Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
προλαβα κ εβγαλα,οχι οτι θα καταφερω κατι γιατι το βιογραφικο μου ειναι σχετικα "φτωχο" κ με μηδεν προυπηρεσια αλλα κανουμε τισ προσπαθειες μας κ βλεπουμε ετσι δεν ειναι? :)

Έτσι ακριβώς!κανείς δεν είχε προϋπηρεσία μέχρι να ξεκινήσει από κάπου..Ακόμα κ αν δεν κάτσει με την πρώτη,συνεχίζεις κ δεν απογοητεύεσαι..

ΗΙ :D
Σορυ αν ξεφευγω απο το θεμα....αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω για ν μη φαω τα μουτρα μου...ενδιαφερομαι πιο πολυ για ταξιδιωτικος πρακτορας :D :D :D και μετα αεροσυνοδος..βρηκα μια σχολη την Α.S.T. το πτυχιο foundation λοιπον ειναι αεροσυνοδου η για να δουλεψεις σε τουριστικα γραφεια...??????????
please λιγο φως :twisted:

Γειά σου amaya.Εγώ μόλις τελείωσα από την σχόλη T.A.S στην Θεσσαλονίκη..Τον σεπτέμβριο θα δώσω για το πτυχίο της Ι.Α.Τ.Α το Foundation.Λοίπον το πτυχίο αυτό είναι μόνο εάν θέλεις να ανοίξεις τουριστικό γραφείο και να πάρεις την άδεια απο την Ι.Α.Τ.Α και φυσικά να δουλέψεις σαν υπάλληλος .Πτυχίο για ιπτάμενη δεν χρειάζεται αλλά ξέρω η σχολή Α.S.T όπως και η T.A.S σου διδάσκουν τα στοιχειώδη για την δουλεία της ιπτάμενης και είναι ενα συν.Γιατί εχώ γνωρίσει κοπέλες που πάνε για interview σε εταιρίες και είναι άσχετες με το επάγγελμα.Πιστέυω να σε βοήθησα.

σε ευχαριστώ πολυ.!!!ειναι δυσκολες οι εξετασεις τα μαθηματα;..ετσι να παρω μια ιδεα :D

Δίνεις 2 μαθήματα εισητήριο που πρέπει να βγάλεις manual εισητήριο σε ΙΑΤΑ formula και Geography in Travel Planning γενικές γνώσεις στον τουριστικό τομέα οπώς τριγράμματους κωδικόυς πόλεων και αεροδρομιων σε όλο τον κόσμο,πώς να συμπεριφερεσαι σε ένα πελάτη,ακόμα για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις,σιδηροδρομικούς σταθμούς και ναυτιλιακά.Πιστεύω δεν είναι δύσκολα τα μαθήματα με λίγο διάβασμα μπορεί να το περάσει.Και κάτι τελευταίο τα βιβλία της ΙΑΤΑ έρχονται απο τον Καναδά και ειναι στην αγγλική γλώσσα.

το τελευταίο μ'άρεσε...τα βιβλία στα αγγλικά..ωχ lower εχω.. με τα χίλια ζορια το πήρα :D :D :D

ευχαριστωωωωωω :)

σε διαφορες ξενες σελιδες υπαρχουν κατι online διπλωματα σχετικα με το επαγγελμα,ειναι εγγυρα?γνωριζει καποιος?μπορω να δωσω ενα παραδειγμα εδω ή θα θεωρηθει "διαφημηση"?

Θα ηθελα να ρωτησω αν εργαζεσαι ως αεροσυνοδος και έχεις πτηση πχ.3 τα ξημερωματα οπότε και δεν υπάρχει δυνατότητα μετάβασης με μέσα μεταφοράς, αν δεν έχεις αυτοκίνητο πως πηγαίνεις στο αεροδρόμιο? έχουν μήπως οι εταιρίες τπτ van - λεωφορεία? καμια άλλη ιδέα? merci

Γεια σας και απο μένα!!

Πριν από μερικές εβδομάδες, έστειλα το βιογραφικό μου στην αεροπορία αιγαίου για την θέση ιπτάμενης συνοδού με έδρα το Ηράκλειο που ειναι και η πόλη μου. Αν και κάλεσαν αμέσως όλες μου τις φίλες που έστειλαν βιογραφικό και δήλωσαν έδρα Αθήνα, για να περάσουν από συνέντευξη, εμένα δεν με έχουν καλέσει ακομα :( Γνωρίζετε μήπως θα ακολουθήσει ξεχωριστή συνέντευξη στην Κρήτη για τις κοπέλες που έχουν δηλώσει έδρα το Ηράκλειο?

Ευχαριστώ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.