Hellas Airlines!

joanna2012":26wl7bj2 said:
:!: Σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε και πτήση Frankfurt - New Aghialos στα 145 ευρουδάκια(

Ένα ΕΗΑΜ ζητήσαμε κύριε. Τόσο δύσκολο σας είναι ? Αν και EDDF μια χαρά ακούγεται.

Ελα, αφού ξερω ότι με διαβάζεις. Ανακοίνωσε κι ενα ΕΗΑΜ να δεσει το γλυκό.

Προσπαθώ να βρώ την σωστή λέξη για να χαρακτηρίσω το γεγονός ότι θα μας περάσουν από 2η ντε και καλά συνέντευξη....ασόβαρους να τους πώ? γελείους ? Α το βρήκα! Γκιαούρηδες! Ε άντε μου στα σιχτίρια! :deadthread: Περιμένω 3 μήνες τώρα να ξεκινήσω στην υπέροχη δουλειά μου, με τον άπαιχτο μισθό μου, αφήνοντας στην άκρη ευκαιρίες για εργασία, για να κάνω την δουλειά που λατρεύω....και δεν τα είδα όλα αυτά στο όνειρό μου...Μου είπες πως προσλαμβάνομαι και μου έστειλες και HIRED mail!
:with:

Ε,άμα σε έστειλε "HIRED email" τότε δε καταλαβαίνω τι ΑΛΛΟ προέκυψε!
Πάντως,η H.Airlines και το ΡΙΚΣΣΥ του Αντρέα του Λοβέρδου πιστεύω ό,τι είναι τα Grands-Succes των ημερών!

Καλά πλάκα μας κάνουνε περιμένουμε 3 μήνες και θέλουν να περάσουμε 2η συνέντευξη???? :rant:
Ο λόγος?????? Για να μας δεί η CCM?? Ας την είχες προσλάβει νωρίτερα δεν φταίμε εμείς !Και που να τα βρούμε τα χρήματα να έρθουμε πάλι στον Βόλο για να μας 'δείτε'??Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε ,ξεχνάτε οτι είμαστε άνεργοι και η ψυχολογία μας δεν είναι στα καλύτερά της !!! :wall:

Όταν ρωτάγαμε μερικοί αν είχατε υπογράψει σύμβαση εργασίας,μερικοί-μερικοί απαντούσαν ό,τι όλα έβαιναν καλώς.
Λουστείτε τα,τώρα.

Ίσως επειδή η κυρία στην οποία αναφέρεται ο κ.Ραλάκης θέλει να προσλάβει τα φιλαράκια της! Και όσους έδιωξε ο άντρας της από την εταιρεία του! :twisted: Γιατί να μην κάνει και την Hellas μια οικογενειακή επιχείρηση? :party:

απλα χρόνο κερδίζει , μηπως την υστατη στιγμη βρει κανεναν απομειναντα μπουμπουνα που θελει να παρει το τιτλο του χρηματοδοτη...

σημερα βρηκα μελοσ τησ οικεγενειασ τσαουτου (ιδιοκτητη της εψα) , και τον ρωτησα... εβαλε τα γελια...τουσ ζητησε συνατηση, πηγε ο ραλακης ειπε ειπε ειπε...κ τελοσ ζητησε φραγκα... ο τσαουτοσ απλα του ειπε... φτιαξε οτι λες κ η εψα θα ειναι η πρωτη εταιρεια που συνεργαστει μαζι σου....εως να τα φτιαξεις αυτα... δεν παιζει φραγκο...

συμφωνησε ο ραλακης την αλλη μερα του κοτσαρε κ το λογοτυπο στο σαιτ του , κ τελος.....

ακομη ελπιζεται σε αυτον τον ανθρωπο...? ακομη και τα γιουσουφακια που εχει βαλει εδω μεσα να γραφουν... ξερουν οτι ειναι μουφα ...απλα θελωντας και μη...το κανουνε...

Όταν κάποιο τα λέγαμε και γελούσαμε , οι wannabe μεσα στην αγωνία τους μας βρίζανε και μας κατηγορούσαν. Αντε ντε, που είναι όλες και ολοι αυτοί που πίστεψαν ότι αθ πετούσαν στα σύννεφα κουβαλώντας τυριά και λάδια στ' αμπάρια των 320?

Φούσκα από τις λίγες και κρίμα σ΄οσες κι όσους πίστεψαν τα λόγια του αέρα. Η όλη υπόθεση βρωμούσε από την αρχή : ΔΕΝ είχε πάρει AOC (ούτε έχει πάρει ακόμα) κι όμως έκανε συνεντευξεις και "προσλήψεις". ζητούσε από τις/τους αεροσυνοδούς να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τη στολή τους !!!!!, τα αεροπλάνα θα ερχόταν τον Οκτωβρη, αλλά μάλλον θα τα φέρει ο Αγιο-Βασίλης, να μην πω ο Αη-Γιάννης τα Φωτα. Πτήσεις θα άρχιζαν το Γενάρη, αλλά αεροπλάνα δεν έχει, οπότε νοικιάζει (προσέξτε το αυτό wannabe) wet lease μάλλον (αρα αεροπλάνα ΚΑΙ πληρωματα) από την Hermes, υπόσχεται μισθούς 1800€ !!! , ανοίγει νεα δρομολόγια (βλέπε EDDF), δινει προς υπογραφή μπακαλόχαρτα-συμβάσεις όπου απ' ό,τι λέτε ΔΕΝ αναγραφεται ο μισθός και οι ώρες εργασίας (όπως όφειλε) και σε 10 μερες ανοίγουν και οι on-line κρατήσεις...

Χαρισμενο ...
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE% ... E%B1%CF%82

Οι Κρατήσεις υποτίθεται ότι ξεκινάνε στα μέσα του Δεκέμβρη και οι πτήσεις στις 15/1/2013 ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ...
Τα αεροπλάνα που είναι ;
Με την σειρά μου μπορώ να επιβεβαιώσω (μέσω γνωριμιών στην ευρύτερη περιοχή) ο επιχειρηματικός κύκλος δεν έχει πεισθεί για αυτό το μεγαλοπρεπές εγχείρημα για την περιοχή. Κρίμα αν δεν σε στηρίζει ο τόπος σου ........
Αλλά αν δεν ξέρεις να μιλήσεις πως να πείσεις ..... ούτε καν αυτό δεν έχει καταφέρει ο πρόεδρος της συγκεκριμένης εταιρείας . Πολιτικό να βάζαμε θα μας έπειθε .....

ΑΓΑΠΗΤΗ HELLAS AIRLINES (εφόσον διαβάζεται τα σχόλια εδώ στο forum) :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Παρακαλώ θέλουμε Να ΔΟΥΜΕ και Ο.Χ.Ι να ακούμε

Αν μπορείτε βάλτε μας τα γυαλιά και σε 1 χρόνο πλήρης λειτουργίας σας θα σας βγάλουμε το καπέλο ... Ωστόσο αφήστε μας να γκρινιάζουμε και να είμαστε κακοπροαίρετοι.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ 0 - 0

Παιδιά, νομίζω ότι μια εταιρία που σέβεται τον ευατό της χρειάζεται, τους καλύτερους. Αλλωστε όσοι προεπιλεγήκαν θα είναι "μέσα" ... αλλά μια δεύτερη ματιά... ίσως χρειαστεί. Οικογενειακή εταιρία τέτοιου μεγέθους δεν νομίζω να γίνεται.

Δείτε νέες δηλώσεις του κ. Ραλάκη !

http://www.youtube.com/watch?v=iIAsYnMrx8g&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=ByBCFa-Sl6g

Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το αεροπλάνο ... θα πετάξει σωστά. Χρειάζονται έμπειροι πιλότοι κ.λ.π. Ποιός όμως θα ξαναδεί από την αρχή 8.000 ~ 9.000 βιογραφικά που κατατέθηκαν ???