Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
rania":3dwczm2h said:
Καλησπέρα σε όλους!!Είμαι μία ακόμη υποψήφια που προσπαθεί να βρει τρόπο να γίνει σύντομα αεροσυνοδός!!Διαβάζοντας τα σχόλιά σας κατάλαβα ότι τελικά δεν χρειάζεται να χάσω 6.000ευρώ από την τσέπη μου για κάποια σχολή...αυτό που θα σας παρακαλούσα είναι αν γίνεται να με βοηθήσει κάποιος με το cv.Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεται να συμπεριλάβω ή κάποιο μοτίβο που πρέπει έχει?και κάτι ακόμα...πληροφορίες για το πως περίπου λειτουργούν σ'αυτόν τον τομέα...αν με πάρουν δηλ. θα είμαι stand by περιμένοντας να μου δώσουν κάποια πτήση,υπάρχει standar μισθός?....από free time...παίζει να κάνω κάτι παράλληλα (γιατί παρακολουθώ ιταλικά..)

Please help!!!!!! :?
γεια σου ρανια ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση με σενα.πριν λιγο καιρο εστειλα cv στην α3.οσο γνωριζω δεν εχει καποιο συγκεκριμενο μοτιβο 1 απλο cv με τις γνωσεις και τα προσοντα σου.μετα αν σε προσλαβουν εχεις 1 προκαθορισμενο προγραμμα και καποιες μερες που ξερεις απο πριν εισαι stand by οι μισθοι δεν ειναι και τιποτα το τρομερο και απο ελευθερο χρονο μια απ'τα ιδια.ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

aakunz":tsku5j4b said:
Σαν συμβουλή σου το λέω, επειδή βρίσκεσαι στην αρχή. Μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, όποιο και αν είναι το επάγγελμα που θέλεις να κάνεις και μη λαμβάνεις υπ' όψιν σου σχόλια κενά περιεχομένου για τις απορίες και τις επιλογές σου.

Σίγουρα δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία στη ζωή σου να πάει χαμένη και σίγουρα οι επιλογές που θα κάνω δεν θα είναι βασισμένες σε σχόλια ή συμβουλές που θα ακούσω..Απλά αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να συλλέξω όσες πληροφορίες μπορώ για έναν τομέα στον οποίο εγώ είμαι άσχετη από ανθρώπους που ήδη βρίσκονται στο χώρο..Αν θελήσεις λοιπόν θα το εκτιμούσα να με ενημέρωνες, είναι μία δουλειά που πραγματικά θέλω να ακολουθήσω.....tks ;)
airlover":tsku5j4b said:
γεια σου ρανια ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση με σενα.πριν λιγο καιρο εστειλα cv στην α3.οσο γνωριζω δεν εχει καποιο συγκεκριμενο μοτιβο 1 απλο cv με τις γνωσεις και τα προσοντα σου.μετα αν σε προσλαβουν εχεις 1 προκαθορισμενο προγραμμα και καποιες μερες που ξερεις απο πριν εισαι stand by οι μισθοι δεν ειναι και τιποτα το τρομερο και απο ελευθερο χρονο μια απ'τα ιδια.ελπιζω να σε βοηθησα καπως.

Κατ'αρχήν ευχαριστώ...Είχαν καμία προκήρυξη ή το έστειλες έτσι?είχες καμία απάντηση, σου έδωσαν άλλες info?και για τον μισθό τι εννοείς όταν λες τιποτα το τρομερό?σου είπαν αν θα πας για interview?ε αυτά για την ώρα...ελπίζω να μη σε ζάλισα :rolleyes:

Καλησπέρα και πάλι..Ερώτησις:Τα σχόλια που ακούγονται περί ημερομηνίας λήξης αυτής της δουλειάς ισχύουν?και αν ναι...για ποια ηλικία μιλάμε?(εννοείται ότι δεν περιμένω βέβαια να είμαι 50 χρονών γιαγιάκα και αεροσυνοδός έτσι?)
Επίσης ποιες αεροπορικές εταιρίες είναι οι καλύτερες αν γνωρίζετε για την δουλειά αυτή?(ακούγονται πολλά άσχημα για aegean γι'αυτό)
Τέλος μήπως ξέρετε τίποτα για Alitalia?
Αυτά τα ολίγα....!tks!

rania":33x6pxle said:
Καλησπέρα και πάλι..Ερώτησις:Τα σχόλια που ακούγονται περί ημερομηνίας λήξης αυτής της δουλειάς ισχύουν?και αν ναι...για ποια ηλικία μιλάμε?(εννοείται ότι δεν περιμένω βέβαια να είμαι 50 χρονών γιαγιάκα και αεροσυνοδός έτσι?)
Επίσης ποιες αεροπορικές εταιρίες είναι οι καλύτερες αν γνωρίζετε για την δουλειά αυτή?(ακούγονται πολλά άσχημα για aegean γι'αυτό)
Αυτά τα ολίγα....!tks!
η α3 συνηθως προσλαμβανει καθε 6 μηνες και ηξερα οτι πηρε το μαιο ιουνιο οποτε θεωρησα οτι αυτον τον καιρο θα προσλαμβανει.στειλε και εσυ.παρε να σου δωσουν τον αριθμο για το φαξ οπου το στελνεις.ο μισθος απ'οσο εχω ακουσει πρεπει να ειναι γυρω στα 600-700€.τι εννοεις ποιες εταιριες ειναι οι καλυτερες για αυτη την δουλεια και οτι εχουν ακουστει ασχημα για την aegean?απο θεμα ηλικιας φυσικα και δεν περιμενεις να παρεις συνταξη απο αυτο το επαγγελμα καπου γυρω στα 40 πιστευω οτι τελειωνει αυτη η καριερα.αν εχεις αλλες αποριες η αν μαθεις κατι εσυ προσωπικα μπορεις να με ενημερωσεις σε παρακαλω?ειτε απο το φορουμ ειτε με προσωπικο μηνυμα?θα το εκτιμουσα πολυ!

rania":3tok0fre said:
(εννοείται ότι δεν περιμένω βέβαια να είμαι 50 χρονών γιαγιάκα και αεροσυνοδός έτσι?)

Λίγο Off... Εντάξει για αεροσυνοδοί μπορεί να είναι μεγάλοι ηλικιακά....Αλλά όχι και 50 χρονών γιαγιάκα...!!
Οι σημερινοί 50άρηδες είναι μία χαρά νεότατοι οι άνθρωποι! Δεν πιστεύω ότι όταν θα φτάσεις στην ηλικία τους θα σ' αρέσει να σε λένε γιαγιάκα.
Φιλικά.

Αν νομίζετε ότι στα πενήντα της μια γυναίκα είναι "γιαγιάκα" κι ότι δεν μπορεί να εργάζεται ως αεροσυνοδός, μάλλον έχετε λανθασμένη εντύπωση περί ζωής κι αεροπορικής βιομηχανίας. Σ'αυτόν τον χώρο ο καθένας παίζει το ρόλο του, και στις σοβαρές αεροπορικές εταιρίες οι πενηντάρες αεροσυνοδοί κάνουν τη διαφορά.

CRONUSMAN

Αδέρφια του αεροπορικού κόσμου γειά σας !!! Είμαι ο cronusman!
σε λίγους μήνες δίνω εξετάσεις σε μια σχολή (ιδιωτική) της ΙΑΤΑ για το δίπλωμα του ιπτάμενου φροντιστή. Λένε οτι πλέον οι φροντιστές βγάζουν και ΙΑΤ-ικό δίπλωμα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή πάω στο σφαγείο χωρίς να το ξέρω. Παρακαλώ ενημερώστε με όποιος γνωρίζει με ενδιαφέρει να γνωρίζω που πατάω!!!

Ευχαριστώ πολύ

cronusman......

airlover":10jvvk6f said:
rania":10jvvk6f said:
Αυτά τα ολίγα....!tks!
η α3 συνηθως προσλαμβανει καθε 6 μηνες και ηξερα οτι πηρε το μαιο ιουνιο οποτε θεωρησα οτι αυτον τον καιρο θα προσλαμβανει.στειλε και εσυ.παρε να σου δωσουν τον αριθμο για το φαξ οπου το στελνεις.ο μισθος απ'οσο εχω ακουσει πρεπει να ειναι γυρω στα 600-700€.τι εννοεις ποιες εταιριες ειναι οι καλυτερες για αυτη την δουλεια και οτι εχουν ακουστει ασχημα για την aegean?απο θεμα ηλικιας φυσικα και δεν περιμενεις να παρεις συνταξη απο αυτο το επαγγελμα καπου γυρω στα 40 πιστευω οτι τελειωνει αυτη η καριερα.αν εχεις αλλες αποριες η αν μαθεις κατι εσυ προσωπικα μπορεις να με ενημερωσεις σε παρακαλω?ειτε απο το φορουμ ειτε με προσωπικο μηνυμα?θα το εκτιμουσα πολυ!

Κανένα πρόβλημα..Ήδη περιμένω από ένα φίλο που δουλεύει στην ΟΑ να με ενημερώσει σχετικά οπότε keep in touch.

MindTraveller":2blj9guf said:
rania":2blj9guf said:
(εννοείται ότι δεν περιμένω βέβαια να είμαι 50 χρονών γιαγιάκα και αεροσυνοδός έτσι?)

Λίγο Off... Εντάξει για αεροσυνοδοί μπορεί να είναι μεγάλοι ηλικιακά....Αλλά όχι και 50 χρονών γιαγιάκα...!!
Οι σημερινοί 50άρηδες είναι μία χαρά νεότατοι οι άνθρωποι! Δεν πιστεύω ότι όταν θα φτάσεις στην ηλικία τους θα σ' αρέσει να σε λένε γιαγιάκα.
Φιλικά.

Εντάξει ρε παιδιά μην τρελαίνεστε σχήμα λόγου ήταν..
Φυσικά και δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος είναι μεγάλος στα 50του!!
Απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει όριο ηλικίας σε αυτό το επάγγελμα.!tks

Φιλικά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.