Flightsim

Το πιθανότερο είναι ότι το laptop σου δεν σηκώνει το FSX με add ons όπως το fly Tampa... Γενικά, το FSX είναι πολύ απαιτητικό και αν το laptop δεν είναι πολύ δυνατό, θα έχεις θέματα

Διάβασα μέσα σε διάφορα φόρουμ πως γι' αυτό ευθύνεται η έλλειψη μνήμης RAM και είχε διάφορους τρόπους για να την "αδειάσεις". Τους δοκίμασα όλους και χθές πάλι τα ίδια. Τι μπορώ να κάνω;

Θα πρεπει να δεις τι windows έχεις (32 ή 64 bit) καθώς και πόση RAM έχεις.
Σε κάθε περίπτωση FSX σε windows 32bit με payware προγράμματα, δυστυχώς δεν τρέχει. Τρέχει περίπου κανένα μισάωρο, οπότε φορτώνει η RAM. Όταν η RAM σου φτάσει να χρησιμοποιείται περίπου στα 2,6-2,7 από τα 3 GB Που μπορεί να διαβάσουν τα 32 bit windows, τότε σου βγάζει out of memory και τέρμα το FSX.
Αν θες δες τις παραμέτρους του υπολογιστή σου και αν θες ανέφερέ τους στο φορουμ για να δούμε περίπου τι μπορεί να ευθύνεται γιαυτό.

Καλησπέρα,

1)Παρακαλώ μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες(δεν το λέω εγώ, οι κανόνες ;) )
2) Από όσο ξέρω τα paywares έχουν αυτή την δυνατότητα. ΟΤΙ freeware αεροσκάφος ή panel έβαλα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Δεν μας είπες το σημαντικότερο: Τι FS πετάς;

Φιλικά

Δημήτρης

FS-X πετάω και προσπαθω εδώ και καιρώ να βρω αυτό το αεροσκάφος δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο πουθενά.... έχεις ιδέα που μπορώ να το βρω δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα extra παιχνιδιού...

Καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ με τα εξης χαρακτηριστικα. intel core i3.4gb ram.geforce gt 525m 1gb. windows 7 sta 64 bit!Κατα τη γνωμη σας σηκώνει το σύστημα το fsx? συμπληρώνω οτι σ αυτα τα χαρακτηριστικα θελω να τρεξω fsx μαζι με active sky-pmdg ngx!

Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις απο το μηχάνημά σου.Φούλ γραφικά δέν θα δείς.Αλλά θα έχεις ένα καλό αποτλέλεσμα.Εγώ με παλιό λάπτοπ core2duo, 4gb ram, Nvidia256-1gb, την βγάζω μιά χαρά.Όχι και τα τέλεια γραφικά, αλλά όχι και minimum.
:great:
Ν.

kostin":3eaatowx said:
Παιδια εχω το FSX και θελω να συνδεθω online μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να το κανα αυτο?Ευχαριστω πολυ.
Yπάρχουν δύο δίκτυα που μπορείς να συνδεθείς για να πετάξει online.

Vatsim κάνεις εγραφή και κατεβάζεις το sqwakbox ή το Fsinn (το δεύτερο το προτιμώ).

Ivao κάνεις εγραφή και κατεβάζεις το ivap.

Μέσο των προγραμμάτων που έγραψα συνδέεσε Online.

ευχαριστω!και κατι τελευταίο παιδες!τι προτείνετε?active sky η rex?to active sky ειναι πιο "ελαφρυ" σαν προγραμμα σωστα?