Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?
alex96":14v5khgy said:
(προφανώς και όποτε εσύ βολεύεσαι)
Προφανώς και κάνεις πλάκα και δεν περιμένεις απάντηση σε αυτό, ούτε θα καταφέρεις να με εκνευρίσεις παρότι το προσπαθείς απεγνωσμένα.
Για βάλε ένα ταχύπλοο και θα συζητήσουμε πόσο θα πληρώσεις το εισιτήριο.
Να το βάλω εγώ προσωπικά;
Είσαι σίγουρος ότι το λιμάνι της Μύρινας μπορεί να δεχτεί ταχύπλοο;
Θέλεις να ψάξεις για πιο λόγο έφυγε το Αίολος Κεντέρης από τις γραμμές του Βορείου Αιγαίου;
Γιατί "δικαιούσαι" να είσαι σε σαράντα-πέντε λεπτά στην Αθήνα με φτηνό εισιτήριο και δε το "δικαιούται" ο κάτοικος της Καβάλας,της Ρόδου,της Κρήτης, των Ιωαννίνων και της Αλεξανδρούπολης;
Μα όοοοοοολοι αυτοί το δικαιούνται! Γιατί όλοι αυτοί έχουν αεροδρόμια στις πόλεις τους, και έχουν τόσο την Olympic όσο και την Aegean. Ατυχές παράδειγμα.
Ξέρει πόσο διαρκεί το ταξίδι με ΚΤΕΛ απο τη Φλώρινα ή απο τα Γιαννιτσά που δεν έχουν και αεροδρόμιο;
Όσο διαρκεί το ταξίδι με το πλοίο, εκτός και αν πάνε στις πλησιέστερες πόλεις που έχουν αεροδρόμιο και συνεχίσουν από εκεί.
ΥΓ.:Έγραψες: "Δεν είναι σουβλατζίδικο μια αεροπορική εταιρεία για να ανοίξει, πιστεύω".Αφού το πιστεύεις τουλάχιστον,πες κα σε εμάς το κόστος ενός αφους για να πάει και να έρθει απο τη Λήμνο στην Αθήνα (όχι το αντίστροφο).
Ακριβώς όσο να πάει και να γυρίσει από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας.
Επίσης,τις κακομοιριές τύπου "αν ξέρεις που πέφτει η Λήμνος" απεύθυνέ της καλύτερα στους συντοπίτες σου οι οποίοι μετανάστευσαν σε πολύ πιο δύσκολους καιρούς και συνθήκες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να ανταπεξέλθουν.
Απευθύνομαι σε εσένα γιατί μιλάω σε εσένα, αλλά μάλλον το χρόνο μου χαλάω, όταν διαβάζω τέτοιου είδους απαντήσεις.
Σε κάθε περίπτωση έχω την εντύπωση πως βρίσκομαι στο airliners.gr όχι στο navy.gr ούτε η ολυμπιακή και η aegean είναι ναυτιλιακές ή σιδηροδρομικές ή διαστημικές εταιρείες για να ψάχνουμε ταχύπλοα, τρένα και διαστημόπλοια για να πάμε από τον ένα προορισμό στον άλλο. Αν η Aegean έκοψε έναν προορισμό
εξαιτίας της μελλοντικής συγχώνευσης (υπενθυμίζω το θέμα του τόπικ) και υπάρχει γκρίνια για την Aegean, τα ταχύπλοα της Blue Star Ferries και τα intercity του ΟΣΕ δεν φταίνε, ούτε έχουν καμία απολύτως σχέση ούτε καν ως εναλλακτικές λύσεις.