Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
ευχαριστω πολυ! ισως περιμενω λιγο ακομα πριν το κανω μηπως και ζητησουν ατομα απο καποια αεροπορικη και κανω εκει την εκπαιδευση...

Re: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
Μολις τελειωσα τις σπουδες στην παντειο και θελω να ασχοληθω με κατι που μ αρεσει και θα με γεμιζει..νεες εικονες,ταξιδια....
Δοκιμασα να δω αν για παραδειγμα η aegean ζηταει αεροσυνοδους...αλλα μαλλον οχι!
τι πρεπει να κανω, ειναι τοσο δυσκολο να προσληφθει καποιος σε αυτο το επαγγελμα..και αν ξερετε τιποτα για μελλοντικες προσληψεις...
ευχαριστω!

Στείλε το βιογραφικό σου στην Α3, 2-3 φορές.Κάποια στιγμή θα σε πάρουν για συνέντευξη (ειδικά αν μιλάς πάνω από μια ξένες γλώσσες).Παίρνουν συνέχεια κόσμο.Αυτή την περίοδο μπορείς να δοκιμάσεις και Euroair. Mπες στο site γιατί δέχονται βιογραφικά μόνο μέσω e-mail.Yπάρχει και η Elite και η Ηellenic Imperial, δεν βλάπτει να δοκιμάσεις αν και δεν ξέρω αν θέλουν ακόμα c.c.ms.Aυτά, καλή επιτυχία!

Την άποψή σας παρακαλώ..

Καλημέρα/καλησπέρα σε ολούς!

Δεν θέλω να σας κουράσω και γι'αυτό θα προσπαθήσω να είμαι το δυνατόν σύντομος..

Ενδιαφέρομαι οπως και αρκετοι-ες απ ότι είδα,να ασχοληθώ με το επάγγελμα του Ι/Φ.Δεν είχα την υπομονή να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος παρα τις μισές εξ αυτών.

Θα ήθελα να ακούσω άποψη απο ανθρώπους που εχουν εργαστεί ως Ι/Φ ή γνωρίζουν ''απο μέσα'' ,αλλα πάντα στο εξωτερικο.ΟΑ και Α3 δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.Είμαι 29 χρ.,με 9 χρόνια υπηρεσίας στον Στρατο Ξηράς,απόφοιτος στρατιωτικής σχολής αλλα το όνειρό μου ηταν πάντα η πτήση.Όπως καταλαβαίνετε έχω μόνιμη εργασία,με τα - και + αυτής.Πρόσφατα ανακάλυψα μία σχολή στη Θεσνικη οπου με 2100 Ευρώ παρακολουθείς Cabin crew course της ΙΑΤΑ και σκέφτομαι με την εκπλήρωση αυτού,να κάνω apply για θέση στην Εmirates.
Πιστεύετε οτι αξίζει το κόπο,χρόνο και χρήμα να μπώ σ'αυτή τη διαδικασία?
Ή είναι πεταμένα λεφτά οπως πολλοί γράφουν?Παρατήρησα μια αρνητικότητα στα posts αλλα μάλλον αυτά αφορούν την Ελλάδα..

Παρακαλώ και την κοπέλα της οποίας η φίλη είχε πρόσφατη εμπειρία με την Emirates,αν έιναι δυνατόν να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες επ αυτού.

Κάθε απάντηση θα ληφθεί σοβαρά υπόψην καθώς σήμερα-αύριο σκέφτομαί να προχωρήσω στην εγγραφή.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

Re: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ

Δεν Υπάρχει αντίστοιχη Σχολή στη Χώρα μας!Οταν όμως πραγματοποιούνται προσλήψεις το minimum που απαιτούν ειναι να διαθέτεις Απολυτήριο Λυκείου,Άριστη Υγεία,καί καλή γνώση μίας ξένης γλώσσας!

καλησπερα σε ολους.το ξερω πως γινομαι γραφικη αλλα ειμαι και εγω μια απο αυτες τις κοπελες που καιγονται να γινουν αεροσυνοδοι.πιστευω πως ειμαι γεννημενη για αυτο το επαγγελμα.πριν λιγες μερες εστειλα cv στην α3 και δεν μου εχουν απαντησει ακομα.θα ηθελα να μου δωσετε καποιες πληροφοριες σχετικα με μερικα θεματα.μετα απο ποσο καιρο σου τηλεφωνουν αν σε θελουν και στο κινητο η το σταθερο?το λεω γιατι στο σπιτι μου εχω μεγαλο προβλημα με το σημα.επισης τι ρωτανε στη συνεντευξη και υπαρχει να σε ρωτησουν σε ξενη γλωσσα?σου λενε αμεσως μετα τη συνεντευξη αν σε πηρανε?και τελος στην εκπαιδευση τι κανεις και δινεις καποιο τεστ στο τελος?σας παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου απαντησει η ας στειλει προσωπικο μηνυμα.ευχαριστω!!!

Καλησπέρα από Αθήνα.Πρέπει να παρακολουθείς τακτικά τις ιστοσελίδες των Αεροπορικών Εταιριών της χώρας μας για το αν και πότε θα κάνουν προσλήψεις.

peristeris64":frcfl1a3 said:
Καλησπέρα από Αθήνα.Πρέπει να παρακολουθείς τακτικά τις ιστοσελίδες των Αεροπορικών Εταιριών της χώρας μας για το αν και πότε θα κάνουν προσλήψεις.
σε ευχαριστω πολυ peristeris64 ξερω παντως πως η α3 θα παρει κοπελες μεχρι το τελος του χρονου.απλα περιμενω

Καλησπέρα σε όλους!!Είμαι μία ακόμη υποψήφια που προσπαθεί να βρει τρόπο να γίνει σύντομα αεροσυνοδός!!Διαβάζοντας τα σχόλιά σας κατάλαβα ότι τελικά δεν χρειάζεται να χάσω 6.000ευρώ από την τσέπη μου για κάποια σχολή...αυτό που θα σας παρακαλούσα είναι αν γίνεται να με βοηθήσει κάποιος με το cv.Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεται να συμπεριλάβω ή κάποιο μοτίβο που πρέπει έχει?και κάτι ακόμα...πληροφορίες για το πως περίπου λειτουργούν σ'αυτόν τον τομέα...αν με πάρουν δηλ. θα είμαι stand by περιμένοντας να μου δώσουν κάποια πτήση,υπάρχει standar μισθός?....από free time...παίζει να κάνω κάτι παράλληλα (γιατί παρακολουθώ ιταλικά..)

Please help!!!!!! :?

Σαν συμβουλή σου το λέω, επειδή βρίσκεσαι στην αρχή. Μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, όποιο και αν είναι το επάγγελμα που θέλεις να κάνεις και μη λαμβάνεις υπ' όψιν σου σχόλια κενά περιεχομένου για τις απορίες και τις επιλογές σου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.