Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Παιδιά πλέον η συνέντευξη ολοκληρώνεται σε μία φάση. Και οι επιτυχόντες ενημερώνονται αμέσως.

εμένα δε με κάλεσαν ούτε για συνεντευξη ....προφανώς επειδή είμαι απο Χανιά κ τους πέφτω λίίίίίγο μακριά :cry:

Εγώ τους πήρα τηλ την περασμένη βδομάδα και τους ρώτησα εαν εχούν κλείσει οι θέσεις για ιπτάμενους συνοδούς και μου είπαν οτι ακόμα δεν εχουν κλείσει και είναι σε εξέλιξει και θα με ειδοποιήσουν..Απλά έχει περάσει ενας μήνας που πήγα για interview και εάν είναι να μην με πάρουν γιατί δεν το λένε?

Καλησπερα και απο μενα,
Εγω ξερω οτι η συνεντευξεις πλεον ολοκληρονται σε μια φαση και οτι σας ενημερωνουν αμεσως αν εχετε γινει δεκτοι και αν ειναι ειναι να υπογραψετε κτλ.
Επισης εχουν ξεκινησει καποια γκρουπ εκπαιδευη αλλα ειναι μονο κοπελες με σχετικη εμπειρια καποια γκρουπ που ειναι να ξεκινησουν τον αυγουστο θα ειναι για κοπελες που δεν εχουν καμια σχετικη εμπειρια για τον λογο οτι θα κανουν παραπανω εκπαιδευση απο τις αλλες κοπελες.Οι κοπελες με εμπειρια απλως θα κανουν μια επαναληψη και καποια μαθηματα που ειναι υποχρεωτικια να κανουν απο την ΥΠΑ.
Γενικα η νεα ολυμπιακη πηρε αρκετες κοπελες με εμπειρια αλλα και επισης παρα πολλες κοπελες χωρις εμπειρα, περιπου μισες μισες, ετσι θα χωριζονται και τα διαφορα γκρουπακια.Τα περισσοτερα γκρουπ θα εκπαιδευτουν τωρα τον ιουλιο και τον αυγουσο η εχουν ηδη ξεκινησει, ελχιστα θα ειναι τα ατομα που θα κανουν εκπαιδευση τον σεπτεμβριο.
Επισης ξερω πως ολες οι κοπελες θα ξανακανουν εξετασεις για να βγαλουν το medical ειτε το εχουν ηδη ειτε οχι.

darkstar":1d5s5r7f said:
Θα ηθελα να ρωτησω αν εργαζεσαι ως αεροσυνοδος και έχεις πτηση πχ.3 τα ξημερωματα οπότε και δεν υπάρχει δυνατότητα μετάβασης με μέσα μεταφοράς, αν δεν έχεις αυτοκίνητο πως πηγαίνεις στο αεροδρόμιο? έχουν μήπως οι εταιρίες τπτ van - λεωφορεία? καμια άλλη ιδέα? merci

Υπαρχουν τα λεωφορεια τα 24ωρα που πηγαινουν αεροδρομιο.Και απο κει βρισκεις τροπους, αρκετες εταιρειες εχουν βανακια που σε παιρνουν απο το αεροδρομιο και σε πηγαινουν στον χωρο που πρεπει να παρουσιαστεις.Ριξε μια ματια στη ιστολσελιδα
http://www.oasa.gr/?tml=1&pageid=103&menu=2&pg=1 εκει θα βρεις τις γραμμες.
Ελπιζω να σε βοηθησα.

Ήθελα να ρωτήσω τι εξετάσεις περιλαμβάνει το medical...

Περιλαμβανει αιματολογικες εξετασεις, εξετασεις ουρων,καρδιολογικες και check up αεροσυνοδων(ματια,λαιμος,ακροαστικα, αυτια)
Αυτα για τις αεροσυνοδους !

Συνήθως συμπληρώνεις ένα ερωτηματολόγιο κ παίρνεις το medical..Κι ίσως μετά κάνεις κ τις εξετάσεις..

Στην MIG κανεις κανονικα ολες αυτες τις εξετασεις που ειπαμε,δεν το παιρνεις ετσι το μεντικαλ.

Σε κάποιες εταιρείες τις κάνειΣ κανονικά κ σε κάποιες άλλες γραπτά αρχικά..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.