Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
anthi1989":ba1vhmzu said:
Καλημέρα και καλό μήνα! Πήρα χθές τηλέφωνο σε αυτήν την σχολή στο αεροδρόμιο, την jetstream και μου είπαν ότι θα αρχίσουν εκπαιδεύσεις εντατικά στα μέσα Μαΐου. Την Δευτέρα θα πάω από εκεί για περισσότερες πληροφορίες.
η σχολή που αναφέρεις ειναι ιδιωτικη?

Ναι, ιδιωτική αλλά εγκεκριμένη από την ΥΠΑ. Καμμία σχέση με ΙΕΚ

Να ρωτήσω κάτι?Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση τα άτομα που θα προσλάβει η MIG να δουλέψουν στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που ήδη ζουν εκεί?

Θα ανοίξουν βάσεις και σε άλλα μέρη,αλλά αρχικά η βάση θα είναι μόνο στην Αθήνα.

γεια σας.

ηθελα να σας ρωτησω πως βρισκει κανεις δουλεια σε ξενη αεροπορικη, τι ζητανε συνηθως , αν υπαρχουν πληροφοριες στα σαιτ των εταιριων και που πρεπει να εχει καποιος την μονιμη κατοικεια του.

επισης αν καποιος απο εσας δουλευει εκει , ποιες ειναι οι συνθηκες και πολλα αλλα για τα οποια δεν θελω να σας κουρασω αλλα θα ηθελα να συζητησω με π.μ η καποιον αλλο τροπο

κοιταξα μερικα σαιτσ ευρεσης εργασιας , εχει κανεις σας γνωμη για ευρεση εργασιας απο εκει? http://www.aviationjobsearch.com/ http://www.avjobs.com/

ευχαριστω για τον χρονο σας

ναστε ολοι καλα :D

sonia86":ti8f5w1k said:
Μην είσαι απαισιόδοξη..κι εγώ είχα στείλει στην Α3 τον φεβρουάριο αλλά δεν με είχαν καλέσει.βέβαια ξέχασα να επισυναψω φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει αυτό.Στην ολυμπιακή καλούν ακόμα οπότε μη χάνεις τις ελπίδες σου.

Οι φωτογραφίες όμως είναι συνήθως απαραίτητες με την αποστολή του βιογραφικού οπότε υποθέτω ότι είναι σημαντική παράλειψη.
Όσον αφορά τις φωτογραφίες γενικότερα, είναι καλό-έξυπνο-σοφό αυτές να είναι επαγγελματικές ή έχει στείλει κανείς και μία αξιοπρεπέστατη φωτο των διακοπών;

Ναι,ENNOEITAI πως πρέπει να είναι επαγγελματική.Ήταν σημαντική παράλειψη εκ μέρους μου γιατί έχασα κ την ευκαιρία.

Re: Επαγγελματικός Προσανατολισμός

επισης θα ηθελα να ρωτησω αν στην χωρα μας δεχονται αντρες αεροσυνοδους αν γνωριζετε και τι απαιτειται για την αντιστοιχη θεση.?

Γειά σας παιδιά , ήθελα απλά να ενημερώσω οτι έστειλα βιογραφικό στην α3 τη Δευτέρα και την Τρίτη μου τηλεφώνησαν για να περάσω συνέντευξη. Θα ήθελα σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι για τις συνεντεύξεις της α3 ας μου πει. Εχω αναστατωθεί πολύ και δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω και τι θα πρέπει να προσέξω.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.