Επισκεψη στο πιλοτηριο

Φίλε Micikel αυτό ακριβώς, στην Aegean airlines δεν με άφησαν στον αέρα, αλλα στο boarding ναι . . . για παράδειγμα όταν γυρνούσα απο Stuttgart στην Θεσσαλονίκη μπήκα στο πιλοτήριο κατα την διάρκεια του boarding, άφησα την φωτογραφική μου και η πιλότοι (Γυναίκα καπετάνιος :great: ) ανέλαβαν την υπόλυπη δουλειά . . . έβγαλαν απλα τέλειες φωτογραφίες τις οποίες σκοπεύω να ανεβάσω εδώ κάποια στιγμή . . . η εταιρία δεν ήταν η Aegean αλλά η Tuifly . . .

ΟΚ! Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες , την επόμενη φορά που θα ταξιδέψω θα το δοκιμάσω!!!!

Και να θυμασε ότι η ευγένεια πάντα νικάει ! :great:

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Ιωάννης Στανίτσας και είμαι 16 χρονών. Σε μία βδομάδα, την Κυριακή, πετάω με την SWISS από Θεσσαλονίκη για Ζυρίχη και από εκεί για Στουτγάρδη (δεν πήρα απευθείας πτήση γιατί δεν βόλευαν οι ώρες). Θα ταξιδέψω μόνος και επειδή έχω τρέλα κυριολεκτικά με τα αεροπλάνα και επειδή θέλω να γίνω κια πιλότος θέλω να μπω στο πιλοτήριο καθ΄όλη την διάρκεια της πτήσης. Πιστεύετε πως είναι εφικτό; Πετάω σε Business Class και η θέση μου είναι 1Α, το αναφέρω αυτό γιατί μπορεί να επηρεάσει τους πιλότους. Όλοι μου λένε πως δεν θα με αφήσουν γιατί είναι ξένη η αεροπορική εταιρία. Ποια είναι η γνώμη σας; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Φιλε μου, δεν εχεις τιποτα να χασεις. Πρωτα απο ολα η ηλικια δεν παιζει ρολο και σιγουρα ουτε και η θεση που πετας. Μετα την 11/9 δεν επιτρεπεται να εισαι στο πιλοτηριο. Μερικοι δικοι μας καμια φορα ισως αφησουν κατα τη διαρκεια της πτησης αλλα συνηθως θα σου πουν να πας μετα να μιλησετε και τα σχετικα. Τωρα για ξενες εταιριες ειναι πιο δυσκολο. Δεν ειναι Ελληνες βασικα που τους καθιστα σωστοτατα φυσικα πιο...επαγγελματιες, ευτυχως για αυτους δυστυχως για μας. Ισως παιξει ρολο η συζητηση που θα κανεις μαζι τους, η ηλικια των πιλοτων ( η χημεια που θα υπαρχει μεταξυ σας στην "πρωτη σας συναντηση") και οχι δεν ειναι ραντεβου. Τεσπα, οπως πρωειπα δεν χανεις τιποτα με το να δοκιμασεις αλλα σε καμια περιπτωση μην ρωτησεις απλα αυτο.

Φίλε μου έχεις πιθανότητα να μπεις,όμως κατά την γνώμη μου παίζει και ο τρόπος που θα τους το πεις,και φυσικα να τονισεις οτι εισαι τρελαμένος με την αεροπορία.

Έναν φίλο μου τον άφησαν να δει ολόκληρη την πτήση.

Εγώ ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου να το καταφέρεις γιατί είναι μοναδική και ονειρική ευκαιρία.