Hellas Airlines!

Αλήθεια γιατί ασχολούμαστε για κάτι που το ξέρουμε και οπού ο ίδιος ο κύριος Ραλάκης φρόντισε να το βάλει ως σλόγκαν ; Απλά τα πράγματα ''The different airline'' .

The Different Airline = Η διαφορετικότητα στον τρόπο προσλήψεων , Η διαφορετικότητα στην τιμολογιακή πολιτική , Η διαφορετικότητα στους προορισμούς, Η διαφορετικότητα σε επίπεδο cargo.

Η Hellas Airlines θα κάνει την ειδοποιό διαφορά στον τομέα των αερομεταφορών .... :wall: :wall: :D :D

Πάμε στο ντιβάνι,γιατρέ μου!
Δε μας ενδιαφέρει η διαφορετικότητα.Ασχολούμαστε με την ασυνέπεια (μεγάλων) λόγων και πράξεων!
Όλοι έχουν δικαίωμα στη διαφορετικότητα εξ άλλου!
Φιδάκια!

copilotATR":3awgze75 said:
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ΤΕΤΟΙΟΣ πολεμος εναντιον μιας νεας ''διαφορερικης'' αεροπορικης εταιρειας.πιστευω οτι ο προεδρος γνωριζει πολυ καλυτερα απο τον καθενα το τι και ποτε θα κανει.ολα εχουν μια σειρα.σε ολα τα διασκεδαστικα ερωτηματα υπαρχουν απλες και λογικες απαντησεις.στο τελευταιο σχετικα με τα 2000 ατομα που θα πετανε καθημερινα.οχι δεν θα χρειαστει Α380.ξανασκεφτειτε λιγακι τον αριθμο των θεσεων των Α320 και υπολογειστε 2 αεροσκαφη(για αρχη) τα οποια θα πετανε σε πτησεις εσωτερικου.συνδιασμοι πτησεων εξι(6)μεγαλων ελληνικων πολεων.πρωι-μεσημερι-βραδυ.νομιζετε οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ?θα το δειτε στην πραξη και θα τριβετε τα ματια σας.και φυσικα θα ηθελα να κανω και εγω τα χαρτια μου για να εργαστω στην HELLAS αλλα εχω φυγει στο εξωτερικο.μην πολεματε την προσπαθεια που κανει ο κ.ΡΑΛΑΚΗΣ μαζι με τα στελεχη του.θα ηθελα να σας πω επισης οτι ΔΕΝ ειναι και τοοοοοοοοσο δυσκολο να βρεθουν 18-20 ελληνοαμερικανοι και να ''σκασουν'' απο 150.000 ευρωπουλα ο καθενας ωστε να εχει η HELLAS για τα πρωτα της εξοδα ενα σεβαστο ποσο στο ταμειο της."ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΕΡΑ,ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΛΑ"!!!!!!!!!

γιατι τον αποκαλεις προεδρο? εχω μεγαλη απορια?....εισαι στο εξωτερικο...η εισαι ο οδηγος του ραλακη με το δικο του αμαξι....? ναι εσενα ΄λεω καραφλε...ο κ.παγω...ης,,,,,!!!!! ε?

Volos, πρέπει να σου έχει γίνει μεγάλος εφιάλτης ο καραφλας, ε; Όλο τον μνημονευεις! :D

Παρατηρώ ότι κάποιοι το έχετε πάρει πατριωτικά το θέμα. Ίσως θα έπρεπε να γράφετε σε ένα ειδικό νήμα με τίτλο "Προσλήψεις στην Hellas Airlines".

Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τις 8-9.000 που περιμένετε πρόσληψη, υπάρχουν άλλα 10.000.000 έλληνες που δεν τους νοιάζει αν έχει καράφλα ο τάδε υπάλληλος, ούτε αν αργήσει να ξεκινήσει η εταιρεία, ούτε αν θα έχει δανεικά αεροσκάφη. Αρκεί να ωφεληθεί ο ανταγωνισμός.

Γιατί ως γνωστόν, ο ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν (καταναλωτή).

αγαπημενη,εξυπνη,και ταυτοχρονα καχυποπτη χχχ θα ηθελα να σε εβλεπα στην παρθενικη πτηση της HELLAS.μην μου αγχωνεσε και μην μου βιασεσε.ολα θα γινουν στην ωρα τους.καντε λιγακι υπομονη.ετσι κι αλλιως στην Ελλαντα τιποτα δεν γινεται με βαση τα χρονοδιαγραμματα!!!!!!!!!!!!!!!σχετικα με την ανεργια θα ηθελα να σας πω οτι ο οποιος αριθμος υπαλληλων προσληφθει,δεν μπορει να καλυψει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα των 1.500.000 ανεργων.ας μην υπερβαλουμε.δεν θα λυσει το προβλημα της ανεργιας ουτε η HELLAS ουτε κανεις αλλος, εαν δεν γινουν επενδυσεις στην Ελλαδα.επισης η aegean δεν αγορασε οσο οσο την ολυμπιακη επειδη δεν εχει πληρωτητες.αλλοι ειναι οι λογοι.δεν εχουμε καρτελ και συμφωνια τιμων προς τα πανω, ΑΛΛΑ Μ Ο Ν Ο Π Ω Λ Ι Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!βαλε επειτα τις αγονες,βαλε επισης τους χαμηλους μισθους(ρωτα τα παιδια που εργαζοταν στην αιγαιου).εαν δεν βγαζει κερδη ο βασιλαλακης,τοτε γιατι δεν την κλεινει?σε ρωταω.αφου εχει παθητικο γιατι δεν το κλεινει το παραμαγαζο των γερμανων?εχει ευαισθησιες?ελα χαλαρωστε λιγακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε πονάνε οι αλήθειες που λέμε εδώ μέσα;ΞΥΔΙ ΤΟΠ λοπόν και περαστικά σου.Βγάλτε πρώτα το AOC και μετά έλα να μου πουλήσεις πνεύμα.Και να ανοίξετε παραμάγαζο της HERMES θα είστε,θα πηδάτε το προσωπικό στις πτήσεις και θα τους δίνετε ψίχουλα.
Όσο για το χρονοδιάγραμα είπαμε καταθέσατε μισό φάκελο ο άλλος μισός έχει ο Θεός μπορεί σε κανά δυο χρονάκια.Αλήθεια θα κάνετε προσλήψεις σε όλα αυτά τα άτομα που υποσχεθήκατε;θα τους περάσετε και τρίτη συνέντευξη;
Τέλος δουλεύω σε τουριστικά γραφεία,η ο.α-aegean συγχωνεύτηκαν επειδή πελατεία ΓΙΟΚ, ο κόσμος δεν έχει μία να κάνει ταξιδάκια,η ολυμπιακή μάλιστα είχε αποσύρει τα καινούργια airbus και έβαλε ελικοφόρα για οικονομία.
Την ανεργία την αναφέρουμε σαν παράδειγμα ότι δηλαδή οι πτήσεις εσωτερικού θα έχουν μικρές πληρότητες επειδή οι μισοί Έλληνες είναι άνεργοι και δεν έχουν λεφτά για ταξιδάκια βασικά δεν έχουν να φάνε!!!

copilotATR":1mv8thlg said:
εαν δεν βγαζει κερδη ο βασιλαλακης,τοτε γιατι δεν την κλεινει?σε ρωταω.αφου εχει παθητικο γιατι δεν το κλεινει το παραμαγαζο των γερμανων?εχει ευαισθησιες?ελα χαλαρωστε λιγακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγνώμη κιόλας, αλλά αυτή είναι ερώτηση που μπορεί να στην απαντήσει ένας μπακάλης με μόρφωση δημοτικού. Καθώς είσαι πιλότος (;) θα ξέρεις ότι ειδικά οι εταιρείες του χώρου (οι κανονικές, όχι αυτές που θέλουν να επινοήσουν νέες θεωρίες διοίκησης) δεν κλείνουν όταν έχουν παθητικό για 1 ή 3 χρονιές.

Και η Α3 όσο και αν μας αρέσει να γκρινιάζουμε ή να την χλευάζουμε είναι μια κανονική εταιρεία με business plan και εταιρικές δομές. Η Hellas Airlines για την ώρα είναι μια ιστοσελίδα που γράφει αρλούμπες και μια fan page στο facebook. Και ο Ραλλάκης.

εαν δεν βγαζει κερδη ο βασιλαλακης,τοτε γιατι δεν την κλεινει
Γελάω ασταμάτητα από τη στιγμή που το διάβασα!Έχει πιαστεί το στομάχι μου από τα γέλια!
Άκου "βασι-λα-λα-κης"!
Όσο για την υποτιθέμενη ουσία του ερωτήματος,τι να πει κανείς;Αν είχες στοιχειώδη γνώση αυτού του χώρου θα αντιλαμβανόσουν ό,τι ο Βασιλαλάκης τη κρατά γιατί χάνει από αυτή αλλά κερδίζουν άλλοι από παραπλήσιες,συνδεδεμένες δραστηριότητες οι οποίοι του χορηγούν τα λεγόμενα "ταμειακά διαθέσιμα".Όρο που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιχειρηματική "τρίπλα" όλων των εποχών.

Αλλα μην ξεχναμε και πως ξεκινησε η Α3 πριν μερικα χρονια.