Εξαγορά της Olympic Air από την Aegean

Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

Πάντως πραγματικά όποιος έχει κάποια πληροφορία για το miles and bonus....υπάρχει βέβαια καιρός, φαντάζομαι μέχρι τον Σεπτέμβρη δεν θα αλλάξει κάτι. Οπότε καλό είναι να τα εξαργυρώσουμε μέχρι τότε τα μίλια μας, για να είμαστε σίγουροι. Πάντως πραγματικά θα είναι απαράδεκτο αν χαθούν τα μίλια, όπως έγινε με την Ολυμπιακή την προηγούμενη φορά.Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχιστούν τα προγράμματα κανονικά.

Μηπως θα μπουν κατω απο την ομπρελα της Λουφτχανσα;

Πάντως ανεξαρτήτως του τι θα γίνει τελικά με τα μίλια, είναι λάθος να συσχετίζουμε το κλείσιμο μια εταιρίας (πΟΑ) με τη συγχώνευση δύο εταιριών (νΟΑ + Α3). Το ότι το κλείσιμο της πρώτης σήμαινει χαμένα μίλια δεν θα πρέπει να το θεωρήσουν (οι ίδιες οι εταιρίες πρωτίστως) ως προηγούμενο, διότι είναι κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό.

Για όσους ενδιαφέρονται, Χ"νικολάου+Βγενόπουλος στο ALTER...

Να δουμε τωρα τι θα γινουν τα παιδια που ειναι με συμβασεις...ηδη το προσωπικο στην Αιγαιου ειναι 2.500 και της Ολυμπικ 3.350! :?:

πάντως στο site της aegean στους όρους χρήσης του προγράμματος miles and bonous, αναφέρεται ότι σταματάει αυτόματα, σε περίπτωση εξαγοράς, συγχωνευσης, κλπ. Άρα, έχοντας υπογράψει κανείς ότι αποδέχεται τους όρους χρήσης, αποδέχεται χωρίς αξιώσεις την κατάργηση του προγράμματος. Ελπίζω να μην το εφαρμόσουν μόνο, αν και τους έχω ικανούς, αφού πλέον θα είναι μονοπώλιο. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Όσο για τις θέσεις εργασίας....πραγματικά λυπάμαι. Τι να πω. Υπομονή.

ειδικα για τους εποχικους της ολυμπιακης, οι πιθανοτητες επαναπροσληψης ειναι απειροελαχιστες..

Αγαπητοί, η Α3 τον Ιούνιο θα μπει "κανονικοτατα" στο STAR. Νομίζω οτι δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Για να πάρετε μια ιδέα, οι κάτοχοι της Miles & Bonus θα έχουν όλα τα προνόμια που έχει ο όποιοσδήποτε είναι κάτοχος κάποιας κάρτας FF του STAR π.χ. συγκέντρωση και εξαργύρωση μιλίων σε 26 εταιρείες μέλη του STAR. Για ποια "ομπρέλλα" της LH μιλάμε? Πιστεύετε πραγματικά οτι θα εγκαταλειφθεί μία τέτοια συνεργασία και η "νέα" εταιρεία (η Aegean δηλαδή με το brand name της ΟΑ) θα κρατήση το "Travellair"? Μια χαρά πρόγραμμα είναι, αλλά το M&B τον Ιούνιο θα είναι σε άλλο επίπεδο.

ας ελπίζω οτι δεν θα χαθούν για άλλη μια φορά τα μίλια μου... εκανα ήδη αίτηση απο σήμερα για ενα business εσωτερικού στην Α3 αλλα τα τηλεφωνα δεν λενε να τα σηκωσουνε για να επιβεβαιωσω την κράτηση...

HATATH":23lpjxia said:
Αγαπητοί, η Α3 τον Ιούνιο θα μπει "κανονικοτατα" στο STAR. Νομίζω οτι δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Για να πάρετε μια ιδέα, οι κάτοχοι της Miles & Bonus θα έχουν όλα τα προνόμια που έχει ο όποιοσδήποτε είναι κάτοχος κάποιας κάρτας FF του STAR π.χ. συγκέντρωση και εξαργύρωση μιλίων σε 26 εταιρείες μέλη του STAR. Για ποια "ομπρέλλα" της LH μιλάμε? Πιστεύετε πραγματικά οτι θα εγκαταλειφθεί μία τέτοια συνεργασία και η "νέα" εταιρεία (η Aegean δηλαδή με το brand name της ΟΑ) θα κρατήση το "Travellair"? Μια χαρά πρόγραμμα είναι, αλλά το M&B τον Ιούνιο θα είναι σε άλλο επίπεδο.

Τέτοια λέγε μου μεγάααααλε και πλησιάζω τον μαγικό αριθμό 60.000 (να ναι καλά και η Bonus) :thx:

Βουρ για κατάκτηση Latin America, να σκάσουν οι οχθροί μαaacς!!!! :mrgreen: Κύριε διευθυντά, θα δώσω bonus στον εαυτό μου!!!