EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ξέριε κανείς αν πετάει ακομα η EUROAIR? Στο τηλεφωνο απαντάει μια κοπέλα, ζητάω να μηλήσω με κάποιον στην τεχνική, και δεν μπορεί ουτε να με συνδέσει ουτε τηλέφωνο μου δήνει.

Αεροπλάνα δεν υπάρχουν πλέον και μόνο το λογιστήριο λειτουργεί.Κάτι ακούγεται ότι θα πάρουν 737-300 από Μάρτιο.

Το λογιστηριο που και αυτο αχρηστο ειναι γιατι λεφτα χρωστουμενα δεν βλεπουμε να δινει στα πληρωματα που ειχε... :rant: :rant: :rant:

Γνωρίζει κανείς που είναι τα 2 αεροπλάνα της εταιρίας; Στο Βενιζέλο έχουν να φανούν αρκετό καιρό.

Το SX-BEU εθεάθη στο Βενιζέλο την προηγούμενη εβδομάδα.Τα αεροπλάνα δεν ανήκουν πλέον στην εταιρία, τους έγινε κατάσχεση λόγω οφειλών! :wall:

Για την ακριβεια, το BEU ειναι σταθμευμενο στο LGAV εφω και σχεδον 3 εβδομαδες, κατι το οποιο μαλλον επιβεβαιωνει την φοβερη (!) οικονομικη κατασταση της εταιρειας!

Εδω και 2 βδομαδες εν οψη επιθεωρησεων απο την ευρωπαικη ενωση, η ΥΠΑ τους αφαιρεσε AOC, και εμπορικη εκμεταλευση!

Και ακουσα οτι ειναι τοσο χρεωμενοι, που ουτε ο εφραιμ δεν τους σωζει!

Για ολους τους αδικημενους της εταιριας αυτης..... "καλη δυναμη παιδια!"

Mr Captain Jack το AOC, τους το έχουν αφαιρέσει εδώ και δύο μήνες,δεν είναι καινούργια είδηση.

Κλεοπατρα μου 1000 συγνωμη αλλα ελειπα εκτος....

Για σας μπορει να ειναι αρχαια ιστορια, αλλα για μενα ειναι νεο....

Τι αλλο αξιοπεριεργο εγινε που εχω χασει?

Το SX-BEU έκανε run-up σημερα καλώντας σαν N848SH :!: Σαν να την κάνει μου μυριζει... Πάντως ειχε ακόμα το ελληνικό νηολόγιο και κανονικά ολα τα χρώματα.