EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
06.30 το πρωί τσεκάρω τον καιρό λίγο πριν φύγω για αεροδρόμιο

μίλησα χθές με το τηλεφωνικό κέντρο της EuroAir και με ενημέρωσαν οτι η πτήση θα γίνει με MD-82 ή ΜD-83...

H κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε οτι η εταιρεία τους έχει δυο αεροσκάφη αυτού του τύπου αλλά δεν είναι σίγουρη οτι αυτές οι πτήσεις θα γίνουν με αυτά ή με νοικιασμένα του ίδιου τύπου. Σε νέα ερώτηση μου για τις εταιρείες απο τις οποίες νοικιάζουν αυτά τα αεροσκάφη μου είπε οτι για την περίοδο των εορτών έχων μισθώσει αεροσκάφη απο την AirAdriaticaκαι την Map.

στο Παρίσι έχει 0 βαθμούς.... μπρρρ.... :oops:

άντε και καλό μου ταξίδι... καλές γιορτές σε όλους. ;)

Λοιπον, η EUP εχει φερει 4 σαλαμια: ενα της Alexandair, 2 Air Adriatic και ενα της ΜΑΡ (ποιαααααας?) με ex-Austrian χρωματα. ;)

Φαντάζομαι το σαλάμι τής Alexandair είναι το SX-BMP που είδα πρίν λίγο σέ φωτό στην κεντρική σελίδα δίπλα στο Emirates,άν θυμάμαι καλά είναι και το μοναδικό της αεροπλάνο.

Τό Let και τό Piper υφίστανται ακόμα ώς ιδιοκτησία τής EuroAir;

Το Let δεν υπάρχει πια κοντά μας. Όσον αφορά στο piper, μάλλον η εταιρεία έχει περισσότερα του ενός που τουλάχιστον το καλοκαίρι τα είχα δει σταθμευμένα όλα μαζί.

Επίσης, η Euroair έφερε 3 MD (2 Adriatic, 1 MAP!). Η Alexandair πετάει κανονικά ως Alexandair και όχι ως Euroair.

Εχεις δικιο jerry. Mea culpa. :?

Hastaroth":1a1q3fj9 said:
Τό Let και τό Piper υφίστανται ακόμα ώς ιδιοκτησία τής EuroAir;

Το Let δεν ήτανε ποτε της EuroAir, αλλα wet lease! ;)

indigo":11f8y67c said:
καλημέρα...
23/12 - EUROAIR - ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ Αναχ:11.00 Αφ:13.30
28/12 - EUROAIR - ΠΑΡΙΣΙ - ΑΘΗΝΑ Αναχ:17.30 Aφ:22.00

επέστρεψα χθές το απόγευμα... γενικά όλα πήγαν καλά.

trip report βρίσκεται εδώ.

MD εχουν την τιμητικη τους ειδικα σε ανυπαρκτες και με <<ελληνικη>>νοοτροπια εταιριες.Η Euroair εκ μερους(On behalf) της On air,μιας οχι και τοσο δραστηριας(Περιεργο για ιταλικη εταιρια) εταιριας με εδρα το αεροδρομιο της Πεσκαρας με το μοναδικο MD82,θα ξεκινησει πτησεις(τσαρτερ,τακτικες;)απο την Πεσκαρα στο Σαρλερουα,Βουκουρεστι Οτοπενι,Ηρακλειο,Παρισι Σαρλς Ντε Γκωλ,και Σπλιτ μεταξυ 18/5 και 1/10.Μια εκπληξη;Εαν το δουμε να γινεται...

Morena":2qash8es said:
Παρούσα και εγώ!
Ήμουν στην ALEXANDAIR :bash: :bash: :bash:
Προετοιμάζομαι για EUROAIR :banana:
Ciao!

Morena welcome στην παρέα μας και καλές πτήσεις!
Όταν λες προετοιμάζεσαι για Euroair:?: Η εταιρεία σκοπεύει να (ξανα?)ξεκινήσει προγραμματισμένες πτήσεις? Αν ξέρεις κάτι, μη διστάσεις να το μοιραστείς μαζί μας

Hello Jerry! Καλώς σας βρήκα!
Η Euroair ξεκινάει τώρα με βάση στο Ηράκλειο Κρήτης και πτήσεις charter. Οι πρώτες προσλήψεις έχουν γίνει και είναι σε εκπαίδευση αυτήν τη στιγμή.
Προσήψεις θα ξαναγίνουν τον Μάη.
Εύχομαι να τα πάει καλά! :thx:
:thx: Καλές πτήσεις σε όλους! :1: