από flying Doc την 06 Δεκ 2012, 21:27
Καλα που μου το είπες βρε... Αχ εγω το έρμο που νόμιζα ότι με το που προσγειώνονται τ' ανατινάζουν...
Δηλαδή ξεκινάμε με 50% πληρότητες... Απαισιόδοξο ξεκίνημα...
Δε μου λες, εσένα με την 1η συνέντευξη σε πήρε ή περιμένεις και το 2ο casting ?
Oι παλιές καραβάνες του forum (δεν μιλω για τα παπαγαλάκια) θα θυμούνται πως τέτοιες κουβέντες γινόταν και για τη θρυλική ΗΙΑ. Από τη μια οι "κακοί" που ποτέ δεν πίστεψαν στο όρμα του Ταλαλ και την έβριζαν πατόκορφα κι από την άλλη οι ΔΟΥΛΟΙ που τους έριξε ένα ξεροκόμματο για να γυρνάνε στην αραπιά και στο τέλος τους πλήρωσε με λεφτά της Monopoly. Η Ιστορία απέδειξε, ότι οι "κακοί" είχαν δίκιο και μάλιστα βγήκαν και πολλού πρωην ΗΙΑ-τζήδες και κράζανε τους Αυτοκράτορες.
Το ίδιο πράγμα και τώρα. Το Σεπτέμβρη έγινε ο κακός χαμός με τις wannabe της Hellas, έχει λίγες μερες που πολλές/πολλοί απ' αυτούς που τότε σκίζανε τα ρούχα τους για την Hellas, τώρα που σφίξαν τα πράγματα και βλέπουν τη δουλειά με το μακαρόνι, αρχίσαν τους φιλιππικούς εναντίων της.
Κύριε Κ.Α320, θες να σου πω τι θα γίνει ? Θα πετάξει η Hellas. Κουτσα στραβά θα πετάξει. Στην αρχή όλοι (κι εγώ μαζί θα δοκιμάσουμε το καινούριο φρούτο), στην πορεία όμως ο ανταγωνισμός (και δε μιλάω για την "κακή" Α3) θα κάνει το θαυμα του.
Όλα αυτά βέβαια, ΟΤΑΝ και ΑΝ πάρει το AOC.
http://my.flightmemory.com/drsotos
My Jetphotos.net pics
My Blog
flying Doc
V.I.P.-Class