Μήπως εσύ φίλε μου έχεις βγάλει από μόνος σου τα ματάκια σου;;;γιατί απ ότι βλέπω,είσαι αρκετά κατά της Global και αναφερεσαι και σε άλλα θέματα..κάτι άτομα σαν και σένα παραπλανούν τα παιδιά που επιθυμούν να διαλέξουν τις ελληνικές σχολές...εγώ αυτό που εχω καταλαβει είναι πως καποιος την προσωπική του ''αποτυχία''και τα ΄΄κομπλεξ ''τα μεταφέρει και σε άτομα που δεν ειναι γνωστες του αντικειμένου.δεν γινεται να μιλαει ο καθενας και να εκφερει γνωμη χωρις να ειναι γνωστης κατι που κανεις εσυ..προσωπικα ειμαι στην Global και σου απανταω τωρα απο το βερολινο όπου κανω το mcc.και αν θες το πιστευεισ,καρφι δεν μου καιγεται,οι ιδιοι οι γερμανοι εχουν πει τα καλυτερα λογια για τα ελληνικα πληρωματα αυτης της σχολησ....μακαρι να φερει το type 737,και γιατι να μην το παρει καποιος αφου θα εχει και τα χρηματα...ξεκολλα το μυαλο σου!!!!και αλλη φορα αν θες να γινεται κουβεντα να μιλασ με ονοματα και αληθεις καταστασεις..μου πε ο φιλος μου,ο γατος μου κτλ κτλ αστα να πανε...σαν σχολη ειναι τρομαχτικα φοβερη και αυτο ιιιισσσσωωωωωςςςςς να το καταλαβεις οταν θα πας σε μια χωρα οπως η γερμανια με τα στανταρ τουσ και θα σε βλεπουν με αλλο ματι...γιατι ειμαστε στανταρ επαγγελματιες για αυτουσ..και αυτο θελει να πετυχει η σχολη...αααα...και με την αδεια ενος φιλου μου,ειχε παει στην Global με σκοπο το atpl intergrated και το παιδι δεν εκανε ,και του το ειπαν από τις πρωτες του ωρες..αυτο σημαίνει πως δεν τον είδαν σαν τσεπη αλλα σαν ανθρωπο που δεν αξιζει να χαλασει αυτο το ογκωδες ποσο.το ονομα του ειναι νικολακοπουλοσ γιωργος.οπως βλεπεισ δεν κολλαω να πω ονοματα και εχω παρει την αδεια του παιδιου..πεσ μου πια αλλη σχολη θα το εκανε αυτο....και τα χρηματα ειναι στανταρ για αυτο τον λογο...τωρα αν εσυ μενεισ μακρυα τι να σου πω..υπαρχει και ο προαστιακοσ και αοπ κει ερχεται αμαξι της σχολης και σε παιρνει....προσωπικα διαφημιζω πολυ την σχολη μου γιατι ολα τα τμηματα εκπαιδευσης ειναι αψογα.,..απο την πρωτη μερα μεχρι και την τελευταια....αλλαξε λιγο το υφος σου γιατι δεν θα σου βγει σε καλο αν ποτε καταφερεις να γινεις επαγγελματιασ πιλοτος..και οχι επαγγελματιας με ενα χαρτι...επαγγελματιας σε ολα σου...γιατι αυτο που κανεις,θα σε παρουν πρεφα σε εταιρειεσ και θα σε εχουν του κλωτσου και του μπατσου...
οπως ειδεσ ,θα μπορουσα να μιλησω ακομα πιο χυμα,αλλα.....
μακαρι σε οποιο ν ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα ,να του φανω χρησιμη....
καλο βραδυ απο βερολινο!!!!!
οπως ειδεσ ,θα μπορουσα να μιλησω ακομα πιο χυμα,αλλα.....
μακαρι σε οποιο ν ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα ,να του φανω χρησιμη....
καλο βραδυ απο βερολινο!!!!!