Καλημερα σε ολους, γραφω για πρωτη φορα..
Πιστευω οτι αυτα που εχεις ακουσει για την ΕΚ και τον τοπο εκει γενικοτερα,ειναι απο ατομα που προφανως δεν ξερουν και απλα συνεχιζουν το χαλασμενο τηλεφωνο με επιτυχια. Για την εταιρεια αυτη εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο φιλη μου που πετουσε εκει,απλα μονο τα οικονομικα δεν ειναι τοσο καλα οσο καποιοι φανταζονται.
Εγω προσωπικα ημουν ιπταμενη σε αλλη αραβικη χωρα,εζησα εκει τα τελευταια 5 χρονια και αν εχω κατι να πω απο αυτη την εμπειρια μου ειναι οτι ολα αυτα που ακουγονται για τα κρατη εκει,μπορει να συνεβαιναν καποτε,οχι ομως πλεον..Εκτος παλι αν πας γυρευοντας! Σεξουαλικη παρενοχληση μπορεις να εχεις κι εδω τοτε..
Για να μη σας κουραζω,οσα παιδια πραγματικα το αγαπατε το επαγγελμα και θελετε να πατε εκει να το δοκιμασετε, εγω θα το συστηνα ανεπιφυλακτα.Οι εκπαιδευσεις και η εμπειρια που θα παρετε απο κει ειναι κατι που δυστυχως οι ελληνικες εταιριες δεν μπορουν να προσφερουν και οσο για τη ζωη,στο Ντουμπαι δεν νομιζω οτι θα σου λειψει κατι.
Αθεμιτος ανταγωνισμος και μαχαιρωματα πισω απο την πλατη..?
Αν εχεις επιβιωσει εδω,τοτε μπορεις παντου!Μην ακους αυτα που λενε, αν εχεις την ευκαιρια να πας, πηγαινε κι αν εχεις αλλες αποριες με χαρα θα σου απαντησω.