γεια σε ολους! ηθελα παρακαλω πολυ αν ειναι δυνατον να με διαφωτισετε σχετικα με το επαγγελμα της αεροσυνοδου, ειχα αποστείλει το cv μου στην hellas jet και με πηραν πισω για συνεντευξη , πραγματι πηγα , ωστόσο μπορω να πω οτι ηταν λιγακι ΄΄προχειρο΄΄ το όλο θεμα -τουλάχιστον έτσι το είδα εγω-, μου ειπανε πως ενδιαφέρονται να προσλάβουν ανειδικευτο προσωπικό -χωρις προηγ. εμπειρια- ως ιπταμνες συνοδούς, για αγονες γραμμές κλπ εσωτερικού, με κάτι αρεοπλάνα τύπου φοκερ ( συγνωμη αν κανω λάθος αλλα δεν εχω και ιδέα περι του αντικειμένου) τα οποια αεροπλάνα εχουν και έλικα...... τελος παντων ειμαι 36 ετων εχω σπουδάσει marketing, management, και έχω γενικοτερα μεγάλη προυπηρεσία σε τραπεζες κλπ -ασχετο εν ολιγοις-. Μετα τη συνέντευξη που ειχα με την εταιρεία ειπαν τελος παντων θα με ειδοποιήσουν αν είναι και τοτε θα γίνει εκπαίδευση κανα 15ημερο και μετα ξεκινάς τα χρήματα -ελαχιστα θα έλεγα- 1.000- 1.100. Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πρώτων μια απόψη σας για την συγκεκριμένη εταιρεία, ποσο ασφαλές είναι γενικοτερα, αυτα τα τυπου αεροπλάνα τι ακριβως είναι κλπ γενικοτερα θα ήμουν πραγματικά ευγνωμων για την ενημερωσή σας.
* μα καλα οι αεροσυνοδοι ποτε παιρνουν συνταξη? χαχα γιατι στα 36 καριερα αεροσυνοδου λιγο κουφο μου κανει anyway