EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αντιγράφω από την εν λόγω σελίδα μέ τον στόλο:

BAe-ATP, Tourbo-Prop Aircraft, 64 passemgers...

LET-410, Tourbo-Prop Aircraft, 18 passengers...

(τό πρωϊ που πήγαινα στο γραφείο πέρασε έξω από το σπίτι μου ένας αθίγγανος μέ το Ντατσούν του,στο καπώ τού οποίου είχε γράψει μέ ευμεγέθη κίτρινα γράμματα "TOURBO".Μήπως πρόκειται γιά αυτοκίνητο τής ώς άνω εταιρείας; :D

Η σοβαρότητα μιάς εταιρείας φαίνεται και από το site της,έτσι δέν είναι;

(ΥΓ.Οι συν-φορουμίτες μας που ταξίδεψαν μέ την εταιρεία αυτή -βλ.σχετικά trip reports-είχαν σαφώς πολύ καλή εξυπηρέτηση,όμως και οι πυγολαμπίδες λάμπουν,αλλά μόνο γιά μιά μέρα..Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά δέν το βλέπω :cry: )

Η ιστοσελιδα της εταιρειας ειναι κατεβασμενη.. Ξερει κανεις τον λογο? Το κλεισανε το μαγαζι? 'Η απλα το.. ανακαινιζουνε? ;)

Today, EuroAir Ltd. with a total fleet of five aircraft (2 British Aerospace ATP of 66 seats each and one Let 410 19 seats, and 2 Piper Chieftain 8 passenger seat each) is the third biggest company in Greece in terms of fleet size.

2 British Aerospace ATP ??? :oops: :shock: Γιατι η εταιρεια αυτη συνεχιζει να με μπερδευει???

EuroAir Ltd ... is the third biggest company in Greece in terms of fleet size. << no commend :mrgreen:

Γνωρίζει κανείς σίγουρα αν η εταιρεία πετάει ή θα πετάξει ή ότι μπορεί να πετάξει για Κομοτηνή ; Ξέρω ότι δεν έχει πολιτικό αεροδρόμιο η πόλη , αλλά στο Remove Before Flight έδειχνε στο χάρτη γραμμή για Κομοτηνή. :stupid:

Γιατί άλλαξε τύπο αεροσκάφους ;; δεν μου αρέσει και πολύ η ιδέα του καινούριου της. Παραείναι μικρό για να καλύψει ανάγκες επιβατών... Βαλίτσα 8 κιλών μόνο.. Θα προτιμούσα το αεροσκάφος που διαφημιζε σε εφημερίδες παλαιότερα..

΄Πάντως αν οργανωθεί περισσότερο , καλό θα ήταν να διαφημιστεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και αυτή η αεροπορική προσπάθεια.

antonis_athens":bt9e53rk said:
Γνωρίζει κανείς σίγουρα αν η εταιρεία πετάει ή θα πετάξει ή ότι μπορεί να πετάξει για Κομοτηνή ; Ξέρω ότι δεν έχει πολιτικό αεροδρόμιο η πόλη , αλλά στο Remove Before Flight έδειχνε στο χάρτη γραμμή για Κομοτηνή.

Μπορεί να βάλει για Κομοτινή τα Piper Chieftain... :evil: :evil: :evil:

komotini apo oti ksero eiparchei ena stratiotiko aerodromio pou malista einai enfanes apo tin egnatia otan odigeis me kateuthinsi pros alexpoli -an den echei aerides kai den se apascholoun sto na "koumantareis" to autokinito :D =

Καλά τα λες KGP !! Υπάρχουν σκέψεις για βάση αερολέσχης εκεί . Διερωτώμαι απλά αν θα γίνει και κάτι περισσότερο.. Τελικά πάει η Euroair ή όχι . . Το αεροσκάφος πάντως παραείναι μικρό..

Δεν τίθεται θέμα πολιτικού αεροδρομίου στην Κομοτηνή. Το υπάρχον δεν είναι παρά ένας ανενεργός διάδρομος που χρησιμοποιείται από αερομοντελιστές. Προφανώς είναι λάθος του χάρτη του RBF. Η γραμμή θα πήγαινε στην Αλεξανδρούπολη. :rolleyes: