Flightsim

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Θα δοκιμάσω την φτηνη λύση των 14€ τα ακουστικά USB.

thnx a lot!!

mrk":2dxb1ltl said:
Δημοσίευσηαπό mrk την Σήμερα, 12:28
Τα USB headsets που προτείνω, το PC τα βλέπει σαν ξεχωριστές κάρτες ήχου. Έτσι μπορείς να κάνεις το διαχωρισμό...

Επιβεβαιώνω αυτήν την πληροφορία. USB Headsets δεν "εκπέμπουν" αποκωδικοποιημένο ήχο από την υπάρχουσα κάρτα ήχου, έχουν ενσωματωμένο κύκλωμα επεξεργασίας ήχου και αν σου δίνει την δυνατότητα επιλογής κάρτας ήχου το Squakbox, θα μπορείς να επιλέξεις το "USB Sound Card" ως αποκωδικοποιητή για την έξοδο του.

έχω το FSX με SP1 SP2 εγκατεστειμένα. εχω κατεβάσει το LGAV scenery απο το flightsim.com.
αναρωτιέμαι γιατί δεν λειτουργούν τα jetways, ακόμα και με default airplanes(a-321 κτλ). :?

ANY HELP????? :?: :?: :?: :cry: :?

Αγόρασε κανείς το Airbus Evolutin Vol. 2 της Aerosoft; Αγόρασα πριν καιρό το Airbus X αλλά αυτό είναι μόνο για Α320/321 και τα ψιλοβαρέθηκα είναι η αλήθεια. Αυτό το pack περιέχει Α330/340 και θα ήθελα να μάθω αν τα γραφικά του και οι δυνατότητες του είναι τα ίδια με του Airbus X, ή αν είναι τα ίδια με τα default που έχει το FSX. Ευχαριστώ ! :)

To Airbus Evolution vol2 είναι της Wilco, και όχι της Aerosoft.

Τα γραφικά μπορείς να τα δεις εδώ: http://www.wilcopub.com/simulator-add-o ... -vol2.html

Αν με "δυνατότητες" εννοείς το επίπεδο ρεαλισμού, το Evolution είναι κατά τι ανώτερο από το Airbus της Aerosoft. Και τα δυο πάντως δεν έχουν καμιά σχέση με default αεροπλάνα.

Καλησπέρα,

να ρωτήσω κάτι και ας απαντήσουν όσοι γνωρίζουν.

Λόγο περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να πετάξω online.

Επειδή πετάω με PMDG και δεν θελω να πάω σε MSboeing μπορεί κάποιος να μου πει εαν είναι δυνατόν να κάνω SID STAR διαδικασίες μέσω Default ATC.Τουλάχιστον όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά...;

Διαβασα σε αρκετά ξένα φορα, ότι στο approach επιλέγω απο το Atc Select approach from controller και οτι βάζω στο Flightplan του MS εαν είναι δυνατόν το IAF.

Κάποια άλλη ιδέα κανείς, μιλάω για το fs9.

Merci.
Tassos

Γεια σας.
πρόσφατα αγόρασα το Fly Tmpa-Athens.
θελω να ρωτήσω εάν τα jetways λειτουργουν (σε μενα δεν λειτουργουν).

ευχαριστω!! :D

Απ' όσον ξέρω, δεν λειτουργούν στο συγκεκριμένο scenery.

Τα jetways αν θελεις να λειτουργουν βαλε το AES της aerosoft,,θα λειτουργουν οχι μονο στο Βενιζελο αλλα σε πολλα αεροδρομια .