Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί σου!
Είναι όλοι τους ένα ωραίο περιτύλιγμα...αλλά στην πραγματικότητα θέλουν "δούλους"!
Το καλύτερο που άκουσα τελευταία είναι πως θα παίρνουν μόνο κοπέλες χωρίς εμπειρία για να δίνουν το 500αρικο!!
έλεος δηλαδή!
και δεν νομίζω σε εταιρίες της Ευρώπης να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα όπως καθάρισμα κανατών,τσουλίθρων κλπ!
Και αυτή η καραμέλα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο είναι κατάλληλη για εταιρίες που προβάλουν την δουλοπρέπεια,όπως η εταιρίες του κόλπου!
Φίλη μου είχε 2 πτήσεις πρωινές και θα τελείωνε στις 11 το πρωί και την πήραν τηλέφωνο την προηγούμενη μέρα να της πουν πως το άλλαξαν και θα είναι home stand by από το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα!!δήλαδή όλη μέρα σπίτι μήπως την χρειαστούν!Ζωή δεν μπορείς να εχεις?Σχέδια δεν μπορείς να κάνεις?
Διαβάζοντας αντίστοιχα δημοσιέυματα και από αυτά που μου λένε οι φίλες μου που δουλέυουν εκεί...χαίρομαι που δεν με πήραν.
Γιατί είναι πολύ πιθανό να φοβόμουν να φύγω,δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας και της άυξησης της ανεργείας!
Η άποψη μου πάντως και η συμβουλή μου για τις κοπέλες που όνειρό τους είναι αυτή η δουλειά να μην περιμένουν εδώ κάτι!
Οι 2 μεγάλες εταιρίες θα γίνουν 1 και οι θέσεις εργασίας θα μειωθούν!όποιος καρφώνει πρώτος θα μένει και ο άλλος θα φέυγει!
Και για ποιον λόγο?για λιγοστά χρήματα και μηδέν προσωπική ζωή?
Αν θέλετε ντε και καλά να πετάτε πηγαίνετε εξωτέρικο...αλλά όχι Emirates κλπ..γιατί μου φαίνεται πως και εκεί είναι σαν την Ολυμπιακή με ένα ακόμα πιο ωραίο περιτύλιγμα και με διανυκτερέυσεις!
Αυτά από εμένα!
Καλή τύχη!