Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ναι το γνωρίζω αυτό και όταν είναι αρνητική ειδοποιούν με επιστολή.Ξέρει κάποιος,έχει κανέναν γνωστό που να έχει λάβει κάποια επιστολή?Γιατί έχω περάσει απο συνέντευξη στις 5 Μαίου αλλά ακόμη δεν έχω λάβει καμία απάντηση.

καλησπερα παιδια!!!! :) ξερει κανενας πως μπορω να ενημερωνομαι εγκαιρως για νεες θεσεις εργασιας???εννοω που θα πρεπει να ριχνω ματιες για να στειλω κανενα βιογραφικουλι!!!!!!θελωωωωωωω!!!!! :D

θα πρεπει να κοιτας τακτικα στις ιστοσελιδες καθε εταιρειας για ανακοινωσεις ...

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!Με κάλυψες στο mail και τα γραψες και ωραία!
Καλημέρα σε ολους.

Γενικά κάθε τόσο στα sites των αεροπορικών εταιρειών βγαίνουν προκηρύξεις,οπότε έλεγχε τα τακτικά στις θέσεις εργασίας..Η aegean βγάζει πιο συχνά πάντως.

ALIKI":3c73ou3v said:
Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που πέρασε συνέντευξη για την νέα Ολυμπιακή και τυχόν έχει λάβει κάποια επιστολή που να τον ενημερώνει οτι δεν έχει γίνει δεκτός ή γενικά αν έχει ειδοποιηθεί με κάποιον τρόπο σε περίπτωση αρνητικής απάντησης.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
βασικα οι επιστολες θα αρχισουν να πηγαινουν απο τελη Σεπτεμβρη,οταν θα εχουν τελειωσει ολα τα διαδικαστικα. :cry:

Τόσο αργά?Το γνωρίζεις αυτό απο κάποια έγκυρη πηγή?Και πως θα γνωρίζει κάποιος οτι δεν έχει γίνει δεκτός?

οταν πηγα στην συνεντευξη το ειχα ρωτησει κι ετσι μου ειχαν πει..απλα περιμενεις μεχρι να σε ειδοποιησουν..Πρωτα καλουν αυτουν που περνανε τις φασεις.

Απλά έχω ενημερωθεί οτι σε ενημερώνουν άμεσα για να μην περιμένεις άδικα.Εσύ έχεις περάσει απο τις 2 φάσεις?

οχι,μονο απο την πρωτη..Αν θελεις μπορεις να τοθς παρεις ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις :banana:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.