Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Εγώ χαριτολογώντας θα κάνω τον "κακό" και απλά θα σχολιάσω , ότι παρόλες τις παρεναίσεις και προτροπές πολλών μελών που επιθυμούν να βοηθήσουν αρκετά νέα μέλη/κοπέλες που ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια , για να πάρουν τις απαντήσεις τους μέσα από 47 σελίδες επί του προκειμένου θέματος, παρατηρώ ότι στη πλειονότητά τους είναι πραγματικά τεμπέλες. Δεν θα σχολιάσω βέβαια αρκετές ερωτήσεις πολλών εξ αυτών που μάλλον δεν θα άρμοζε να γίνονται από τουλάχιστον απόφοιτες Λυκείου!

Ένα έχω να πω! Είστε όλοι σας κακοί! Στην πραγματικότητα, αεροσυνοδός σημαίνει χρήματα, ταξίδια, στολή υψηλής ραπτικής, γνωριμίες μ'ενδιαφέροντες κυρίους και κοσμοπολίτικη ζωή. Επειδή όμως είμαστε καρακουκλάρες και ζηλεύετε, προσπαθείτε να μας αποπροσανατολίσετε και να γκρεμίσετε τα όνειρά μας! Αυτό όμως δε θα περάσει!

ΥΓ: Και γιατί να διαβάσω 47 σελίδες; Ξαναγράψτε τα! (Αυτήν τη φορά να γράψετε την αλήθεια!)

AOA":13vutf26 said:
Εγώ χαριτολογώντας θα κάνω τον "κακό" και απλά θα σχολιάσω , ότι παρόλες τις παρεναίσεις και προτροπές πολλών μελών που επιθυμούν να βοηθήσουν αρκετά νέα μέλη/κοπέλες που ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια , για να πάρουν τις απαντήσεις τους μέσα από 47 σελίδες επί του προκειμένου θέματος, παρατηρώ ότι στη πλειονότητά τους είναι πραγματικά τεμπέλες. Δεν θα σχολιάσω βέβαια αρκετές ερωτήσεις πολλών εξ αυτών που μάλλον δεν θα άρμοζε να γίνονται από τουλάχιστον απόφοιτες Λυκείου!

Συμφωνώ απολύτως, εκτός του ότι τα τελευταία μηνύματα είναι τύπου πμ που κανένα νεότερο για το επάγγελμα δεν λένε. χχχ

Εκνευρίζομαι πραγματικά με κάποιες κοπέλες που νομίζουν ότι αεροσυνοδός σημαίνει παίρνω τη βαλίτσα μου και πάω βόλτα. Συνήθως κάτι τέτοιες είναι και άσχετες πάνω στη δουλειά γιατί δεν τις ενδιαφέρει και θεωρούνται επικίνδυνες..

και εμενα που με ενδιαφέρει σαν δουλεία , δε με πέρνει κανεις :D :D ουτε για συνέντευξη δε με καλέσαν... :p :p :p κατι τρέχει με το βιογραφικό μου μάλλον...

Μην απογοητεύεσαι και συνέχισε την προσπάθεια. :cool:

Kleopatra δεν μπορώ να σου πω πόσο συμφωνώ μαζί σου..Αν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα..Πραγματικά μερικές κοπέλες κάνουν αυτή τη δουλειά μόνο για 'τα ταξίδια' κ για να λένε ότι είναι αεροσυνοδοί..Κ αν τις ρωτήσεις τα μισα από το manual δεν έχουν ιδέα τι είναι..Διάβαζα την πιο πάνω έγγραφη κ αναρωτιέμαι..εγώ άλλο επάγγελμα κάνω..;

kleopatra και sonia86 μαλλον κι εγω σε αλλο χωρο εργαζομαι...
δυστυχως πρεπει να κανει καποιος αυτη τη δουλεια για να καταλαβει τα ζορια της...τρελα ωραρια, πολλες πτησεις, ποτε δεν βλεπεις κατι περισσοτερο απο τα διπλανα αεροπλανα που ειναι παρκαρισμενα διπλα στο δικο σου..κι αν πετας εσωτερικο αντε να βλεπεις το διπλανο χωραφι... ποια ταξιδια και ποια αιγλη...για σηκω στις 2 το πρωι να πας για γαλαταδικο... και με μια καμπινα γεματη απο καθε ειδους ανθρωπους. πρεπει να το αγαπας πολυ αυτο το επαγγελμα για να το κανεις και εννοω να το αγαπας γι αυτο ακριβως που ειναι με ολες του τις δυσκολιες και τα λιγα του λεφτα.
οποιος παει με την ψευδαισθηση οτι θα κανει γκλαμουρατη ζωη απαταται οικτρα. θελει διαβασμα με ζωες παιζουμε,δεν ανεβαινουμε στο αεροπλανο για να δειξουμε το καινουργιο μας κραγιον.. τετοιου ειδους ατομα δεν μπορω να τα φανταστω σε emergency κατασταση,θα ειναι και επικινδυνες για τους επιβατες και για το υπολοιπο πληρωμα... σιγουρα πρεπει να ειμαστε περιποιημενες αλλα δεν ειναι μεχρι εκει το επαγγελμα..
οσο για τις αποριες που δεν σας λυνουμε βρε κοριτσια που ρωτατε και ξαναρωτατε τα ιδια και τα ιδια ειναι ηδη απαντημενες εδω μεσα.δεν ειναι τοσο μεγαλος ο κοπος να διαβασει κανεις μερικες σελιδες για κατι που προφανως τον ενδιαφερει... :stupid:

Νομίζω ότι μας κάλυψες όλες!Είναι ακριβώς όπως τα λες..κούραση,εξάντληση,απαιτητικοί επιβάτες,πάντα σε εγρήγορση κ πολύ διάβασμα..Δυστυχώς κάποιες κοπέλες είναι πραγματικά κακό παράδειγμα για τις νεότερες κ τα βλέπω κ στη δουλειά μου κάθε μέρα..Κ δυστυχώς δεν μπορείς να συνεργαστείς..Απλά το κάνουν για να 'πουλάνε μούρη'κ δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα ούτε στα βασικα..τουλάχιστον χαίρομαι όταν βλέπω ότι υπάρχουν κοπέλες που είναι προσγειωμένες,ξέρουν τι κάνουν κ το αγαπούν αυτό θυσιάζοντας πολλά..

αν γυρνας σπιτι απο πτηση κουρασμενη και γκρινιαζεις και πονανε τα ποδια σου απο το τετρασκελο(στην καλυτερη των περιπτωσεων).... αλλα την επομενη που εισαι σε ρεπο ανυπομονεις να χαναβρεθεις στον αερα και σου λειπουν ολοι οι περιεργοι επιβατες που σου ζαλιζουν το κεφαλι..και σου λειπει κι η αττικη οδος στις 4 το πρωι (και πολλα αλλα).....τοτε την αγαπας αυτη τη δουλεια!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.