Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
skyhigh":1kigkxxq said:
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι άλλη μια κοπέλα που θα την ενδιέφερε το επάγγελμα της αεροσυνοδού.Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε εάν πρόκειται να προβεί σε προσλήψεις ιπταμένων συνοδών η Ολυμπιακή αεροπορία ή η Aegean μέσα στις επόμενες εβδομάδες γιατί στο ίντερνετ δεν υπάρχει κάτι.Επίσης αν μπορώ να στείλω βιογραφικό σε οποιαδήποτε από τις 2 εταιρείες γιατί τηλεφώνησα στη Ολυμπιακή και μου είπαν ότι δεν δέχονται βιογραφικά και πρέπει να περιμένω να βγει προκήρυξη.Ευχαριστώ
Στην ΟΑ όντως δεν μπορείς να στείλεις βιογραφικό αν δεν βγει προκύρηξη. Απ' οσο ξέρω όμως στην Α3 μπορείς να στείλεις οποτεδήποτε το βιογραφικό σου και όταν κανουν προκύρηξη θα σε καλέσουν οι ίδιοι. Τουλάχιστον έτσι έκαναν παλιότερα. Οσο για την ΟΑ, παίρνε κάθε μέρα εφημεριδα που ειδικεύεται σε αγγελίες γιατί μόνο έτσι (και αν) θα μάθεις για προσλήψεις. Εκτός αν έχεις κάποιον εκ των έσω και σε πληροφορήσει.

emirates

γεια σας παιδια μηπως ξερει κανεις καιτ για το πως και αν μπορεις να γινεις αεροσυνοδος στην emirates?και γενικα ξερετε κατι για την εταιρια?

Αγαπητή airlover ,

για δουλειά δες εδώ: http://www.emiratesgroupcareers.com/

Όσο για την εταιρία: http://www.emirates.com

Δυστυχώς δεν έχω πετάξει ακόμα μαζί τους.
Ελπίζω στο άμεσο μέλλον να δοκιμάσω ένα ταξίδι σε C/F class και μακάρι να είσαι εσύ που θα με σερβίρεις.

Καλή επιτυχία.

ευχαριστω πολυ flying doc για τις πληροφορειες.την emirates την βλεπω πιο μελλοντικα αφου χρειαζεται και μετακομιση στο ντουμπαι.αυτην τη στιγμη προσανατολιζομαι στις ελληνικες εταιριες και περισσοτερο στην aegean.οποτε ισως χρειαστουν λιγα χρονια για να σε σερβιρω στην emirates!!!ευχαριστω παντως!!!

Edited: Quote στο προηγούμενο post.

Έχω ακούσει πολλά άσχημα πράγματα για τις συνθήκες στην ΕΚ και τη ζωή στο DXB. Τα χειρότερα λένε για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, καταπίεση, αθέμιτο ανταγωνισμό από τους συναδέλφους σου, πολύ ρουφιανιά και άλλα πολλά. Δεν τα πολυπιστεύω όλα αυτά, αλλά τα έχω ακούσει από πολλούς. Θα ήθελα πολύ να μας πληροφορήσει κάποιος που να ξέρει τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης στη συγκεκριμένη εταιρεία / πόλη.

Καλημερα σε ολους, γραφω για πρωτη φορα..
Πιστευω οτι αυτα που εχεις ακουσει για την ΕΚ και τον τοπο εκει γενικοτερα,ειναι απο ατομα που προφανως δεν ξερουν και απλα συνεχιζουν το χαλασμενο τηλεφωνο με επιτυχια. Για την εταιρεια αυτη εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο φιλη μου που πετουσε εκει,απλα μονο τα οικονομικα δεν ειναι τοσο καλα οσο καποιοι φανταζονται.
Εγω προσωπικα ημουν ιπταμενη σε αλλη αραβικη χωρα,εζησα εκει τα τελευταια 5 χρονια και αν εχω κατι να πω απο αυτη την εμπειρια μου ειναι οτι ολα αυτα που ακουγονται για τα κρατη εκει,μπορει να συνεβαιναν καποτε,οχι ομως πλεον..Εκτος παλι αν πας γυρευοντας! Σεξουαλικη παρενοχληση μπορεις να εχεις κι εδω τοτε..
Για να μη σας κουραζω,οσα παιδια πραγματικα το αγαπατε το επαγγελμα και θελετε να πατε εκει να το δοκιμασετε, εγω θα το συστηνα ανεπιφυλακτα.Οι εκπαιδευσεις και η εμπειρια που θα παρετε απο κει ειναι κατι που δυστυχως οι ελληνικες εταιριες δεν μπορουν να προσφερουν και οσο για τη ζωη,στο Ντουμπαι δεν νομιζω οτι θα σου λειψει κατι.
Αθεμιτος ανταγωνισμος και μαχαιρωματα πισω απο την πλατη..?
Αν εχεις επιβιωσει εδω,τοτε μπορεις παντου!Μην ακους αυτα που λενε, αν εχεις την ευκαιρια να πας, πηγαινε κι αν εχεις αλλες αποριες με χαρα θα σου απαντησω. :)

Από οικονομικής πλευράς, ένας γνωστός μου που πέρασε πρόσφατα από συνέντευξη στην Emirates είπε ότι δίνουν 700 ευρώ μισθό συν 10 ευρώ για κάθε ώρα πτήσης.

Επάγγελμα: αεροσυνοδός,λοιπόν...

Χαιρετώ την αερόφιλη κοινότητα... :) ελπίζω να είστε καλά.Ονομάζομαι Δήμητρα-Αναστασία και ζω στη Θεσσαλονίκη.Τώρα μπήκα στα 19 μου χρόνια και θέλω πολύ να γίνω αεροσυνοδός.Πολύ.Προς το παρόν,έχω αγγλικά και ιταλικά.Πάω ισπανικά και θα συνεχίσω και με άλλες..Τελειώνοντας το λύκειο,δεν ήξερα τίποτα όσον αφορά στο επάγγελμα αυτό..άρχισα λοιπόν να ψάχνω και έμαθα για σχολές κτλ. Όταν όμως μπήκα εδώ,είδα πως δεν είναι ανάγκη να πάω σε σχολή.Ως τώρα ψάχνω ακόμη-ιδίως για προκήρυξη-και η πρώτη μου επιλογή ήταν η ΟΑ.Με αυτά που βλέπω πάλι στις ειδήσεις,έχω απογοητευτεί..θα παρακαλούσα οποιοσδήποτε,οποτεδήποτε να με ενημερώσει είτε για προκηρύξεις,είτε για -καλές- σχολές...ευχαριστώ.Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές! :D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!
Κατ' αρχήν εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη και εύχομαι τα καλύτερα για την καινούρια χρονιά που έρχεται. Είμαι καινούριο μέλος και θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ κάποιες απορίες σχετικά με το επάγγελμα της αεροσυνοδού.
Έχω ήδη κάνει interview σε μια ιδιωτική εταιρεία και ειδοποιήθηκα ότι το Φεβρουάριο θα περάσω από εκπαίδευση. Δεν έχω καμία σχέση με το επάγγελμα, αυτή είναι η πρώτη μου επαφή με τέτοιου είδους δουλειά και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν κάποιος γνωρίζει απο υπερατλαντικά ταξίδια να μου δώσει κάποιες πληροφορίες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Για οσους-ες ενδιαφερονται για AEGEAN αυτη την περιοδο στο site της εταιρειας δεχονται βιογραφικα για ιπταμενες.Οσον αφορα την EMIRATES οποιος θελει πληροφοριες ας στειλει πμ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.