Hellas Airlines!

Άκουσον Άκουσον

- 2000 άτομα ημερησίως :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
- ποια θα είναι η τιμολογιακή πολιτική ; ότι είναι πρωτότυπη καμία άλλη εταιρεία δεν έχει το σύστημα αυτό ότι θα έχει stadard τιμή ανά πάσα στιγμή hellooo κυριε Ραλάκη η Sky Express (για παράδειγμα) το έχει υιοθετήσει εδώ και χρόοονια έρευνα αγοράς η μάλλον τον ανταγωνισμό τον έχετε δει ;
- Σκεφτόμαστε τις επόμενες κινήσεις μας :twisted: :twisted: :twisted: εδώ ακόμα δεν είδαμε τις πρώτες κινήσεις σας κάνετε και επόμενα σχέδια ;;;
- Εκεί που πάμε πρέπει να είναι και αγροτική περιοχή. Ελάτε να πετάξετε στα Χανιά στο αεροδρόμιο του ΜΑΛΕΜΕ έχουμε εκεί πολλές ελιες και πορτοκάλια :wall: :wall:

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Που στο καλό θα βρεθούν 2.000 επιβάτες την ημέρα;;;; :oops: σε άλλη χώρα ζω μάλλον.......

Περιμένω τους υποστηριχτές της HELLAS AIRLINES να μας πούνε ότι είμαστε ξερόλες,ρίχνουμε το επίπεδο του φόρουμ,πετάμε κακίες και άλλα πολλά!!!!!
Ραλάκη κάνε λίγο πιο γρήγορα γιατί τα κουνουπίδια περιμένουν να μπούνε στα αμπάρια των Α 320 !!!!
Η άδεια AOC τι έγινε;Έβγαλε φτερά;Τα αεροπλάνα θα κάνετε τον κόπο να τα φωτογραφίσετε και να τα ανεβάσετε στο facebook να κάνουμε και κανένα like; :mrgreen: :mrgreen:
Τους άνεργους λυπάμαι που χαρήκαν άδικα.Πάντως καταντάει γελοίο να ανακοινώνεις προορισμούς χωρίς να έχεις αεροπλάνα. :stupid: :stupid: :wall: :wall:

volos":1hnem8nt said:
πριν λιγο δεχτηκα τηλεφωνο απο μελοσ τησ ομαδος που οργανωνει τις συνετευξεισ , το οποιο με ενημερωσε πωσ ο κυριος ραλακης διαβαζει τα παντα εδω μεσα και θα τα λαβει υπ οψιν του...

εκτός απο αυτά που γράφονται εδώ,καλό θα ήταν πρώτα να λάβει την άδεια απο την ΥΠΑ,αν τα καταφέρει. Στο facebook στην σελίδα της εταιρείας που τους έθεσα ερώτημα αν ισχύουν αυτά περί hermes ούτε που έδωσαν απάντηση.Επίσης, μήπως λέω μήπως να λάβει υπόψιν του οτι ο άνεργος κοσμάκης δεν έχει λεφτά για να πηγαινοέρχεται στον Βόλο κάθε τόσο και λιγάκι;;;;;

dragonlady":25pfo8u5 said:
Που στο καλό θα βρεθούν 2.000 επιβάτες την ημέρα;;;; :oops: σε άλλη χώρα ζω μάλλον.......
ΧΑΧΑΧΑ Ο Ιησούς και όλοι οι άγιοι τι 2000 άτομα, μα τι σαχλαμάρες είναι αυτές :banana: :banana:
Συνεχίστε έτσι εκεί στην HELLAS κα θα γίνετε το αεροπορικό ανέκδοτο της Ευρώπης.
"Έλα Αλέκο τα έμαθες η HELLAS AIRLINES πετάει,τι κάνει;;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ" :1: :1:
Ακούγωντας την συνέντευξη έχασα την γη κάτα από τα πόδια μου.Μα είναι σοβαρός αυτός ο άνθρωπος και λέει αυτές τις μπουρδολογίες, 2 αεροπλάνα 2000 άτομα την ημέρα έλεος!!!!Τι αεροπλάνα θα έχει; Α 380 που θα μεταφέρει 600 άτομα.Ο Βενιζέλος τέτοιες παπάρες δεν πετάει,έχει γίνει πιο αναξιόπιστος και από το ΠΑΣΟΚ!!!! :bash:

SpirosART":78370v4c said:
Παιδιά, νομίζω ότι μια εταιρία που σέβεται τον ευατό της χρειάζεται, τους καλύτερους. Αλλωστε όσοι προεπιλεγήκαν θα είναι "μέσα"

Να μας πούν όσοι "προεπιλεγήκαν" τελικά τί ισχύει? Σας είπαν "προεπιλεγήκατε" ή επιλεγήκατε?

... αλλά μια δεύτερη ματιά... ίσως χρειαστεί.

και δεύτερη και τρίτη!

Οικογενειακή εταιρία τέτοιου μεγέθους δεν νομίζω να γίνεται.

Γίνεται-γίνεται!

Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το αεροπλάνο ... θα πετάξει σωστά. Χρειάζονται έμπειροι πιλότοι κ.λ.π. Ποιός όμως θα ξαναδεί από την αρχή 8.000 ~ 9.000 βιογραφικά που κατατέθηκαν ???

Ποιός μίλησε για τα βιογραφικά που κατατέθηκαν? Εμέις εδώ άν το κατάλαβες, μιλάμε για όσους καλέστηκαν
και όσους πήγαν απρόσκλητοι στην 1η συνέντευξη που τους είπαν προσλαμβάνεστε!!! Και έπειτα που έσκασαν και οι υπόλοιποι στην 2η συνέντευξη(αφού είχαν ακούσει καλά λόγια από τους πρώτους) και τους είδε και η "κυρία"! :3:

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ΤΕΤΟΙΟΣ πολεμος εναντιον μιας νεας ''διαφορερικης'' αεροπορικης εταιρειας.πιστευω οτι ο προεδρος γνωριζει πολυ καλυτερα απο τον καθενα το τι και ποτε θα κανει.ολα εχουν μια σειρα.σε ολα τα διασκεδαστικα ερωτηματα υπαρχουν απλες και λογικες απαντησεις.στο τελευταιο σχετικα με τα 2000 ατομα που θα πετανε καθημερινα.οχι δεν θα χρειαστει Α380.ξανασκεφτειτε λιγακι τον αριθμο των θεσεων των Α320 και υπολογειστε 2 αεροσκαφη(για αρχη) τα οποια θα πετανε σε πτησεις εσωτερικου.συνδιασμοι πτησεων εξι(6)μεγαλων ελληνικων πολεων.πρωι-μεσημερι-βραδυ.νομιζετε οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ?θα το δειτε στην πραξη και θα τριβετε τα ματια σας.και φυσικα θα ηθελα να κανω και εγω τα χαρτια μου για να εργαστω στην HELLAS αλλα εχω φυγει στο εξωτερικο.μην πολεματε την προσπαθεια που κανει ο κ.ΡΑΛΑΚΗΣ μαζι με τα στελεχη του.θα ηθελα να σας πω επισης οτι ΔΕΝ ειναι και τοοοοοοοοσο δυσκολο να βρεθουν 18-20 ελληνοαμερικανοι και να ''σκασουν'' απο 150.000 ευρωπουλα ο καθενας ωστε να εχει η HELLAS για τα πρωτα της εξοδα ενα σεβαστο ποσο στο ταμειο της."ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΕΡΑ,ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΛΑ"!!!!!!!!!

Ο κ.Ραλάκης είπε ότι θα χρησιμοποιήσει Α 320 και ότι θα χρησιμοποιήσει τα αεροπλάνα
της Hermes.Είπε οτι θα έρθουν αυτήν την εβδομάδα δύο.
Η Hermes έχει 1 Α 320. http://en.wikipedia.org/wiki/Hermes_Airlines
Μας λείπει 1 αεροπλάνο; η είναι ασήμαντη λεπτομέρεια. :rolleyes:
Μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά;

Επειδή απευθύνεσαι εμμέσως σε εμένα ΝΑΙ τα θεωρώ καραγκιοζιλίκια αυτά που λέγονται.Εδώ η aegean-olympic συγχωνεύτηκαν επειδή πλέον η πελατεία μειώθηκε δραματικά,ΝΑΙ είναι ηλιθιότητες να μιλάς για εσωτερικές πτήσεις και να λες για χιλιάδες άτομα.Ας ανοίξει πρώτα την εταιρεία να κάνει μερικά δρομολογία και μετά τα λέμε.
Άλλη μία κωλοτούμπα της εταιρείας παρατήρησα.Τον οκτώμβρη έλεγαν ότι θα ξεκινήσουν τσάρτερ πτήσεις για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ τον Ιανουάριο και διάβασα στο facebook ότι οι τσάρτερ πτήσεις θα ξεκινήσουν Μάιο για εξωτερικό.
Όσο για τους επιχειρηματίες που λες ποιος σοβαρός θα έρθει στην Ελλάδα;.Επίσημα η ανεργία πήγε 26% Σεπτέμμβρη μήνα με σεζόν ,φανταστείτε για τι ποσοστα μιλάμε τώρα, κοντά 40% υπολογίστε.Εγώ αν ήμουν σοβαρός επιχειρηματίας ΔΕΝ θα ερχόμουν στην Ελλάδα με τέτοια υπερφορολόγηση και μία κατεστραμμένη κοινωνία που βυθίζεται στην φτώχεια.
Όσον αφορά τον πόλεμο που λες κανένα πόλεμος δεν υπάρχει,λυπάμαι τα άνεργα παιδιά που βυθίζονται στην κατάθλιψη της ανεργίας να τους κοροϊδεύει ο κάθε Ραλάκης και να τους υπόσχεται θησαυρούς και μισθούς 1800 Ε.
Η British airways απολύει 400 senior επειδή δεν τα βγάζει πέρα.Η Imperial πάει για 1000 απολύσεις προσωπικού καμπίνας.
Αρκετά με τα παραμύθια και με τις ψεύτικες προσδοκίες,αρκετά το παιχνίδι με τις διαλυμένες ψυχές των ανέργων.
Ας βγάλει η εταιρεία το AOC, ας δούμε και κανένα αεροπλάνο επιτέλους, ας καταφέρει να κρατηθεί στα πόδια της για 2 χρόνια και μετά θα ζητήσουμε και συγνώμη για αυτά που γράφουμε.