Hellenic Imperial Airways

Και αφού το έγραψε κάποιος άγνωστος στο youtube πάει να πει ότι ισχύει κιόλας; Μακάρι να είναι έτσι άλλα όπως και να χει η ηλικία τους και μόνο σε διώχνει μακριά!

Πως το κοπάνισε έτσι στην προσγείωση??? :shock: :shock: :twisted:

Χαχα ! Αν σας πω εγω - ετσι για παραδειγμα μονο - οτι τον καιρο που ημουν στην εταιρεια μου εχει πει συναδελφος οτι πετουσε στο ενα απο τα αεροπλανα για 2 βδομαδες χωρις PA και χωρις interphone πoση ασφαλεια αισθανεσαι εσυ ? γιατι εγω καμια ... :deadthread:

Ειδα μολις ενα video με το SX-TIC στο San Pedro Sula - La Mesa στην Ονδουρα.(http://www.flightlevel350.com/Aircraft_ ... 16392.html). Γνωριζει καποιος, τι σοι τσαρτερ ειναι αυτο?? ή γενικα το λογο του ταξειδιου αυτου???
Υ.Γ. το πλανο της απογειωσης για την επιστροφη στο LGAV ειναι εκπληκτικο, οσο και το 742 αυτο καθαυτο!!!!

Kατα τη διαρκεια της περασμενης εβδομαδος τα πληρωματα της εταιριας βρισκονταν στην Αγγλια για εκπαιδευση σε υπο ενοικιαση simulator 747-200,σε συζητηση με κ1 της εταιριας(ευγεναστος και πολυ φιλικος) ανεφερε οτι εχει γινει συμφωνια ενος ετους για πτησεις charter δια μεσου τεχερανης.

cabincrew4ever":okbhfwrj said:
Χαχα ! Αν σας πω εγω - ετσι για παραδειγμα μονο - οτι τον καιρο που ημουν στην εταιρεια μου εχει πει συναδελφος οτι πετουσε στο ενα απο τα αεροπλανα για 2 βδομαδες χωρις PA και χωρις interphone πoση ασφαλεια αισθανεσαι εσυ ? γιατι εγω καμια ... :deadthread:

από που κρίνεις οτι το ΡΑ επηρεάζει την ασφάλεια του αφους??? Από την στιγμή που είναι MEL item τελείωσε! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, αλλιώς σχεδόν κανένα αφος δεν θα πετουσε αν τα αφήναμε AOG για καφετιέρες,φούρνους κτλ....

Συγνώμη αλλά με τις ταπεινές μου γνώσεις, όντας ιπτάμενη εδώ και πολλά χρόνια, αν το Interphone είναι inop, αυτό είναι no go item....

εξαρτάται απο την εταιρεία αλλα σε αρκετες είναι: Cabin Interphone permitted inoperative provided existence of alternative means of communication in case of emergency (megaphone). No go είναι, αν και μόνο αν είναι το Flight Interphone από το FWD ATT STN. ;)

edit:
αλλά πιο χαρακτηριστικό είναι το ένα από τα δύο πρέπει να δουλευει.
Η το ΡΑ ή το ΙNTRPHN

Μ αρεσει που σ αυτο το φορουμ που γραφουμε ολοι ελληνικα....Μπραβο ρε παιδια...τους καταλαβα ολους τους ορους που ειπατε παραπανω,να ειστε καλα!!!Κ εμενα μου βαζανα χερι για κεφαλαια....ε ρε γλεντια. :rolleyes: :wall:

Πες τα ρε hooker21, διάφωνο πτήσης είναι το interphone. Ας τελειώσει η εμπάθεια εναντίον σου.