Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Είχες περάσει απο 2 συνεντεύξεις?Έχει καιρό που είχες πάει?Μέχρι πότε σου έχουν δώσει περιθώριο για κάποια απάντηση?

Θα ήθελανα ρωτησω αν γνωριζετε τι περιλαμβανει η εκπαιδευση και σε ποιον χωρο γινεται?
Επιπλεον, επειδη ειμαι απο επαρχια και δεν εχω σπιτι στην αθηνα μηπως γνωριζετε αν υπαρχουν συμβασεις με ξενοδοχεια διπλα στο αεροδρομιο ή αν υπαρχει επιδομα ενοικιου που μπορει να δικαιουμε ?
Ευχαριστω πολυ

γεια σε ολους! ηθελα παρακαλω πολυ αν ειναι δυνατον να με διαφωτισετε σχετικα με το επαγγελμα της αεροσυνοδου, ειχα αποστείλει το cv μου στην hellas jet και με πηραν πισω για συνεντευξη , πραγματι πηγα , ωστόσο μπορω να πω οτι ηταν λιγακι ΄΄προχειρο΄΄ το όλο θεμα -τουλάχιστον έτσι το είδα εγω-, μου ειπανε πως ενδιαφέρονται να προσλάβουν ανειδικευτο προσωπικό -χωρις προηγ. εμπειρια- ως ιπταμνες συνοδούς, για αγονες γραμμές κλπ εσωτερικού, με κάτι αρεοπλάνα τύπου φοκερ ( συγνωμη αν κανω λάθος αλλα δεν εχω και ιδέα περι του αντικειμένου) τα οποια αεροπλάνα εχουν και έλικα...... τελος παντων ειμαι 36 ετων εχω σπουδάσει marketing, management, και έχω γενικοτερα μεγάλη προυπηρεσία σε τραπεζες κλπ -ασχετο εν ολιγοις-. Μετα τη συνέντευξη που ειχα με την εταιρεία ειπαν τελος παντων θα με ειδοποιήσουν αν είναι και τοτε θα γίνει εκπαίδευση κανα 15ημερο και μετα ξεκινάς τα χρήματα -ελαχιστα θα έλεγα- 1.000- 1.100. Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πρώτων μια απόψη σας για την συγκεκριμένη εταιρεία, ποσο ασφαλές είναι γενικοτερα, αυτα τα τυπου αεροπλάνα τι ακριβως είναι κλπ γενικοτερα θα ήμουν πραγματικά ευγνωμων για την ενημερωσή σας.
* μα καλα οι αεροσυνοδοι ποτε παιρνουν συνταξη? χαχα γιατι στα 36 καριερα αεροσυνοδου λιγο κουφο μου κανει anyway

Rene εργαζομαι στην συγκεκριμενη εταιρεια..Η εκπαιδευση κραταει 3 βδομαδες περιπου,το περιβαλλον ειναι πολυ φιλοξενο και τ λεφτα ειναι αυτα που ανεφερες περιπου..Τουλαχιστον εγω εχω μεινει παρα πολυ ευχαριστημενη απο ολες τις αποψεις..Καλη επιτυχια σουευχομαι!

καλησπερα παιδια...ξερουμε αν κανει τωρα προσληψεις η hellas jet?υπαρχουν πληροφοριες σε καποιο site?και αν ναι ξερετε αν παιρνουν αντρες ως ιπταμενους φροντιστες?ευχαριστω εκ των προτερων...

Και βεβαια παιρνουν!Αυτο ειναι το mail info@hellas-jet.com!Καλη επιτυχια!

σας ςυχαριστω βρε παιδια για την αμεση απαντηση...καλ να ειμαστε ολοι και μακαρι οτι ποθει ο καθενας να το πετυχει..θα τα λεμε κι απο δω μεσα πιο συχνα απο δω και περα!!!

Αντε καλη επιτυχια!και ενημερωσε μας για τις εξελιξεις σου!

rene":1y462jj3 said:
γεια σε ολους! ηθελα παρακαλω πολυ αν ειναι δυνατον να με διαφωτισετε σχετικα με το επαγγελμα της αεροσυνοδου, ειχα αποστείλει το cv μου στην hellas jet και με πηραν πισω για συνεντευξη , πραγματι πηγα , ωστόσο μπορω να πω οτι ηταν λιγακι ΄΄προχειρο΄΄ το όλο θεμα -τουλάχιστον έτσι το είδα εγω-, μου ειπανε πως ενδιαφέρονται να προσλάβουν ανειδικευτο προσωπικό -χωρις προηγ. εμπειρια- ως ιπταμνες συνοδούς, για αγονες γραμμές κλπ εσωτερικού, με κάτι αρεοπλάνα τύπου φοκερ ( συγνωμη αν κανω λάθος αλλα δεν εχω και ιδέα περι του αντικειμένου) τα οποια αεροπλάνα εχουν και έλικα...... τελος παντων ειμαι 36 ετων εχω σπουδάσει marketing, management, και έχω γενικοτερα μεγάλη προυπηρεσία σε τραπεζες κλπ -ασχετο εν ολιγοις-. Μετα τη συνέντευξη που ειχα με την εταιρεία ειπαν τελος παντων θα με ειδοποιήσουν αν είναι και τοτε θα γίνει εκπαίδευση κανα 15ημερο και μετα ξεκινάς τα χρήματα -ελαχιστα θα έλεγα- 1.000- 1.100. Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πρώτων μια απόψη σας για την συγκεκριμένη εταιρεία, ποσο ασφαλές είναι γενικοτερα, αυτα τα τυπου αεροπλάνα τι ακριβως είναι κλπ γενικοτερα θα ήμουν πραγματικά ευγνωμων για την ενημερωσή σας.
* μα καλα οι αεροσυνοδοι ποτε παιρνουν συνταξη? χαχα γιατι στα 36 καριερα αεροσυνοδου λιγο κουφο μου κανει anyway

rene σου είπαν μέχρι πότε θα ειδοποιούν γιατί σήμερα που πήγα ξέχασα να τους ρωτήσω..Καλή επιτυχία και σε εσένα..

η hellas jet ζητάει κόσμο μόνο με έδρα την Αθήνα?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.