Hellenic Imperial Airways

Πάντως, η HT εμφανίζεται στα συστήματα κρατήσεων ως μέλος του BSP των εξής χωρών:

Ελλάδα
ΗΠΑ (ARC)
Γαλλία
Λίβανος

Οπότε ο Greg.CHQ σίγουρα έπεσε μέσα σε κάποιους προορισμούς, ο καιρός θα δείξει... Κι εγώ πιστεύω ότι αυτή τη φορά φαίνεται να γίνονται πιο σοβαρά βήματα, πάντα βέβαια με επιφύλαξη.

« Η καλύτερη Ευρωπαϊκή Charter Αεροπορική Εταιρεία για το 2010» (The Best European Charter Airline 2010, ITM) :thx:
hellenicairways.com/liga-logia-gia-tin-hellenic-imperial-airways

Μού αρέσει που μερικοί εδώ μέσα "χάφτουν" τα παραμύθια τής Χαλιμ...εεεε τής HIA ήθελα να πώ.

Τί εντύπωση δίνει αυτή η εταιρεία άραγε στον υποψήφιο επιβάτη που θα μπή σήμερα,17 Απριλίου 2011 στο site της να κάνη κράτηση και θα διαβάση "το σύστημα κρατήσεων είναι υπό κατασκευή.Διαθέσιμο από αρχές Απριλίου 2011";Πέρασε πιά και ο μισός Απρίλιος και πάμε πρός το τέλος του....

Hasta, θα σε παρακαλούσα τα μάλλα να σταματήσεις να είσαι επικριτικός με τη ΗΙΑ διότι ... το καλό πράγμα πάντα αργεί οπως όλοι γνωρίζουμε. Απλά, δυσκολεύονται να διαλέξουν απορρυπαντικό για τα νέα α/φη που φέρνουν. Εύκολο το έχεις?

Εγώ νομίζω ότι δυσκολεύονται να βρούν τί ονόματα θα τους δώσουν.... :D

Θα πρότεινα τα "Hellenic Champion" και "Hellenic Spirit",αλλά μέ πρόλαβε η ΑΝΕΚ...

Φήμες λένε ότι πριν από λίγες μέρες κατατέθηκε στην ΥΠΑ αναφορά Κυβερνήτη της ΗΙΑ
με σοβαρές επισημάνσεις σχετικά με ασφάλεια πτήσεων , ώρες απασχόλησης πληρωμάτων κλπ..κλπ.. Γνωρίζει κανείς κάτι η είναι απλά φήμες?

Δεν γνωρίζω αν είναι ψέματα η αλήθεια ωστόσο ξέρω πληρώματα που πετούσαν το Δεκέμβρη,δούλευαν ατελείωτες ώρες μέχρι και στο μπλογκ TROMAKTIKO http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... rways.html έκαναν ανάρτηση.
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν θα έρθουν ποτέ σοβαροί επιχειρηματίες.Τι να κάνει ένας σοβαρός επιχειρηματίας σε μια τόσο διεφθαρμένη χώρα σαν την Ελλάδα?
Μόνο για ξέπλυμα θα έρχονται εδώ αυτή είναι η αλήθεια.Τώρα για τα μελλοντικά σχέδια της HELLENIC IMPERIAL μόνο αστεία μπορεί να θεωρηθούν.
Οι αεροπορικές θέλουν πολύ χρήμα και μεγάλη υπομονή για να πετύχουν.Δεν πετάς απο την μια μέρα στην άλλη για Αμερική οπου οι Αμερικάνοι είναι απο τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Επειδή υπάρχει μεγάλη ανεργία έξω και πολλοί θα πάνε να στείλουν βιογραφικά τους μιας που για άλλη μια φορά η εταιρεία ζητάει προσωπικό,καλό θα είναι να το σκεφτείτε τρεις φορές πριν το κάνετε.Δεν αξίζει παιδιά στο τέλος θα βρεθείτε στον άσσο!!!!!

Η Hellenic Imperial Airways ανακοινώνει τον νέο εμπορικό διευθυντή. (26/4/2011)
Η Hellenic Imperial Airways βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό του κ. Κωνσταντίνου Μαυρίκη, στη θέση του νέου εμπορικού διευθυντή, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για όλα τα τμήματα ανάπτυξης της εταιρείας ( Μάρκετιγκ, Πωλήσεις, τμήμα Κρατήσεων και Εισιτήριων). Ο Κωνσταντίνος Μαυρίκης προέρχεται από τον αεροπορικό χώρο με σημαντική πολυετή εμπειρία (30 χρόνια στην Ολυμπιακή Αεροπορία) στη διαχείριση και ανάπτυξη των αεροπορικών μεταφορών.

Ο κος Μαυρίκης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από τις 26 Απριλίου του 2011 ενώ η ομάδα της Hellenic Imperial Airways τον καλωσορίζει θερμά στα γραφεία της Αθήνας, και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Όλο ανακοινώσεις είναι η αγαπητή ΗΙΑ .Για να δούμε θα δούμε καμία επίσημη πτήση της ; ;)

Μην φοβασαι ερχονται οι μουσωνες σε λιγο καιρο..

Aγαπητέ κε Μαυρίκη, καλή σας αρχή σας ευχόμαστε και φροντίστε να μην μαυρίσετε την καρδιά σας από τους δυνατούς ήλιους που ζεσταίνουν τα πουλιά της Αυτοκρατορικής. Βαρύ το έργο σας. Μάρκετινγκ, πωλήσεις, κρατήσεις, εισιτήρια... πώς και δεν σας έδωσαν και την τηλεπικοινωνιακή τεχνική υποστήριξη; Φαιδρότητες δικές μου, συγχωρέστε με. Ίσως και να το σκέφτηκαν...αλλά.. Με το καλό λοιπόν και καλοτάξιδος.

δικός σας