(Αφου λοιπόν δεν σου αρέσει να σε λένε Αλέκο, για τον ίδιο λόγο δεν πρέπει να απευθύνεσαι σε μένα με παρόμοιο τρόπο. Και το ότι το κάνεις σημαίνει ότι σκοπίμως περνάς σε προσωπικό επίπεδο, κάτι το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ να χωρίσουμε.)
Θίγεις δύο ζητήματα :
1. Τίθεται θέμα ασφάλειας ή όχι όταν φωτογραφίζουμε εσωτερικά και εξωτερικά ένα αεροπλάνο?
2. Απαγορεύεται ή όχι η φωτογράφηση?
Είναι τελείως διαφορετικά το ένα με το άλλο. Το καταλαβαίνεις αυτό? Το πρώτο ζήτημα δεν έχει καμμία σχέση με αυτό το τόπικ.
Αντιθέτως στο δεύτερο είναι όλη η ουσία. Αν δεν απαγορεύεται η φωτογράφηση τότε η αεροσυνοδός είναι αδικαιολόγητη. Αλλά αν απαγορεύεται η αεροσυνοδός έκανε απλώς την δουλειά της σε πλαίσια ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ. Ούτε έβρισε αλλά ούτε και παρακάλεσε.
Μην προσπαθείς να αποδείξεις (εσύ και μέρικοί άλλοι) το άτοπο στον συλλογισμό μου επί του 2ου ζητήματος επειδή δεν έχω δίκιο (πιθανόν) στο πρώτο ζήτημα. Αυτό είναι ΛΟΓΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ. Δεν έχει σημασία αν τίθεται θέμα ασφάλειας. Καμμία. Είτε έχεις δίκιο εσύ είτε έχω εγώ.
Θα χαιρόμουν μάλιστα πολύ αν κάποιος μου έλεγε υπευθυνα ότι δεν απαγορεύεται η φωτογράφιση. Η γνώμη μου είναι ότι απαγορεύεται διότι δεκάδες φορές μου έκαναν παρατήρηση για αυτό το λόγο.
Διυλίσαμε τον κώνωπα, δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω σε αυτό το τόπικ .
Φιλικα (παντα)