jerry":27occive said:
Ριζική αναδιάρθρωση των δρομολογίων... Και η Θεσσαλονίκη/Σόφια πάει περίπατο!
http://www.flyeuroair.eu/TimeTable.html
...και επειδη η Θεσ/νικη και Σοφια πηγαν περιπατο, περιπατο πηγαν και οι αρχικες ωρες και μερες δρομολογιων. :evil:
Εμεις λοιπον, οι πιστοι της αεροποριας, που σπευσαμε να κλεισουμε θεσεις με τη Euro Air, την πατησαμε καθως 2 μερες πριν την πτηση μου (την πρωτη μερα του "νεου" timetable) δεχθηκα ενα τηλεφωνο απο την εταιρεια που μου ανακοινωνε οτι η πτηση που ειχα κλεισει απο Σκιαθο για Αθηνα δεν υφισταται πλεον και αντι για 21.30 φευγει 16.10. Και βεβαια απο τη στιγμη που κοπηκε η SKG, αυτο ηταν λογικο επακολουθο αφου η πτηση ηταν ΑΤΗ-JSI-SKG και τουμπαλιν. Με τα πολλα και αφου δεν βρηκα θεση στη βραδινη της ΟΑ, πεταξα με τη Euro Air. Περισσοτερα και ακρως ενδιαφεροντα
, στο προσεχες trip report :shock: ! Παντως μου εδωσαν την επιλογη να παρω τα χρηματα μου πισω, εν μεσω απειρων
"συγνωμη", "εχετε απολυτο δικιο" κλπ κλπ.
Πως το βλεπετε λοιπον το πλανο δρομολογιων της εταιρειας :? ? Μετα απο λιγες μερες το timetable αλλαξε αρδην και βεβαια οι πτησεις εγιναν κουλουβαχατα
Φυσικα, ολο το θεμα εγινε λογω των ανυπαρκτων κρατησεων στις πτησεις της, απολυτα λογικο αφου οι μονοι που ξεραμε για τα δρομολογια ειμασταν τα μελη του φορουμ. Καμμια διαφημιση πουθενα για να μαθευτουν οι προορισμοι. Επομενο δεν ειναι?
Και μετα αναρωτιομαστε προς τι η δυσπιστια σε τετοιες αεροπορικες προσπαθειες...