billos_340
Business-Class-Member
- Περιοχή
- Μαρκόπουλο Αττικής
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?
Πολύ σωστά φίλε μου...αυτοί που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους είναι οι χειριστές των AIRBUS καθώς μερικά απο τα AIRBUS μάλλον της ολυμπιακής θα επιστραφούν πίσω.Εκείνοι που είναι στα ελικοφόρα όπως ο θείος μου δεν κινδυνεύουν καθώς δεν θα υπάρξουν περικοπές στον τομέα τους.Αυτά θα γίνουν μετά τον Οκτώβριο καθώς η ολυμπιακή πρέπει να κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας της.
mspm":37btvop0 said:Μόλις επικοινώνησα με πολύ καλό μου φίλο που εργάζεται στο τμημα μελετών της Olympic Air και μου είπε οτι τους συγκέντρωσαν όλουε μετα τις 17:00 και τους το ανακοίνωσαν.Υπήρξαν οι διαβεβαιώσεις οτι όποιοι είναι καλοί και αποδοτικοί στη δουλεία τους δεν θα πρέπει να ανησυχούν!Και φυσικά οτι όλη αυτη η συγχώνευση γινεται για καλό!Καλά που ειναι το καλό το μονοπώλειο η η απώλεια των θέσεων εργασίας?
Πολύ σωστά φίλε μου...αυτοί που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους είναι οι χειριστές των AIRBUS καθώς μερικά απο τα AIRBUS μάλλον της ολυμπιακής θα επιστραφούν πίσω.Εκείνοι που είναι στα ελικοφόρα όπως ο θείος μου δεν κινδυνεύουν καθώς δεν θα υπάρξουν περικοπές στον τομέα τους.Αυτά θα γίνουν μετά τον Οκτώβριο καθώς η ολυμπιακή πρέπει να κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας της.