Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Όταν έγραψα ότι «οι άνδρες δεν χωρούν στις καμπίνες της εταιρίας», δεν εννοούσα ότι αποτρεπτικός παράγων είναι το ύψος. Όπως γράφεις κι εσύ, είναι θέμα πολιτικής της εταιρίας. Εφόσον η νομοθεσία είτε το επιτρέπει ή παρακάμπτεται — δεν γνωρίζω τι από τα δύο συμβαίνει — τότε καλώς πράττουν και προσλαμβάνουν μόνο γυναίκες.

Αιτηση αεροσυνοδου ολυμπιακης

ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ LINK:

http://www.marfininvestmentgroup.com/Page.aspx?m=20 EINAI KAPOU STO SITE AUTO ALLA DEN TI BRISKO
PLEASE HELP

Καλημερα Θαλεια!οι αιτησεις για τις αεροσυνοδους ηταν μεχρι της 24/4...το e-mail ειναι hr.newaircarrieroperations@marfingroup.gr,που μπορουσαμε να στειλουμε βιογραφικα..Aυτο υπαρχει στο announsment,στο new air carrier jobs στην ιστιοσελιδα της MIG..εκει υπαρχουν οι ιδικοτητες που θελανε συνοπτικα και στα παρακατω links,τις εχουν αναλυτικοτερα!

καλησπερα αργυρω

σιγουρα το εππαγγελμα χρειαζεται ξενες γλωσσες να εισαι ανετη ευγενικη και εξυπηρετικη.ξερω μια σχολη την ats στην αθηνα που ειναι για ιπταμενους
φροντιστες ισως σε βοηθησει.παρολα αυτα πιστευω οτι η εικονα κατα την συνεντευξη ειναι το πιο σημαντικο κομματι για να σε προσλαβουν.

καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μάθω πόσο σημαντικό είναι τελικά να παρακολουθήσεις μια σχολή εκπαίδευσης ή αν απλά χανεις χρόνο κ χρήμα.ακόμη, αν προσλαμβάνονται άτομα από ελλήνικες σχολές σε αεροπορικές εταιρίες του εξωτερικού.
ευχαριστώ.

Εστειλα βιογραφικο στην mig για ιπταμενη συνοδος και με ειδοποιησαν για συνεντευξη αυριο το απογευμα..Δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω και σε ποια γλωσσα θα ειναι η συνεντευξη κι εχω πολυ αγχος..Υπαρχει καποια κοπελα που εχει περασει απο την συνεντευξη?

marta":2jpv1r2o said:
καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μάθω πόσο σημαντικό είναι τελικά να παρακολουθήσεις μια σχολή εκπαίδευσης ή αν απλά χανεις χρόνο κ χρήμα.ακόμη, αν προσλαμβάνονται άτομα από ελλήνικες σχολές σε αεροπορικές εταιρίες του εξωτερικού.
ευχαριστώ.

Μαρτα δικη μου αποψη ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει. Ειναι χασιμο χρονου και πανω απο ολα χρηματων. Εχω τελειωσει κι εγω σχολη. Και δεν προκειται μονο για δικη μου γνωμη αλλα και ολων των γνωστων μου που εχουν τελειωσει αντιστοιχες σχολες.

Εκπαίδευση και μισθός αεροσυνοδών

Καλησπέρα σε όλους!!
Θα ήθελα να μάθω τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση των αεροσυνοδών στην aegean. Παίρνουν όλες τις κοπέλες που εκπαιδεύουν; Πόσα είναι τα χρήματα που παίρνει μια αεροσυνοδός χωρίς προυπηρεσία;

Ευχαριστώ πολύ

Η  εκπαίδευση στην aegean διαρκεί περίπου ένα μήνα και στο χώρο που έδωσες συνέντευξη. Αυτό σημαίνει αρκετή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και χωρίς πλήρη εξυπηρέτηση μετρό. Οι ώρες είναι συνήθως από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 04.00 τουλάχιστον το απόγευμα. Η εκπαίδευση γίνεται κυρίως στα σωστικά μέσα και την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων και είναι επαρκής Δεν είναι αμοιβόμενη, αλλά μόλις ολοκληρωθεί υπογράφουν όλες σύμβαση. Οι συνθήκες εργασίας είναι καλές, με σεβασμό σε ότι προβλέπεται από τις διεθνείς συνθήκες (ωράριο, ρεπό , stand by. ) Ο μισθός περίπου 680 ευρώ + 80 ευρώ + 7 ευρώ ανά ώρα πτήσης (60 ως 120 ώρες αναλόγως εποχής).

Τα +80 τι είναι; Πόσο πάει η διανυκτέρευση; Πόσες περίπου κάνουν το μήνα;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.