Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
mrk":e89p2by8 said:
Το Α320 είναι στα default αεροπλάνα του FSX.

Οχι, το 321 είναι default. Φίλε low pass, αν θες κάτι αρκετά καλό με αρκετά καλά γραφικά και αρκετό (!) ρεαλισμό, θα σου συνέστηνα το Airbus X της Aerosoft. Το χρησιμοποιώ και γω εδώ και 2 χρόνια περίπου και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Χρειάζεσαι όμως μνήμη RAM >4GB, καθώς καταναλώνει αρκετή και κοστίζει γύρω στα 40 ευρώ, αν δεν απατόμαι. Αν από την άλλη θες απλά ένα freeware, ψάξε σε κάποια μηχανή αναζήτησης αυτό που θές (π.χ. aegean airlines airbus a320 FSX). Βρες το repaint που θεωρείς καλύτερο και κατέβασε το. Όταν κατέβει ανοίγεις το zip folder που έχει μέσα και κάνεις copy και paste στο Effects (Computer --> Local disc --> Program Files --> Microsoft Games --> Microsoft Flight Simulator X --> Effects) το περιεχόμενο του φακέλου Effects του repaint που κατέβασες. Αν ήδη υπάρχουν τα Effects, απλά επέλεξε να αποθηκευθούν και τα δύο. Aκολούθως θα αντιγράψεις το φάκελο που έχει στο Airplanes του SimObjects του addon και θα τον επικολήσεις στον φάκελο Airplanes του SimObjects του FSX. Όταν ξεκινήσεις το FSX λογικά θα σου το βγάζει.
Αν πάλι θες να κατεβάσεις ένα αεροσκάφος που ήδη υπάρχει στο FSX σαν default (π.χ. το 321) απλά θα χρειαστεί να αντιγράψεις αυτό που γράφει στο readme.txt του addon και να το επικολήσεις μέσα στο file aircraft.cfg του ανάλογου default του FSX, αντικαθιστώντας το χ στο [fltsim.x] με τον επόμενο αριθμό αυτού που αναγράφεται στο προηγούμενο [fltsim.χ] (π.χ. αν το προηγούμενο είναι [fltsim.4], το χ σου θα είναι το 5). Τέλος, πρέπει επίσης να αντιγράψεις και το folder texture του addon σου και να το επικολήσεις στο φάκελο του default.
Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο Youtube που εξηγούν αναλυτικά τη διαδικασία. Άμα την πετύχεις όμως μια φορά, θα την θυμάσαι για πάντα. Ελπίζω να βοήθησα ! :great:

παντως φιλε low pass, ακομα και αν παρεις καποιο προσθετο, να ξερεις πως κατι παιζει με την εγκατασταση σου.
Σαφως το default του fsx ειναι για τα πανηγυρια, αλλα οπως και να το κανεις ειναι default ακομα και στη βασικη εκδοση του fsx.
Εκτος και αν ψαχνεις πολυ πολυ πολυ συγκεκριμενα το α320, αφου στο fsx υπαρχει το α321.
Ε, δεν εχει και ιδιαιτερη διαφορα!
ψαξε καλυτερα!
Εχω συναντησει πολλα ηλιθια προβληματα μεχρι τωρα στο flight simulator, αλλα αμεσως μετα την εγκατασταση να λειπουν αεροπλανα πρωτη φορα το ακουω!

γεια σας παιδια ειμαι νεος εδω εχω το fsx κ το εχω φορτωσει αρκετα με προσθετα απλα ψαχνω olympic air traffic η στατικο η να κινουνται υπαρχει κατι ?

Πραγματικά, ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας.Θα ξανακάνω την διαδικασία έτσι όπως μου την περιγράψατε και θα επανέλθω.

Ξέρει κανεις κάνεις τρόπο να βαλω ILS στο LGIR πχ που δεν υπαρχει ;;

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Αφού το Ηράκλειο δεν έχει ILS γιατί να βάλεις;;;; Τι θα απολαύσεις στις προσγειώσεις σου, αν δεν εξομοιώνεις τις πραγματικές συνθήκες προσέγγισης. Στόχος ενός flightsimmer δεν είναι να προσγειώνεται όπου και όπως να ναι, αλλά να εξομοιώνει διαδικασίες. Διάβασε τους χάρτες προσέγγισης και φρόντισε να χρησιμοποιήσεις το υπάρχον VOR και να εξομοιώσεις την αντίστοιχη διαδικασία προσέγγισης. Θα δεις ότι θα απολαύσει πιο πολύ το χόμπυ σου, από τον τυφλοσούρτη του ILS.

Ενημερωμένοι ΧΑΡΤΕΣ.. ΠΟΥ???

Καλημέρα κύριοι..

Που θα βρω ενημερωμένους χάρτες έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τα AIRAC sto FMC? Διότι μερικές φορές είναι αλλού παπάς αλλού τα ράσα... :wall:

παλικαρια, επειδη τον τελευταιο καιρο ξανα αρχισα το FSX θελω να μου πειτε εναν απλο τροπο ωστε να προσθεσω scenery........ Προσπαθησα αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα. Ευχαρισω.

Να διαβάζεις προσεκτικά το readme που συνοδεύει ο,τιδηποτε κατεβαζεις. Ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος! :wink: