EUROAIR

• Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ενδιαφέρουσες προσφορές,αλλά ενώ έχει προσφορά στό ATH-EFL στίς 12/8,γιά τό return flight δέν αναφέρει τίποτε....

Γιά την ακρίβεια,δέν δίνει κάν δρομολόγιο επιστροφής από EFL.....

Μήπως το φέρνουν πίσω στην Αθήνα μέ..άλογο;

Ρε παιδιά ΑΤΗ-JTY-ΑΤΗ πουλάνε 301euro!! Aυτό τώρα είναι υπερπροσφορά ή απλώς προσφορά?? Με έπιασε το κεφάλι μου!!!

1. Κάθε επιβάτης έχει το δικαίωμα να μεταφέρει μια αποσκευή με βάρος μέχρι 8 κιλά που παραδίδεται στον έλεγχο αποσκευών.

2. Στις πτήσεις εσωτερικού, σε περίπτωση υπέρβαρου ο επιβάτης επιβαρύνεται με EUR 9,00 για κάθε επιπλέον κιλό μεταφοράς.

Diladi me 20 Kila plirwneis kapou + 100 euro.

jerry":27occive said:
Ριζική αναδιάρθρωση των δρομολογίων... Και η Θεσσαλονίκη/Σόφια πάει περίπατο!

http://www.flyeuroair.eu/TimeTable.html
...και επειδη η Θεσ/νικη και Σοφια πηγαν περιπατο, περιπατο πηγαν και οι αρχικες ωρες και μερες δρομολογιων. :evil:
Εμεις λοιπον, οι πιστοι της αεροποριας, που σπευσαμε να κλεισουμε θεσεις με τη Euro Air, την πατησαμε καθως 2 μερες πριν την πτηση μου (την πρωτη μερα του "νεου" timetable) δεχθηκα ενα τηλεφωνο απο την εταιρεια που μου ανακοινωνε οτι η πτηση που ειχα κλεισει απο Σκιαθο για Αθηνα δεν υφισταται πλεον και αντι για 21.30 φευγει 16.10. Και βεβαια απο τη στιγμη που κοπηκε η SKG, αυτο ηταν λογικο επακολουθο αφου η πτηση ηταν ΑΤΗ-JSI-SKG και τουμπαλιν. Με τα πολλα και αφου δεν βρηκα θεση στη βραδινη της ΟΑ, πεταξα με τη Euro Air. Περισσοτερα και ακρως ενδιαφεροντα ;) , στο προσεχες trip report :shock: ! Παντως μου εδωσαν την επιλογη να παρω τα χρηματα μου πισω, εν μεσω απειρων "συγνωμη", "εχετε απολυτο δικιο" κλπ κλπ.

Πως το βλεπετε λοιπον το πλανο δρομολογιων της εταιρειας :? ? Μετα απο λιγες μερες το timetable αλλαξε αρδην και βεβαια οι πτησεις εγιναν κουλουβαχατα :rant: Φυσικα, ολο το θεμα εγινε λογω των ανυπαρκτων κρατησεων στις πτησεις της, απολυτα λογικο αφου οι μονοι που ξεραμε για τα δρομολογια ειμασταν τα μελη του φορουμ. Καμμια διαφημιση πουθενα για να μαθευτουν οι προορισμοι. Επομενο δεν ειναι? :rolleyes:
Και μετα αναρωτιομαστε προς τι η δυσπιστια σε τετοιες αεροπορικες προσπαθειες... :doubt:

diafimizete se kiriakatikes efimerides apo oti echo proseksei

Θυμηζει απιστευτα την Hellenic Star (Για οσους τη θυμουνται).Πριν απο 4 χρονια αρχικα ελεγε οτι θα ξεκινησει δρομολογια απο Ιουλιο τελικα κατοπιν παρα πολλων αλλαγων ξεκινησε κοντα Σεπτεμβριο με πολυ χαμηλες πληροτητες τουλαχιστον για τη Χιο και τελικα κατεληξε το Μαρτιο του 2003!
Εχουμε δηλαδη μια ακομα προχειροδουλια και μαλιστα αυτοι ζουν ακομα περισσοτερο στον κοσμο τους αφου θελουν να πετανε Μυκονο!με ΟΑ και Α3 σε πληθωρα πτησεων και με μεγαλα αεροσκαφη απο τη δευτερη.

De facto:

To SX-BNL εχουνε αρχισει και το διαλυουνε στο Kemple (ακομα και αμα δεν αερεσει στην EuroAir και το εχουνε ακομα στο "fleet" - φωτο ειναι διαθεσιμη!)

Νεο φορουμ της εταιρειας... Σα να αντιγραφουνε την Sky Express θα ελεγα.. lol

Και πως γινεται κανεις μελος? Δεν βρηκα πουθενα κατι σχετικο! :doubt:

-EDIT-
Κατι μου λεει οτι το εχουνε μονο για τους εργαζομενους στην εταιρεια.. Αχ... :?

Α! Τον στολο της εταιρειας τον ειδατε? :shock: Πρεπει να εχουμε χασει ΠΟΛΛΑ επεισοδεια.. :D

The Aircarft are owned by EuroAir or operated under "Dry Lease Agrements"

muhaha.gif