Gulf Air

• Thread starter Thread starter fotis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μήπως πηγαίνεις με Embraer????Ή τα βγάλανε? :?

δεν νομιζω για embraer...στο χαρτι τουλαχιστον δεν λεει κατι τετοιο...λεει οτι πηγαινω αθηνα-μπαχρειν και μπαχρειν-ντουμπαι με 320,ενω γυρναω με 330...

vani6":3u51wn6j said:
...ως παλαιοτερη κ πρωην ιπταμενη για την Gulf Air k xωρις να ευλογω τα γενια μου...
Εγώ πάντως δεν θεωρώ σοβαρή μια αεροπορική της οποίας οι αεροσυνοδοί έχουν γένια. Με το συμπάθιο κιόλας... :D

Χάχαχαχα... :twisted: :twisted: :twisted: Εγραψες πάλι. :lol:

εισαι τρελος χιουμοριστας vassdel... εχουν γενια η δεν εχουν οι αεροσυνοδοι ειναι πολυ σοβαρη εταιρεια . Δυστηχως για σενα...

Στα Embraer μπορείς να δεις ταινίες και οι οθόνες τους είναι μεγαλύτερες από των Airbus. Σαν εταιρεία είναι καλή το αεροδρόμιο δεν μου άρεσε, περισσότερο με τον κόσμο (εργατιά και άγιος ο θεός) που θα συναντήσεις ιδιαίτερο το βράδυ. Τώρα για γένια δεν είδα στις 4 πτήσεις που έχω κάνει με την εταιρεία. Θα μας πεις εσύ DIMITRISCH εάν είδες.....

Δηκαιολογημένα, αφού η εταιρία έχει σοβάρα οικονομικά προβλήματα και θα προχωρήσει εκτός απο μείωση δρομολογίων και σε μείωση στόλου.

http://news.airwise.com/story/view/1327527521.html

Από 12 Μαρτίου αποχωρεί και η Gulf από τον ΕλΒεν, αυτή την φορά όμως όχι για τα γνωστά δικά μας προβλήματα αλλά για τα δικά τους οικονομικά προβλήματα.
Κρίμα για την εταιρεία.