Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Γκαζόζα;Διάβασα καλά;Γκαζόζα;Αχαχαχαχαχαχαχαχα! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :banana: :banana:

aakunz":a5h4hmfb said:
Μα καλά, είναι δυνατόν να συντονίζετε τις κινήσεις σας δημοσίως σε ένα φόρουμ; Έχετε υπ' όψιν σας ποιος ή ποια μπορεί να σας διαβάζει αυτή τη στιγμή;
μάλλον πρέπει να έχετε πρόβλημα όρασης..διαβάσατε κάπου "δημοσίως" τις κινήσεις μας?????ή ποιοί/ποιές συμμετέχουν????ή το τι θα κάνουμε,ή τι ήδη κάναμε???δεν θυμάμαι να έχουμε μιλήσει πμ..στο foroum απλά μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριζόμαστε/συγκεντρωνόμαστε όλο και περισσότεροι/περισσότερες,που δεν αξιολογηθήκαμε αξιοκρατικώς..και "για το ποιός μπορεί να το διαβάζει",θα σας απαντήσω απλά..ας το διαβάζει και ο ίδιος ο θεός..δεν φοβόμαστε τ ί π ο τ α...

Μια ΑΠΛΗ (νομίζω) ερώτηση:
Ισχυρίζεστε οτι όσοι τώρα εργάζονται ως μέλη πληρώματος και καταγγέλετε οτι έχουν προσληφθεί με αξιοκρατία ΔΕΝ είναι κατάλληλοι για αυτή τη δουλειά;

diakylie86, μην προσπαθείς να υποτιμήσεις τη νοημοσύνη μου (και την όρασή μου). Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες ότι το συγκεκριμένο φόρουμ δεν το διαβάζουν μόνο άτομα που τους ενδιαφέρει η αεροπορία αλλά και άτομα που εργάζονται στον κλάδο και μάλιστα στις εταιρείες τις οποίες καταγγέλετε. Για το δικό σας συμφέρον το λέω. Εγώ, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έγινα φροντιστής.

ADAMANTIA22":2nqr9fde said:
Τι να πω ρε παιδια η γυναικα πρεπει να ειναι ηλιθια.Δεν τη ελεγχει κανεις την συγκεκριμενη?

Ναι σωστα παιδια να κανουμε ολοι διαμαρτυρια για αυτην την υποθεση και πιστευω πως θα γινει καποια ετευνα!!

Εγω αν θελετε ,πορω να κανω μια αναφορα αλλα να κανουν και αλλα κοριτσια για αυτο...

tasos-SMI":2nqr9fde said:
Ας γίνει μια συντονισμένη διαμαρτυρία! Αλλιώς τα φαινόμενα αυτά θα συνεχίζονται και θα συνεχίζονται! Και κάθε τρεις και λίγο θα βλέπουμε διαμαρτυρίες στο forum από κάποιον που τον έκανε καψόνι η κυρία ψυχοπαθής!

Y.Γ.1 Έστω και ανώνυμα όσοι για κάποιους λόγους φοβούνται,ας διαμαρτυρηθούν στο link που έδωσε ο DLTKIR

diakylie86":2nqr9fde said:
Εγω αν θελετε ,πορω να κανω μια αναφορα αλλα να κανουν και αλλα κοριτσια για αυτο...
ναι θα κάνω και εγώ αναφορά,γιατί να κρυβόμαστε????άλλωστε δεν ισχυριζόμαστε κάποιο ψέμα ή αναληθές στοιχείο..ADAMANTIA22,όποτε μπορείς στείλε μου πμ για να συντονίσουμε τις κινήσεις μας..ωστόσο όποια άλλη κοπέλα θέλει ή της έχει τύχει κάτι αντίστοιχο από τη συγκεκριμένη κυρία,παρακαλώ θερμά έστω και ανώνυμα να μας βοηθήσει...και όλα αυτά τα κάνουμε για έναν και μόνο λόγο..να σταματήσουν πια οι αυθαιρεσίες και οι αδικίες απέναντι σε νέα άτομα που αγαπούν το επάγγελμα και θέλουν να προσφέρουν σε αυτό.σας ευχαριστώ..

Παιδια αν θελετε να κανουμε καποια παραπονα ναι.Αλλα οχι μονο 2 ατομα.Οποιος θελει να κανει διαμαρτυρια να συννενοηθουμε ολοι μαζι και να τ κανουμε ταυτοχρονα.Γιατι αν ειναι μαζικη η συμμετοχη πιστευω πως κατι θα κανουμε!!
...

tzella.net":2nqr9fde said:
Μα καλά λέει! [...]Αλλά δε βρίσκεται καμία ή κανείς να τη σπάσει στο ξύλο να αγιάσει το χέρι του που επειδή έτσι γουστάρουν στερούν απο Αγόρια και κορίτσια που πραγματικά ξέρουν την ευθύνη του επαγγέλματος και αντι τούτου προτιμά να ικανοποιέι τους μεσήλικες που θα βλέπουν τις εργαζόμενες κυρίες (αυτές ντε, των 47 κιλών) και θα ξεροσταλιάζουν μέσα απο τα παχυλά μουστάκια τους

Λυπάμαι αλλά έχω αγανακτήσει

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, μου δόθηκε η εντύπωση ότι κάποιοι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι και να κάνουν μαοϊκό αντάρτικο στα αεροδρόμια.

alex96":3l9iuvqn said:
Ισχυρίζεστε οτι όσοι τώρα εργάζονται ως μέλη πληρώματος και καταγγέλετε οτι έχουν προσληφθεί με αξιοκρατία ΔΕΝ είναι κατάλληλοι για αυτή τη δουλειά;
αγαπητέ alex96,αν καταλαβαίνω καλά(γιατί στο κείμενό σου δεν υπάρχουν και σημεία στίξης,τα οποία κάποιες φορές παίζουν κ καθοριστικό ρόλο στο νόημα όσων εκφράζουμε)νομίζεις πως εμείς θα ασχοληθούμε ή θα πούμε ή θα θελήσουμε να καταγγείλουμε όσους εργάζονται ως ιπτάμενοι συνοδοί????με συγχωρείς αλλά αν κατάλαβα σωστά..τότε μου κάνεις πλάκα..για να είμαι λοιπόν ξεκάθαρη,εμείς ασχολούμαστε μόνο με τους εαυτούς μας και θα καταγγείλουμε ότι έχει γίνει φυσικά και μόνο εις βάρος μας..νομίζω πως πιο ξεκάθαρο δεν μπορεί να γίνει..

αγαπητέ aakunz,δεν θα έλεγα ποτέ κάτι για την νοημοσύνη ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζω..ασφαλώς και γνωρίζω πως στο εν λόγω foroym,υπάρχουν και άτομα που εργάζονται στην συγκεκριμένη εταιρεία..και πιστέψτε με γνωρίζω και αρκετές κυρίες που εργάζονται ως μέλη πληρώματος και είναι τα αυτιά και τα μάτια της συγκεκριμένης κυρίας..έχουν γνώση(ευτυχώς) οι φύλακες..σίγουρα δεν θα φτάναμε στα άκρα..εμείς τουλάχιστον παλεύουμε με αξιοπρεπή μέσα..

Τη γνώμη σου ρώτησα.Όχι αν θα το καταγγείλεις.
Σε παρακαλώ,υπέδειξέ μου,που χρειάζοταν σημεία στίξης για να το διορθώσω.

Εγώ φίλε alex96 θα σου απαντήσω ότι ανεξάρτητα αν έχουν προσληφθεί αξιοκρατικά ή μη, όταν βρίσκομαι σε πτήση που απαρτίζεται από "αέρινα κορίτσια" 22 Μαΐων και 50 κιλών, διπλοτσεκάρω και πόσες σειρές με χωρίζουν από την πλησιέστερη έξοδο κινδύνου (μπρος και πίσω) και πώς ανοίγει κάθε τύπος εξόδου. Γιατί δεν πρόκειται επ' ουδενί να αφήσω την τύχη μου σε ένα "κοριτσάκι" που μπορεί να μην έχει καν την δύναμη να ανοίξει και να σηκώσει την έξοδο κινδύνου και αυτό που θα σκέφτεται την ύστατη ώρα είναι μήπως σπάσει κανένα νύχι.
Σαφώς υπάρχουν και πτήσεις στις οποίες το πλήρωμα μου ενέπνευσε απόλυτη ασφάλεια. Αλλά για μένα, που το βλέπω από τη σκοπιά του επιβάτη, αξιοκρατία σημαίνει "να μπορεί να αντεπεξέλθει σε μια έκτακτη κατάσταση" και όχι να σερβίρει σωστά τον καφέ. Και αυτό θα έπρεπε να είναι το βασικό κριτήριο πρόσληψης. Όπως έγραψε και κάποιος άλλος παραπάνω, αν ήθελα να πάρω μάτι, πήγαινα και στο next top model.

alex96":2hdrq8wo said:

Και επειδή κάποιες αναφέρεστε σε πτυχία και λοιπά προσόντα, λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και μεγάλη διαφορά ένα πτυχίο όταν κοιτάς πως θα σώσεις τη ζωή σου και των άλλων. Σε κάποιους άλλους τομείς (όπως στο χειρισμό δύσκολων επιβατών για παράδειγμα), μπορεί και να έχει. Αν η εταιρεία προσφέρει και προοπτικές εξέλιξης, έτσι ώστε κάποια στιγμή να περάσεις από ιπτάμενος στον τομέα της διοίκησης/εκπαίδευσης, σαφώς και έχει. Στο αν θα ανοίξεις γρήγορα και αποτελεσματικά την έξοδο κινδύνου, για να σωθείς εσύ και άλλοι 50, όχι δεν έχει.
Εννοείται όμως, βέβαια, ότι περιστατικά του τύπου "σήκωσε το πουκάμισο να δω τα παχάκια σου" ή "μάζεψε τα μαλλιά να δω τα αυτιά σου" είναι κατάπτυστα και χαρακτηρίζουν το ποιον της συγκεκριμένης κυρίας...

Airnewzealand συμφωνω μαζι σου...........

Οι πολέμιοι της κρατική Ο.Α είχαν ως επιχείρημα εκτός των άλλων και την εμφάνιση των αεροσυνοδών και φροντιστών...Οι άνθρωποι εκεί είναι πρωτίστως για λόγους ασφαλείας και ύστερα για σερβίρισμα.

Για όσους / όσες ενδιαφέρονται, το Σάββατο 12 Ιουνίου στην 1η Aviation Career Day θα μπορέσετε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο recruiting.
Περισσότερες λεπτομέρειες http://www.aviationcareerday.gr και εδώ viewtopic.php?f=24&t=7063

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.