Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η ολη διαδικασια, δεν μου φαινεται σοβαρη.
Ειδικα ο κ. Ραλακης, μου δινει την εντυπωση οτι δεν ξερει τι του γινεται.
Μια ῾μπαφα῾ δειχενι να ειναι η ιστορια αυτη.
Μακαρι να βγω ψευτης.
Δυσκολα ομως.

Ολα "βαίνουν" καλώς...... ???

από flying Doc την 06 Δεκ 2012, 21:27

Καλα που μου το είπες βρε... Αχ εγω το έρμο που νόμιζα ότι με το που προσγειώνονται τ' ανατινάζουν...

Δηλαδή ξεκινάμε με 50% πληρότητες... Απαισιόδοξο ξεκίνημα...

Δε μου λες, εσένα με την 1η συνέντευξη σε πήρε ή περιμένεις και το 2ο casting ?

Oι παλιές καραβάνες του forum (δεν μιλω για τα παπαγαλάκια) θα θυμούνται πως τέτοιες κουβέντες γινόταν και για τη θρυλική ΗΙΑ. Από τη μια οι "κακοί" που ποτέ δεν πίστεψαν στο όρμα του Ταλαλ και την έβριζαν πατόκορφα κι από την άλλη οι ΔΟΥΛΟΙ που τους έριξε ένα ξεροκόμματο για να γυρνάνε στην αραπιά και στο τέλος τους πλήρωσε με λεφτά της Monopoly. Η Ιστορία απέδειξε, ότι οι "κακοί" είχαν δίκιο και μάλιστα βγήκαν και πολλού πρωην ΗΙΑ-τζήδες και κράζανε τους Αυτοκράτορες.

Το ίδιο πράγμα και τώρα. Το Σεπτέμβρη έγινε ο κακός χαμός με τις wannabe της Hellas, έχει λίγες μερες που πολλές/πολλοί απ' αυτούς που τότε σκίζανε τα ρούχα τους για την Hellas, τώρα που σφίξαν τα πράγματα και βλέπουν τη δουλειά με το μακαρόνι, αρχίσαν τους φιλιππικούς εναντίων της.

Κύριε Κ.Α320, θες να σου πω τι θα γίνει ? Θα πετάξει η Hellas. Κουτσα στραβά θα πετάξει. Στην αρχή όλοι (κι εγώ μαζί θα δοκιμάσουμε το καινούριο φρούτο), στην πορεία όμως ο ανταγωνισμός (και δε μιλάω για την "κακή" Α3) θα κάνει το θαυμα του.

Όλα αυτά βέβαια, ΟΤΑΝ και ΑΝ πάρει το AOC.http://my.flightmemory.com/drsotos
My Jetphotos.net pics
My Blog
flying Doc
V.I.P.-Class

φίλε flying doc, για το flying δεν είσαι σίγουρα, για το doc θα σου βάλω μια άσκηση μαθηματικών τετάρτης δημοτικού γιατί αμφιβάλλω και για αυτό.αρχικά θέλω να ξεκάθαρίσω ότι δεν έχω σχέση με ραλλάκηδες βασιλάκηδες με ολυμπιακάριους παλιούς και νέους. Ένα αεροπλάνο airbus A320 μπορεί καθημερινά να κάνει 5 turnaround το οποίο σημαίνει 10 επιβιβάσεις τα 2 ποσο κόσμο χωράνε μέσα την ήμερα; μιλάμε για πτήσεις εσωτερικού πάντα.
επειδή είσαι παλιά καραβάνα και μεγάλος γνώστης του αεροπορικούμπορείς να μου πείς για το break even των εταιρείων με παρόμοια αεροσκάφη.
Υ.Γ Καλό θα είναι αν δεν ξέρουμε κάτι καλύτερα να μην γράφουμε και γινόμαστε ρεζίλι απλά να διαβάζουμε.
Και που ξέρεις μπορεί να ανοίξει κάτι καινούργιο που θα προσλάβει προσωπικό με αξιοκρατικά κριτήρια.

SpirosART":3d9jowyr said:
Μήπως ειδοποιήθηκε κανείς για δεύτερη Συνέντευξη και τι έγινε τελικά ???

Δεν έχω ειδοποιηθεί για τίποτα! Όσο για αυτήν την 2η συνέντευξη δεν είχα ενημερωθεί ούτε στην συνέντευξη που πέρασα. Εσένα σου είπαν ότι θα σε περάσουν και 2η συνέντευξη? Εμένα πάντως μου είπαν ότι προσλαμβάνομαι και αν μπορώ να κάνω υπομονή έως το Νοέμβρη(που θα ξεκινούσαμε υποτίθεται). Τώρα κοντεύουμε Χριστούγεννα και τίποτα ακόμα! Καμία ειδοποίηση! :oops:
Πλέον όλη αυτή η κατάσταση έχει εξαντλίσει τα ψυχικά και οικονομικά μου αποθέματα! Μακάρι να είχα την πολυτέλεια να μπορώ να περιμένω, γιατί πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά η εταιρεία! Της εύχομαι να πάει την σημαία μας όσο πιο ψηλά μπορεί!!!
Και όταν θα έρχομαι Ελλάδα, σίγουρα θα πετάω μαζί της! :great:

Είσαι αμετανόητος τελικά,έτσι;

Μάλλον προσπαθεί να δείξει ανωτερότητα! :banana: Να φανταστώ ότι αρκετοί από εσάς τους κατά φαντασίαν εργαζόμενους της Hellas αναγκαστικά θα βρείτε αλλού δουλειά, όσοι βρείτε(λέμε τώρα), γιατί από ότι βλέπετε και μόνοι σας γεμίσαμε σαπουνόφουσκες!
Σας εύχομαι λοιπόν καλά Χριστούγεννα και καλή μετανάστευση με το νέο έτος!!!!

Υ.Γ. Όσο για τα πληρώματα της Hellas, η Κακαβιά παραδίπλα είναι! :lol:

K.A320":p6suoatq said:
φίλε flying doc, για το flying δεν είσαι σίγουρα, για το doc θα σου βάλω μια άσκηση μαθηματικών τετάρτης δημοτικού γιατί αμφιβάλλω και για αυτό.αρχικά θέλω να ξεκάθαρίσω ότι δεν έχω σχέση με ραλλάκηδες βασιλάκηδες με ολυμπιακάριους παλιούς και νέους. Ένα αεροπλάνο airbus A320 μπορεί καθημερινά να κάνει 5 turnaround το οποίο σημαίνει 10 επιβιβάσεις τα 2 ποσο κόσμο χωράνε μέσα την ήμερα; μιλάμε για πτήσεις εσωτερικού πάντα.
επειδή είσαι παλιά καραβάνα και μεγάλος γνώστης του αεροπορικού μπορείς να μου πείς για το break even των εταιρείων με παρόμοια αεροσκάφη.

Δλδ αν κατάλαβα καλά, τα Α320 της Hellas Airlines θα κληθούν να παίξουν έναν ρόλο, "αεροπορικών....ταξί-κτελ" και μάλιστα στον Ελλαδικό χώρο με δεδομένες οικονομικές συνθήκες;

Υ.Γ Καλό θα είναι αν δεν ξέρουμε κάτι καλύτερα να μην γράφουμε και γινόμαστε ρεζίλι απλά να διαβάζουμε.

Εγώ είμαι άσχετος, αλλά καμιά φορά γράφω εδώ γύρω. Για να με μαθαίνουν αυτοί που ξέρουν και να εκτίθενται αυτοί που "ξέρουν".

K.A320":3grvi7ax said:
. 5 turnaround το οποίο σημαίνει 10 επιβιβάσεις

:lol: Αυτο,πάλι,πως προκυπτει; turnaround σημαίνει (γιατι μάλλον βιαστηκες να χαρακτηρισεις άλλους ως άσχετους): On-blocks, αποβίβαση, καύσιμα/καθαρισμός/catering κλπ/ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ/ off-blocks. Ετσι για να μαθαίνεις :D ΜΙΑ επιβιβαση! Σαφές;

Πόσα εσωτερικά δρομολόγια μπορεί να κάνει ένα αεροσκάφος A320 μεγάλε επιστήμονα που θα μου πείς για τον ορισμό του turnaround; Εγώ λέω 10 αναχωρήσεις γία 16 ώρες την ημέρα. Τα δύο αεροσκάφη του Ραλλάκη θα κάνουν 2χ10χ145 που μας κάνουν 2900 θέσεις. Αυτός λέει ότι θα μεταφέρει 2000 επιβάτες δηλαδή 70 τοις εκατό πληρότητα. Γιατί τον κράζετε. Πάτε να φορτώσετε καμιά βαλίτσα και μην ασχολείστε με αεροπορικές εταιρείες.

Υ.Γ Θα παρακαλούσα να απαντήσουν μόνο οι γνωρίζοντες..........................!