fotis
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Athens/Munich
- Website
- www.videoart.gr
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- IMP
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
Γεια σας,
είμαι ο Φώτης, νέο μέλος της παρέας.
Για να μη σας ζαλίζω και πολύ θα θέσω κατευθείαν τα δύο ερωτήματά μου:
1ον: Ποιά είναι η γνώμη σας για την Gulf Air?
2ον: Πετάω μεθαύριο 07/02/2007 για Kuala Lumpur(KUL) μέσω Bahrain(BAH) & Muscat(MCT). Οι επιλογές που είχα ήταν οι εξής: α) από ATH προς BAH. Εκεί αναμονή 4,5 ώρες και κατόπιν πτήση για KUL με stop στη MCT.
β) από ATH προς BAH. Εκεί αναμονή 1 ώρα και κατόπιν αναχώρηση για MCT. Εκεί αναμονή 2,5 ώρες και κατόπιν non stop για KUL.
Προτίμησα το β με το σκεπτικό ότι δεν θα βαρεθώ περιμένοντας 4,5 ώρες στο αεροδρόμιο του BAH αλλά ουσιαστικά θα μοιράσω το χρόνο αναμονής στα δύο αεροδρόμια. Έκανα σωστά ή όχι? Πείτε μου τη γνώμη σας. Ίσως με βοηθήσετε με κάτι που ίσως να μην έχω σκεφτεί και αλλάξω την πτήση (χρησιμοποιώντας πάλι την Gulf Air λόγω κόστους).
Ευχαριστώ και υπόσχομαι την επόμενη φορά να είναι το μήνυμά μου πιο σύντομο.
είμαι ο Φώτης, νέο μέλος της παρέας.
Για να μη σας ζαλίζω και πολύ θα θέσω κατευθείαν τα δύο ερωτήματά μου:
1ον: Ποιά είναι η γνώμη σας για την Gulf Air?
2ον: Πετάω μεθαύριο 07/02/2007 για Kuala Lumpur(KUL) μέσω Bahrain(BAH) & Muscat(MCT). Οι επιλογές που είχα ήταν οι εξής: α) από ATH προς BAH. Εκεί αναμονή 4,5 ώρες και κατόπιν πτήση για KUL με stop στη MCT.
β) από ATH προς BAH. Εκεί αναμονή 1 ώρα και κατόπιν αναχώρηση για MCT. Εκεί αναμονή 2,5 ώρες και κατόπιν non stop για KUL.
Προτίμησα το β με το σκεπτικό ότι δεν θα βαρεθώ περιμένοντας 4,5 ώρες στο αεροδρόμιο του BAH αλλά ουσιαστικά θα μοιράσω το χρόνο αναμονής στα δύο αεροδρόμια. Έκανα σωστά ή όχι? Πείτε μου τη γνώμη σας. Ίσως με βοηθήσετε με κάτι που ίσως να μην έχω σκεφτεί και αλλάξω την πτήση (χρησιμοποιώντας πάλι την Gulf Air λόγω κόστους).
Ευχαριστώ και υπόσχομαι την επόμενη φορά να είναι το μήνυμά μου πιο σύντομο.