emmanuil":1qd98ijb said:
Τί λέτε ρε παιδιά τώρα είναι δυνατόν? Επειδή δηλαδή κάποιον του κ***ώνει να πάρει φωτογραφίες από το κοκπιτ ενός αεροπλάνου, έχει άδικο η αεροσυνοδός να τον κάνει παρατήρηση? ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ? Αυτή τρώει τέτοια νίλα κάθε μέρα για να πάρει τα 700 ευρώ που το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να κάνει τον αστυνομικό σε διάφορους περίεργους νεαρούς.
Και στην τελική, ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, το οποίο υπάρχει για την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ασφάλεια και κατ' επέκταση για την ασφάλεια της αεροσυνοδού. Το θεωρείται παράλογο να απαγορεύονται οι φωτογραφίες στα κοκπιτ από τυχαίους με όλα αυτά που συμβαίνουν? Όταν παραβιάζεται ένας κανονισμός ασφαλείας έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ η αεροσυνοδός να κάνει με ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ παρατήρηση γιατί ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ μαζί με την δική μας.
Και στο κάτω κάτω πες ρε φίλε αντρίκια : πήγα να τρυπώσω και να βγάλω 3 φωτογραφίες γιατί γουστάρω το spotting κτλ κτλ αλλά με κάναν τσακωτό και μου τη μπήκαν! Έτσι ναι. Όχι φταίει η αεροσυνοδός που σου μίλησε άσχημα.
ΕΛΕΟΣ
Μανωλακη,εχεις μεγαλη πλακα! Κ εξηγουμαι:
-Με οποιον τροπο θελει μπορει να του κανει παρατηρηση ετσι?Δηλ. αν του ελεγε "κατεβασ΄τη μηχανη μη στη βαλω εκει που δε λαμπει ο ηλιος" θα ηταν ΟΚ ετσι? Κ ο gioannis θα επρεπε να το βουλωσει.
-Περιμενω (με τα χερια στην κοιλια,γιατι ειμαι βεβαιος οτι παλι θα σκασω στα γελια) να μας εξηγησεις γιατι η φωτογραφηση ενος cockpit συνιστα απειλη για την ασφαλεια πτησεων. (
σε λιγο)
-Για να μη μιλησουμε για φωτογραφηση των αεροπλανων απ εξω, ετσι? Εκει να δεις τρομοκρατια...
Αμα ειναι, πες το μας ρε φιλε, να τραβαμε καμια πεταλουδα.
-(Μπονους αυτο) Μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι σε τι forum τα εγραψες αυτα.
Και ενα τελευταιο σχολιο. Του ειπε "πλιζ ΝΤΙΛΙΤ δε φοτος". Σαν να λεμε (ξεχνωντας οτι ζουμε στην ψηφιακη εποχη)οτι του ειπε "δωσε μου το φιλμ". Αυτο δεν εχει δικαιωμα να στο κανει ΚΑΝΕΝΑΣ (μα ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΣ), εκτος κ αν εχεις παραβει συγκεκριμενους νομους κ διαταξεις (βλ. αεροπορικες βασεις, κλπ)
ΥΓ: Μηπως εισαι αεροσυνοδος?