Hellas Airlines!

copilotATR":b2oeolmz said:
ξανασκεφτειτε λιγακι τον αριθμο των θεσεων των Α320 και υπολογειστε 2 αεροσκαφη(για αρχη) τα οποια θα πετανε σε πτησεις εσωτερικου.συνδιασμοι πτησεων εξι(6)μεγαλων ελληνικων πολεων.πρωι-μεσημερι-βραδυ.

Για να βγάλω το κομπιουτεράκι. 168 θεσεις το 320, χ 2 αεροπλάνα = 336 άτομα χ 6 πτήσεις τη μερα = 2016 επιβατες με 100% πληρότητα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ή εμενα κάτι μου ξεφεύγει ή εσύ το έμαθες καλά το ποίημα και το λες νεράκι....
Αν δε, βάλουμε τους 180 της Hermes τότε πάμε στους 2160...

Που θα βρεθούν 168 Λαρισαιοβολιώτες τη μερα ΚΑΘΕ μερα, 365 μερες το χρόνο ? Ή 168 Λαρισαιοβολιώτες που θα πηγαίνουν ΚΑΘΕ μερα Λονδίνο...

Για σοβαρευτείτε λίγο...

ΥΓ
Όσοι δε χωράνε στο 320 θα μπαίνουν στο 321...

http://www.youtube.com/watch?v=Pu7LHeJOoTc

Α)
Η Imperial πάει για 1000 απολύσεις προσωπικού
Μη μας κοψοχολιάζεις απογεματιάτικο!
Β)Ιπτάμενε Ιατρέ:Βρε κουτό,μια από τις μεγάλες επιτυχίες των Ελληνικών Αερογραμμώνε και παγκόσμια πρωτοτυπία συνάμα,είναι ό,τι τα Α320 τους θα έχουν 143 θέσεις.

φίλε flying doc με όλο το σεβασμό να ξέρεις ότι δεν πηγαίνουνε μόνο τα αεροπλάνα αλλά γυρίζουν κιόλας.

Καλα που μου το είπες βρε... Αχ εγω το έρμο που νόμιζα ότι με το που προσγειώνονται τ' ανατινάζουν...

Δηλαδή ξεκινάμε με 50% πληρότητες... Απαισιόδοξο ξεκίνημα...

Δε μου λες, εσένα με την 1η συνέντευξη σε πήρε ή περιμένεις και το 2ο casting ?

Oι παλιές καραβάνες του forum (δεν μιλω για τα παπαγαλάκια) θα θυμούνται πως τέτοιες κουβέντες γινόταν και για τη θρυλική ΗΙΑ. Από τη μια οι "κακοί" που ποτέ δεν πίστεψαν στο όρμα του Ταλαλ και την έβριζαν πατόκορφα κι από την άλλη οι ΔΟΥΛΟΙ που τους έριξε ένα ξεροκόμματο για να γυρνάνε στην αραπιά και στο τέλος τους πλήρωσε με λεφτά της Monopoly. Η Ιστορία απέδειξε, ότι οι "κακοί" είχαν δίκιο και μάλιστα βγήκαν και πολλού πρωην ΗΙΑ-τζήδες και κράζανε τους Αυτοκράτορες.

Το ίδιο πράγμα και τώρα. Το Σεπτέμβρη έγινε ο κακός χαμός με τις wannabe της Hellas, έχει λίγες μερες που πολλές/πολλοί απ' αυτούς που τότε σκίζανε τα ρούχα τους για την Hellas, τώρα που σφίξαν τα πράγματα και βλέπουν τη δουλειά με το μακαρόνι, αρχίσαν τους φιλιππικούς εναντίων της.

Κύριε Κ.Α320, θες να σου πω τι θα γίνει ? Θα πετάξει η Hellas. Κουτσα στραβά θα πετάξει. Στην αρχή όλοι (κι εγώ μαζί θα δοκιμάσουμε το καινούριο φρούτο), στην πορεία όμως ο ανταγωνισμός (και δε μιλάω για την "κακή" Α3) θα κάνει το θαυμα του.

Όλα αυτά βέβαια, ΟΤΑΝ και ΑΝ πάρει το AOC.

320-321 μικρή διάφορα για τον κύριο Ραλακη

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Θα πετάξει η Hellas. Κουτσα στραβά θα πετάξει.

Καλά εσύ είσαι και πολύ αισιόδοξος.
Οταν βγαίνει ο άνθρωπος και λέει οτι έχει έτοιμο τον μισό φάκελο,τώρα πόσο είναι τρία τέταρτα;τέσσερα πέμπτα;
Πιστεύεις οτι υπάρχει σοβαρότητα;Έτσι γίνονται οι αεροπορικές εταιρίες;

Θέλεις τραλαλά! Θέλεις τραλαλό! Θέλεις e-mail από τον Ραλό! Γιούχου :1: εδώ έχει στο περίμενε τόσο κόσμο δίχως καμία ενημέρωση, τα αεροπλάνα θα τον πειράξουν?

flying Doc":3uenojbr said:
Για να βγάλω το κομπιουτεράκι. 168 θεσεις το 320, χ 2 αεροπλάνα = 336 άτομα χ 6 πτήσεις τη μερα = 2016 επιβατες με 100% πληρότητα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ή εμενα κάτι μου ξεφεύγει ή εσύ το έμαθες καλά το ποίημα και το λες νεράκι....
Αν δε, βάλουμε τους 180 της Hermes τότε πάμε στους 2160...

Ωραία η ανάλυση σου γιατρέ!
Παραθέτω και γω την δικιά μου...
Εστω ότι κάνει VOL-ATH-LHR-ATH-VOL.

Ας πούμε ότι η αθήνα και η θεσσαλία γεμίζουν ένα Α320 (180 θέσεων).
Τότε έχουμε 180 θέσεις σε 5εκατ. πολίτες. Απο τους οποίους τα 4 είναι από την Αθήνα τότε βγαίνει ότι στους Αθηναίους αντιστοιχούν 144 στην Αθήνα και 36 θέσεις στην Θεσσαλία!
Απο αυτή την σκέψη δημοτικού βλέπουμε ότι δεν γεμίζει ούτε με σφαίρες ένα Α320 από τον Βόλο για LHR.

Πάμε τώρα να δούμε και τις ώρες
VOL - ATH - LHR - ATH - VOL
06:00-06:30-12:00-17:30- 17:00 (Οι ώρες είναι στο περίπου)

Βλέπουμε ότι το δρομολόγιο εκτελείται σε 12 περίπου ώρες
Οπότε έχουμε 36+180+180+36=432
Επίσης έχουμε 2 αεροπλάνα και 24 ώρες την ημέρα οπότε πάμε σε 1728 επιβάτες ανα ημέρα
Όλα αυτά με πληρότητες 100% και καμιά καθυστέρηση!

@flyingdoc. Είσαι πολύ αισιόδοξος...
@K.A320 Τώρα ελπίζω να βλέπεις ότι πάνε-έρχονται και κάνουν τα τρίγωνα που λέει ο Ραλακης.
@Ραλάκης. Τα παραπάνω είναι ιδιοκτησία μου παρακαλώ να μην χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς τις εταιρίας σας χωρίς την συγκατάθεση μου.

Απρόσεχτα παιδιά,δε προσέχετε τον αεροδιδάσκαλο!
Ας πούμε ότι η αθήνα και η θεσσαλία γεμίζουν ένα Α320 (180 θέσεων).
Ο κυρ-Βασίλης έχει πει ό,τι τα αερόσκαφή του θα έχουν 143 θέσεις!
Μη ρωτήσεις γιατί,ό,τι απάντηση θα βρεις για τα υπόλοιπα θα βρεις και για αυτό.
Παιζάκια,μη με αναγκάσετε να το ξαναγράψω αυτό με τις θέσεις γιατί θα σας κάνω ΝΤΑ! :banana: :banana: :banana: