Εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

mspm":37btvop0 said:
Μόλις επικοινώνησα με πολύ καλό μου φίλο που εργάζεται στο τμημα μελετών της Olympic Air και μου είπε οτι τους συγκέντρωσαν όλουε μετα τις 17:00 και τους το ανακοίνωσαν.Υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις οτι όποιοι είναι καλοί και αποδοτικοί στη δουλεία τους δεν θα πρέπει να ανησυχούν!Και φυσικά οτι όλη αυτη η συγχώνευση γινεται για καλό!Καλά που ειναι το καλό το μονοπώλειο η η απώλεια των θέσεων εργασίας?

Πολύ σωστά φίλε μου...αυτοί που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους είναι οι χειριστές των AIRBUS καθώς μερικά απο τα AIRBUS μάλλον της ολυμπιακής θα επιστραφούν πίσω.Εκείνοι που είναι στα ελικοφόρα όπως ο θείος μου δεν κινδυνεύουν καθώς δεν θα υπάρξουν περικοπές στον τομέα τους.Αυτά θα γίνουν μετά τον Οκτώβριο καθώς η ολυμπιακή πρέπει να κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας της. :great:

Για να δούμε τι θα πει και η Επιτροπή Ανταγωνισμού...
Ελπίζω κι εγώ για τα καλύτερα με τη νέα εταιρεία με καλές τιμές...
Κρίμα για το Aegean Brand... Ότι και να γινόταν μέσα στην εταιρεία είναι ένα brand δημιουργήθηκε σιγά σιγά και είχε απήχηση.

Μακάρι να διατηρηθεί το όνομα Aegean στό εσωτερικό και να φύγει καί το MIG-πράσινο απο τους κύκλους.

Με τις ιστοσελίδες των 2 εταιριών τι θα γίνει θα κρατηθεί μόνο η 1, θα λειτουργούν και οι 2 ή θα δημιουργηθεί μια νέα? Επίσης με ένα μικρό έλεγχο παρατήρησα ότι η Ολυμπιακή δεν εμφανίζει πτήσεις μετά τις 30 Οκτώβριου (δεν έψαξα και όλα τα δρομολόγια) είναι λόγο του ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα πτήσεων ή λόγο της συγχώνευσης?

H μαμα Λουφι τι να λεει αραγε?
Θα δουμε δηλαδη απο τον Ιουνιο την "ΟΑ" στην star alliance?
Χλωμο το βλεπω :cry:

Είναι όντως αρκετά περίεργη υπόθεση, αλλά μου φαίνεται τρελλό να έχουν ένα ΤΟΣΟ δυνατό χαρτί στα χέρια τους (τη Star Alliance) και να συγχωνευθούν με άλλη εταιρία αν αυτό θέτει την επικείμενη ένταξή τους σε κίνδυνο. Υποθέτω ότι θα έχουν ήδη εξασφαλίσει κάποιο ok από την *Α. Ή τουλάχιστον το ελπίζω...!

Από Οκτώβριο που θα σχηματιστεί η νέα εταιρεία, ναι η ΟΑ θα είναι "a star alliance member". Από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο μέλος του STAR θα είναι η Α3. :!: Η ένταξη θα γίνει κανονικά. Σίγουρα θα έχει γίνει πρόβλεψει και ενημέρωση, θα ήταν τουλάχιστον χαζό να πάει άδικα τόση δουλειά και να χαθεί αυτή η ευκαιρια για μία ελληνική εταιρεία.

Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

Ελπίζω τουλάχιστον αυτή τη φορά να συνεχίσουν να ισχύουν τα μίλια της κάρτας miles & bonus καθώς και τα (όποια) προνόμια των κατόχων κάρτας gold και να μην ακολουθηθεί το παράδειγμα του Icarus FFP που "ή ταξιδεύεις άμεσα με δωρεάν εισιτήριο (αν βρεις θέση) ή χάνεις τα μίλια σου".

Και δηλαδή αυτοί που είναι Gold Members στην Αιγαίου ακύρώνεται η κάρτα και γίνονται πάλι Blue?

Από που σας προκείπτει αυτό?