολυμπιακή σα το σπίτι τους.

θα σωπάσω, αλλιώς δεν θα τελειώσουμε ποτέ...

Προβλέπω πτήσεις που θα αφήσουν ιστορία...

Το σύστημα κρατήσεων είναι διαθέσιμο. Οι τιμές ξεκινάνε από 797 ευρώ αλλέ-ρετούρ

Για το "ρετούρ" μην είσαι και τόσο σίγουρος :mrgreen:

κακίες...

Kαλησπερα παιδια κ απο μενα , εγω αυτο που αναρωτιεμαι πραγματικα ποτε θα εκπαιδευσουν το πρωσωπικο, 3 εβδομαδες πριν τη Μ.Δευτερα ειχαν κανει συνεντευξεις ,αναρωτιεμαι αμα εχουν καλεσει κανεναν που δε το πιστευω. η οποια εκπαιδευση θα γινει στη Jeddah ειπαν !η gulf air μας εκπαιδευανε εβδομαδες , o φιλος παραπανω εχει δικιο για τη photo το 340 της gulf air, το επισημανε και δε το πιστευα εχω δουλεψει κ το αναγνωρισα εχω κλεισει ωρες κ ωρες εκει ατελειωτες . μηπως τελικα τα 340 θα τα παρουν απο την gυlf air?