Την άποψή σας παρακαλώ..
Καλημέρα/καλησπέρα σε ολούς!
Δεν θέλω να σας κουράσω και γι'αυτό θα προσπαθήσω να είμαι το δυνατόν σύντομος..
Ενδιαφέρομαι οπως και αρκετοι-ες απ ότι είδα,να ασχοληθώ με το επάγγελμα του Ι/Φ.Δεν είχα την υπομονή να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος παρα τις μισές εξ αυτών.
Θα ήθελα να ακούσω άποψη απο ανθρώπους που εχουν εργαστεί ως Ι/Φ ή γνωρίζουν ''απο μέσα'' ,αλλα πάντα στο εξωτερικο.ΟΑ και Α3 δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.Είμαι 29 χρ.,με 9 χρόνια υπηρεσίας στον Στρατο Ξηράς,απόφοιτος στρατιωτικής σχολής αλλα το όνειρό μου ηταν πάντα η πτήση.Όπως καταλαβαίνετε έχω μόνιμη εργασία,με τα - και + αυτής.Πρόσφατα ανακάλυψα μία σχολή στη Θεσνικη οπου με 2100 Ευρώ παρακολουθείς Cabin crew course της ΙΑΤΑ και σκέφτομαι με την εκπλήρωση αυτού,να κάνω apply για θέση στην Εmirates.
Πιστεύετε οτι αξίζει το κόπο,χρόνο και χρήμα να μπώ σ'αυτή τη διαδικασία?
Ή είναι πεταμένα λεφτά οπως πολλοί γράφουν?Παρατήρησα μια αρνητικότητα στα posts αλλα μάλλον αυτά αφορούν την Ελλάδα..
Παρακαλώ και την κοπέλα της οποίας η φίλη είχε πρόσφατη εμπειρία με την Emirates,αν έιναι δυνατόν να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες επ αυτού.
Κάθε απάντηση θα ληφθεί σοβαρά υπόψην καθώς σήμερα-αύριο σκέφτομαί να προχωρήσω στην εγγραφή.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..