Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
ρε παιδια να ρωτησω κατι?σε μια συναιντευξη τι σε ρωτανε?εγω ειμαι ακομα μικρη αλλα θελω πολυ να γινω ειναι σαν ονειρο ζωης.ξερω 2 γλωσσες και θα κανω οτι ειναι απαρετητο αλλα θελω να ξερω τι περιπου ρωτανε σας παρακαλω οποιος μπορει να μου απαντησει....!!!!!!!!!!!!!!

Προσληψεις και στη British Airways Cityflyer

Αρχισαν οι προσληψεις και στη BA Cityflyer με βαση το Λονδινο City airport... θυγατρικη της ΒΑ, με υπερσυγχρονο καινουριο στολο και διανυκτερευσεις παντου σχεδον στην Ευρωπη.

Για περισσοτερες πληροφοριες πηγαινετε στο http://www.bacityflyerjobs.com

οριο ηλικας για Emirates και νεα σελιδα για προσληψεις ΒΑ

Ελαβα στο προσωπικο μου μαιλ ειδοποιηση για ενα προσωπικο μηνυμα απο καποιο μελος. Το μηνυμα δεν εμφανιστηκε στα εισερχομενα του φορουμ, οποτε απανταω εδω.

Οριο ηλικας, θεωρητικα δεν υπαρχει. Υπηρχε παλαιοτερα αλλα το βγαλανε για λογους νομιμοτητας. Παρ'ολα αυτα, στην ΕΚ δεν παιρναμε και πλεον δεν παιρνουν γυναικες και αντρες πανω απο 28 το πολυ 29. Ειναι κατι σαν αγραφος πλεον νομος.

Στα υπολοιπα που με ρωταει ο φιλος, θα προτιμουσα να απαντησω σε προσωπικο μηνυμα, οποτε αν διαβασεις το ποστ αυτο, σε παρακαλω ξαναστειλε.

Καλο απογευμα

υγ. Για οσους θα προτιμησουν κατι πιο σιγουρο, η British airways δημιουργησε καινουριο site για τις μελλοντικες προσληωεις στον καινουριο της στολο. Η σελιδα ειναι http://www.beoutstanding.co.uk Μπαινετε απευθειας στη σελιδα προσληψεων. Η ανακοινωση για CSM θα ταιριαζει ισως σε ατομα με προυπηρεσια στο 340 της παλιας ΟΑ.

προσληψεις στη Virgin atlantic

Η Virgin atlantic ζητα αεροσυνοδους... Πληροφοριες στο http://www.virgin-atlantic.com μετα δεξια κατω καντε κλικ στο careers και μετα cabin crew..

Καλη επιτυχια και αν χρειαστειτε βοηθεια η ερωτησεις στειλτε μου μηνυμα!!!

Καλησπέρα σε όλους,

Λοιπόν για να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους καθώς και ως πρωην αεροσυνοδος της νεας Ολυμπιακης (ευτυχως παραιτηθηκα) εχω δει εχω ακουσει και εχω βιωσει αρκετες καταστασεις.
Πρωτον οσον αφορα το θεμα των Αγγλικων και τα τοιαυτα ειναι ολα αερολογιες υπηρχαν ατομα στην Ολυμπιακη που απο αγγλικα ηξεραν μονο το tea & coffee , επισης για εξωτερικη εμφανιση δε μπορω να πω οτι ακουμπισε εστω και στην ακρη των δαχτυλων την ομοφια και την χαρη της παλαι ποτε παλιας Ολυμπιακης αφου καθε καρυδιας καρυδι που ειχε ονειρο να γινει αεροσυνοδος πηγαινε για interview και επαιρνε απευθειας προσληψη 6 μηνη μεν προσληψη δε.
Το καθεστως τρομοκρατιας που επικρατει ειναι ενα πολυ ωραιο περιτυλιγμα ταχα μου ταχα μου το οποιο και συμβαινει παντα οταν υπαρχουν ανικανοι managareoi.. Ενας ικανος ηγετης μιας ομαδας εχει τον λογο την αγαπη την συμπαθεια κτλ κτλ προς το ''κοινο'' του προκειμενου να μπορει να φερει εις περας το εργο του χωρις πισωπλατες καθημερινες μαχαιριες.
Λυπαμαι πολυ που η Ολυμπιακη καταντησε να ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη καθως οπως δειχνουν τα γεγονοτα σε λιγο δεν θα υπαρχει κανενας να εργασθει για αυτην.
Υπαρχουν χιλιαδες πραγματα τα οποια θα μπορουσα να σας παραθεσω για να εχετε ετσι μια πολυ μικρη και πικρη γευση για το τι συνεβει στο Μαυσωλειο που ονομαζεται Ολυμπιακη

αν δεν σου κανει κοπο και θες μπορεις να μας πεις γιατι παρετηθηκες?ειναι τοσο χαλια τα πραγματα δηλαδη?εμενα δεν με πηραν παντως με 3 χρονια προυπηρεσια,3 γλωσσες,και δεν ειμαι και ασχημη...τι να πω?

ούτε εμένα με πήραν!
με 2 χρόνια προυπηρεσία 2 γλώσσες με άριστη γνώση και με επιστολές απο επιβάτες!
Παρόλα αυτά δεν με πήραν προφανώς γιατί όταν πήγα στην συνέντευξη είχα 5 παραπανίσια κιλά από το ιδανικό τους!
το θέμα τέθηκε και τους είπα πως ακολουθώ πρόγραμμα διατροφής και μέχρι να ξεκινήσω θα τα είχα χάσει (και με το παραπάνω)
αλλά δεν τους έκανε!
έβλεπα αεροσυνοδούς της KLM γιατί πηγαίνω συχνά Άμστερνταμ και υπήρχαν κοπέλες που εδώ θα κοβόντουσαν σ'ιγουρα ,αλλά ήταν τόσο όμορφες και εντυπωσιακές με τις στολές τους!

kon@":3w1yxqjv said:
αν δεν σου κανει κοπο και θες μπορεις να μας πεις γιατι παρετηθηκες?ειναι τοσο χαλια τα πραγματα δηλαδη?εμενα δεν με πηραν παντως με 3 χρονια προυπηρεσια,3 γλωσσες,και δεν ειμαι και ασχημη...τι να πω?

Παραιτήθηκα διότι εχω μαθει να αγωνιζομαι σε εταιρειες οπου οι ανθρωποι που την απαρτιζουν εχουν ιδανικα στοχους μορφωση ευγενεια πραγματα τα οποια δεν υπηρχαν ουτε κατα διανοια στην ολυμπιακη.
Οι manager της εταιρειας ειναι μια πολυ ωραια εικονα του ελληνικου καθεστωτος δηλ. για να γινω πιο συγκεκριμενη ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ σας λεει κατι αυτο? Ενα πολυ ωραιο περιτυλιγμα χωρις καμια ουσια. Βλεπεις ο Ελληνας πισω απο εναν τιτλο νομιζει οτι μπορει να παιζει και να τρομοκρατει κοπελες οι οποιες εκαναν το ''λαθος'' να εχουν ονειρα ως αεροσυνοδοι.
Πολυ απλα μας ελεγαν με τον τροπο τους οτι ειστε γκαρσονες και καραμελουδες του αερα και πως ο καθε επιβατης που θα μπει στο αεροπλανο και θα εχει τα νευρα του και πολυ πιθανον να σε προσβαλει μπροστα σε αλλους 100 επιβατες δεν πειραζει πελατης ειναι δικιο θα εχει.
το να καθαριζεις την κανατα του καφε τις τσουληθρες τα ντουλαπια της καφετιερες κτλ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ? οχι δε νομιζω.
απλα οι εν λογω μανατζαρεοι της ΟΑ σε βλεπουν σαν ενα κομματι κρεας και πολλες φορες η αντιμετωπιση τους απεναντι σου ειναι σα να μιλανε σε καθυστερημενους.
Νομιζω πως οταν εχεις μυαλο και μπορεις να κρινεις και δε βαζεις την στολη πανω απο την προσωπικοτητα σου και τη νοημοσυνη σου απλα δηλωνεις ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί σου!
Είναι όλοι τους ένα ωραίο περιτύλιγμα...αλλά στην πραγματικότητα θέλουν "δούλους"!
Το καλύτερο που άκουσα τελευταία είναι πως θα παίρνουν μόνο κοπέλες χωρίς εμπειρία για να δίνουν το 500αρικο!!
έλεος δηλαδή!
και δεν νομίζω σε εταιρίες της Ευρώπης να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα όπως καθάρισμα κανατών,τσουλίθρων κλπ!
Και αυτή η καραμέλα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο είναι κατάλληλη για εταιρίες που προβάλουν την δουλοπρέπεια,όπως η εταιρίες του κόλπου!
Φίλη μου είχε 2 πτήσεις πρωινές και θα τελείωνε στις 11 το πρωί και την πήραν τηλέφωνο την προηγούμενη μέρα να της πουν πως το άλλαξαν και θα είναι home stand by από το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα!!δήλαδή όλη μέρα σπίτι μήπως την χρειαστούν!Ζωή δεν μπορείς να εχεις?Σχέδια δεν μπορείς να κάνεις?
Διαβάζοντας αντίστοιχα δημοσιέυματα και από αυτά που μου λένε οι φίλες μου που δουλέυουν εκεί...χαίρομαι που δεν με πήραν.
Γιατί είναι πολύ πιθανό να φοβόμουν να φύγω,δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας και της άυξησης της ανεργείας!
Η άποψη μου πάντως και η συμβουλή μου για τις κοπέλες που όνειρό τους είναι αυτή η δουλειά να μην περιμένουν εδώ κάτι!
Οι 2 μεγάλες εταιρίες θα γίνουν 1 και οι θέσεις εργασίας θα μειωθούν!όποιος καρφώνει πρώτος θα μένει και ο άλλος θα φέυγει!
Και για ποιον λόγο?για λιγοστά χρήματα και μηδέν προσωπική ζωή?
Αν θέλετε ντε και καλά να πετάτε πηγαίνετε εξωτέρικο...αλλά όχι Emirates κλπ..γιατί μου φαίνεται πως και εκεί είναι σαν την Ολυμπιακή με ένα ακόμα πιο ωραίο περιτύλιγμα και με διανυκτερέυσεις!
Αυτά από εμένα!
Καλή τύχη!

Γνωρίζει κανείς αν έχουν βγει ανακοινώσεις για προσλήψεις αεροσυνοδών σε κάποια εταιρία;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.