Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βέβαια στο online booking, οι ώρες και οι διάρκειες των πτήσεων διαφέρουν αναλόγως της ημέρας. Πότε μια πτήση διαρκεί 8 ώρες, πότε 8.5 και άλλοτε 9! Πότε φεύγει 15:30, πότε νωρίτερα 10 λεπτά και άλλοτε αργότερα!
Σε κάθε περίπτωση οι ευχές για καλές, σταθερές και ασφαλείς πτήσεις θα ακολουθούν την HIA, όπως και η αγωνία για το πρώτο trip report.
Αλήθεια, ξέρουμε πόσο κόσμο είχε η σημερινή πρώτη πτήση;

Εμένα πάλι η Νότια Αφρική για αρπαχτή μου φαίνεται. Μέχρι να τελειώσει το ποδόσφαιρο της δίνω.

Μη σου πω και νωρίτερα (αν αποκλειστούμε από τις πρώτες φάσεις). Με τη μέχρι τώρα συνέπεια που έχει δείξει η εν λόγω εταιρεία στα υπόλοιπα "τακτικά" δρομολόγια (ο Αλλάχ να τα κάνει τακτικά) κι εμένα για "αρπαχτή" μου φαίνεται.

Belavia":2xlpdqgv said:
Επίσης στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται οι επόμενοι προορισμοί της εταιρείας, οι οποίοι θα είναι :
Βυρηττός, Δαμασκός, Καζαμπλάνκα ,Ντουμπάι, Τζέντα.

Ναι οπως εκανε Καζαμπλανκα και Τζεντα και πριν και σκοτωνοταν να εχει κοσμο θα κανει και τωρα ... θα τρελαθω τελειως ... ρε παιδια πως θα γεμισει ενα αεροπλανο 480 θεσεων για Τζεντα και Καζαμπλανκα ? Να παει ο κοσμος να κανει τι εκει ? Οσο για το Ντουμπαι διπλη καθημερινη πτηση emirates, etihad για Αμπου Νταμπι και air arabia για Σαρζα ε ποσοι ποια πηγαινουν στα εμιρατα ... Αμα λεει τετοια καταλαβατε που το παει παλι ... Ασε που λενε και για Μπανγκοκ και Πουκετ ξανα ... Τρια χρονια τωρα η εταιρεια κινειται στις αρπαχτες και στη φημολογια ... καμια διαφορα και παλι ... :wall: :wall: :wall:

Είναι ενδιαφέρον πως η εταιρεία όπως φαίνεται και στο site της έχει ορίσει ήδη εμπορικούς αντιπροσωπους εκτός απο το Johannesburg, σε Λονδίνο και Παρίσι.

http://www.hellenicairways.com/contact-us

Πάντως πρέπει να υπάρχει μια ελληνική εταιρία για να πηγαίνει τον κόσμο προς την Ασία....Βαρέθηκα να βλέπω ΝΥ και ΝΥ έλεος πια!!!!Μακάρι η εταιρία να ανοίξει τα μάτια της και να ξεκινίσει κανα ATH-NRT,ATH-BKK,ATH-PEK και ATH-PVG γιατί δεν μας βλέπω καλά!!!! :mrgreen:

Μ'αρέσει το περιεχόμενο του άρθρου της "Ν" γιά τη ΗΙΑ που γράφει "και πάλι" λές και οι Έλληνες των ΗΠΑ λαχταρούν να ξαναδούν και πάλι Β747-200 15 ετιας για να έρθουν στήν πατρίδα.

Ν. Υόρκη - Αθήνα με τη Hellenic Imperial Airways

31/5 07:00 - Οι Ελληνες της Αμερικής από τον Ιούλιο θα μπορούν και πάλι να πετάνε προς την Ελλάδα με τα φτερά της Hellenic Imperial Airways, μιας νέας εταιρίας με ελληνικά και διεθνή κεφάλαια που επενδύει στις αεροπορικές μεταφορές αλλά και άλλες παράλληλες επιχειρηματικές δράσεις όπως οι πτήσεις charter. :lol:

Το μόνο που τους σώζει είναι να γίνουμε όλοι οι Έλληνες Μουσουλμάνοι. Μα καλά μόνο εγώ το βλέπω το στεγνό καθάρισμα που γίνεται; Ποια άλλη εταιρεία θα είχε αγοράσει αεροπλάνα για να τα έχει τόσα χρόνια να κάνουν σκιά στους εργαζόμενους στο Βενιζέλο. Έλεος!

Ειναι το πιο πιθανο με τόσους που χρειάζονται τρόπους για να κανουν το μαυρο ασπρο στην Ελλαδα!