EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πριν λιγες μερες χασαμε εναν συνεργατη ο οποιος δεν αντεχε στην ιδεα οτι καποιοι μπορουν να τον αφηνουν απληρωτο για 4 μηνες και να σφυριζουν αδιαφορα! Εφυγε με αυτη την πικρα! Κριμα για αυτους που εκμεταλευονται κοσμο που αγαπαει το aviation και τη δουλεια του, για να λενε οτι εχουν "αεροπορικη εταιρια". :rant:

Και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος..Χρωστάνε χρήματα σε όλο το προσωπικό,σε άλλους λιγότερα,σε άλλους περισσότερα. Τα δώρα Χριστουγέννων δεν έχουν καταβληθεί ακόμα, με τη δικαιολογία έλλειψης χρημάτων. Πάραυτα ο ιδιοκτήτης κάνει τις διακοπές του στο εξωτερικό και κυκλοφορεί με porche...

Αυτο μου θυμιζει τρελα τοπικ για αλλη εταιρια,αν και δε βρηκα για ποια αναφεροταν στο λιγο που εψαξα...

Δυστυχως στην Ελλαδα δεν υπαρχει ελεγχος και οποιος θελει ανοιγει μια αεροπορικη εταιρια,ετσι για να λεει οτι εχει μια οπως ειπωθηκε προηγουμενως.Κανονικα θα επρεπε να αφηνουν μονο εταιριες που θα ειναι σε θεση να μπορουν να πληρωνουν τους εργαζομενους τους να πετανε.Δε μπορει να εκμεταλευονται ετσι τοσο κοσμο...Ειναι αδικο και για εκεινους που περιμεναν τοσο καιρο και εχουν και εκεινοι βρεθει σε αδιεξοδο με τις υποχρεωσεις να τρεχουν και να μη μπορουν να φυγουν γιατι φοβουνται μηπως δε παρουν χρηματα...

Kαλησπέρα σε όλους..Προς την Κλεοπάτρα θέλω να πω κάτι..Έμαθα από άτομο μέσα στην Euroair ότι αυτό για την πόρσε και τις διακοπές στο εξωτερικό δεν ισχύει.Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την εταιρεία αλλά εμένα έτσι μου πε μια φίλη.Σημειωτέον, δεν έχω καμμία σχέση με τον χώρο.

Μάλλον η Κλεοπάτρα μπρεδεύει τις εταιρίες. Από οτι ξέρω ιδιοκτήτης άλλης εταιρείας που κυκλοφορεί με πόρσε έχει απλήρωτο το προσωπικό του...

Hellas Jet να ρωτησω εγω??? Το σημαντικο ειναι ενα πως ολοι ειναι απληρωτοι ... ειτε παιζει πορσε ειτε οχι...

Να μη ρωτησεις γιατι ηδη εχουμε αρχισει να βγαινουμε απο το θεμα μας!!!

ΑΜΑΝ! :wall:

dina":2l7i5xoy said:
Μάλλον η Κλεοπάτρα μπρεδεύει τις εταιρίες. Από οτι ξέρω ιδιοκτήτης άλλης εταιρείας που κυκλοφορεί με πόρσε έχει απλήρωτο το προσωπικό του...

Γι' αυτό κυκλοφορεί με Porsche, γιατί δεν πληρώνει και του μένουν!!! :D :D :D

Σοβαρά τώρα, αν εξαιρέσουμε την Aegean, οι άλλες Ελληνικές εταιρείες, ή ξεκινάνε συμπαθητικά έως καλά (SEEA, Venus, Apollo, Hellenic Star κ.ά.) και μετά αρχίζουν να πηγαίνουν κατά διαόλου, ή από την αρχή πάνε με τον σταυρό στο χέρι (βλ. Hellenic Air, Princess κ.τ.λ.). Πολλοί επιχειρηματίες βλέπουν την αεροπορική εταιρεία σαν εύκολο χρήμα, όμως στην πράξη δεν έχουν γνώση του αντικειμένου ή αδυνατούν να το προσαρμόσουν στις συνθήκες της Ελληνικής αγοράς.

Ας τελειώνει κάπου εδώ το θέμα με την Porsche και ας συνεχίσουμε την συζήτηση για την εταιρία.

Γεισ σας,
Νομιζω, με την οικονομικη κριση που ηδη μας κτυπαει την πορτα, θα διαπιστωσουμε συντομα ποιες εταιρειες θα αντεξουν.
Σημαδια καθυστερησης μισθων, εταιρικες πιστωτικες καρτες που δεν εχουν αντικρυσμα, ιδιωτικες ασφαλιστικες καλυψεις που ειναι ανενεργες εν αγνοια των πληρωματων, αεροπλανα για πολυ καιρο στο εδαφος και φυσικα απολυσεις ειναι δειγματα επερχομενης οικονομικης κρισης που κτυπαει μια εταιρεια.
Αν σε ολα τα παραπανω, δεν σας πληρωνουν το ΙΚΑ, σας πληρωνουν με ¨μαυρα¨επειδη η εταιρει συντηρει συνταξιουχους και σας παραμυθιαζουν με κανε υπομονη εμεις δεν εχουμε προβλημα, τοτε ο θεος μαζι μας.
Ο καθενας ας κανει την αυτοκριτικη του και ας αποφασισει για το μελλον του.