Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μονο που ειδα την Μεζιτη επαθα ενα ριγος... :D
Ας ειναι καλα αυτη η κα Ελευθεριαδου που εκοψε πολλα ονειρα αρκετων απο εμας να κανουμε κατι που αγαπουσαμε
Καθε εμποδιο σε καλο

E δε χάσατε και τίποτα από όλη αυτή την ιστορία. Αντιθέτως μάλιστα κερδισμένοι βγήκατε όσοι δεν ήρθατε. :D

αχ aakunz ,να εισαι καλά!είχα να δω την "κακιά μάγισσα"(την Μεζίτη) από τον Μάη που με έκοψε,για τα "ψωμάκια" μου,που πλέον είναι φρυγανίες σικάλεως.. :D ..και μόνο το σκουπόξυλο της λείπει για να πετάξει!!!ήθελα να ήξερα την "γεματούλα" κοπέλα(που η κοπέλα για εμένα δεν έχει τίποτα απολύτως,αλλά αν κρίνω πως έκοψε εμένα που είμαι η μισή από αυτήν, με την πρόφαση ότι έχω ψωμάκια,και αυτή την πέρασε,τότε κάτι δεν πάει καλα.. :wall: )αυτή που είναι πρώτη από αριστερά στη φωτογραφία με τις άλλες εκπαιδευόμενες την είδε η Μεζίτη???γιατί δεν παίζει..

Ο "Βίκτωρας" πάντως είναι το SX-OAV.

Τώρα,τί δουλειά είχε η HR τού ΥΓΕΙΑ να ασχοληθή με τίς προσλήψεις στην ΟΑ,δέν το αντιλαμβάνομαι.Μήπως αυτό σημαίνει ότι και η Μεζίτη ασχολείται με τίς προσλήψεις νοσηλευτριών στά νοσοκομεία τού ομίλου;

@aakunz:σύντροφε υπερπράχτορα (και υπερ-μπάρμπα,πλέον),να σού ζήση τό ανηψάκι και να το δής ευτυχισμένο :D

aakunz":2tfp68gw said:
Κυρίες και Κύριοι (και Αγαπητά Παιδιά),

Πηγαίνοντας σε ένα από τα μαιευτήρια του Ομίλου, είχα τη διπλή χαρά α) να γίνω θείος
Να σου ζησει και να ειναι παντα ευτυχισμενος ο μπομπιρας.. Μακαρι να παρει τη τρελα του θειου του, και να εχουμε και αλλο μελος (μετα το γιο του Φωτη) να γραφει trip reports ;)
Hastaroth":2tfp68gw said:
Τώρα,τί δουλειά είχε η HR τού ΥΓΕΙΑ να ασχοληθή με τίς προσλήψεις στην ΟΑ,δέν το αντιλαμβάνομαι.Μήπως αυτό σημαίνει ότι και η Μεζίτη ασχολείται με τίς προσλήψεις νοσηλευτριών στά νοσοκομεία τού ομίλου;

Γενικοτερα, στις προσληψεις στη MIG απ'οτι εχω καταλαβει συνεργαζονται το HR της εταιριας με αυτο της MIG γενικοτερα... Θα μπορουσε να ειναι στην αρχη της εταιριας που ακομα και το HR ηταν υπο διαμορφωση.
diakylie86":2tfp68gw said:
αχ aakunz ,να εισαι καλά!είχα να δω την "κακιά μάγισσα"(την Μεζίτη) από τον Μάη που με έκοψε,για τα "ψωμάκια" μου,που πλέον είναι φρυγανίες σικάλεως..
Εγω ενα εχω να πω...Γυναικα χωρις καμπυλες και "πιασιματα" δεν ειναι γυναικα...! Οσο βεβαια αυτα τα δυο ειναι σε νορμαλ διαστασεις! :rolleyes:

Καλησπερα σε ολους
Με καλεσαν στο open day της qatar το σαββατο στην αθηνα και δεν ξερω τι να κανω.Δεν εχω καμια σχεση με το επαγγελμα αλλα εκανα την αιτηση on line μετα απο την παροτρυνση φιλης και τωρα μαλλον θα παω τελειως απροετοιμαστη και οτι γινει.
Αξιζει τον κοπο???

Αν σε ενδιαφέρει τόσο διάβασε όλες τις σελίδες που έχουν γραφτεί και θα δεις εμπειρίες!
Αλλά πριν το κάνεις πρέπει να σκεφτείς αν θα μπορούσες να μείνεις στο Κατάρ!
Δηλαδή να αφήσεις την ζωή σου εδώ και να πας σε ένα τέτοιο καθεστός!!
Αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις ή αν όλες οι επιλογές σου εδώ έχουν εξαντληθεί πήγαινε!!

Γεια σε όλους!!! Η BA ζητάει πληρώματα καμπίνας αλλά με προυπηρεσία τουλάχιστον 3 μηνών πλήρους απασχόλησης απ' ότι είδα στα γρήγορα.... Δηλαδή την προυπηρεσία πού να την βρεις εφόσον δε στη δίνει κανείς;;;;; :shock: Για όσους ενδιαφέρονται http://gs11.globalsuccessor.com/fe/tpl_ ... &newlang=1
Σχετικά με qatar, νομίζω πως όσο και αν αγαπάς το επάγγελμα αυτό είναι πολύ μεγάλη θυσία να πας σε τέτοια μέρη με όλα όσα ακούγονται και γράφονται εδώ.
Ξέρει μήπως κανείς πως λειτουργεί η astra airlines;;; Εχει βάση την Θεσσαλονίκη αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα για προσλήψεις κλπ.! Αν ξέρει κανείς ας ενημερώσει...

Γεια,

Έχει υποθεί πολλές φορές νομίζω σ'αυτό το forum, ότι είναι ευκολότερο για μία εταιρεία να χτίσει από την αρχή τον πτητικό αν θέλεις χαρακτήρα κάποιου, παρά να πάρει άτομα από άλλες εταιρείες που έχουν συνηθίσει σε διαφορετικές τεχνικές. Πίστεψε με, μου πήρε αρκετό καιρό να προσαρμοστώ στα δεδομένα της τωρινής μου εταιρείας. Αν κάποιος ενδιαφέρεται θα μπορούσε να στείλει ένα e-mail στο recruitment της ΒΑ, με επικόλληση βιογραφικού και να ρωτήσει αν θα δεχτούν την αίτηση τους, χωρίς πτητική εμπειρία αλλά με "εξαιρετικό παρελθόν" στην εξυπηρέτηση πελατών. Στην συγκεκριμένη δουλειά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πως μπορεί να "πουλήσει" κάποιος τον εαυτό του.

Καλή τύχη

ΟΑ277

Παιδιά καλησπέρα

Με αφορμή την αγγελία της British θα ήθελα να ρωτήσω το εξής

Έχω μια φίλη που πάντα είχε όνειρο να γίνει αεροσυνοδός. Το όνειρο νομίζω πως παραμένει ακόμα απλά έχει παραμεριστεί διότι τα χρόνια πέρασαν (34) και πιστεύει πως δεν υπάρχει πιθανότητα απ τη στιγμή που πέρασε τα 30 να τη δεχτούν καν για συνέντευξη. Επειδή δεν γνωρίζω πως δουλεύει το πράγμα στο συγκεκριμένο επάγγελμα, βλέπω minimum ηλικιακό όριο στην αγγελία αλλά όχι maximum (απ όσο γνωρίζω στις αγγελίες στο εξωτερικό απαγορεύεται εκ του νόμου να τίθεται άνω όριο), θα ήθελα να ρωτήσω και αναλόγως να την παροτρύνω αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να την ενθουσιάζω. Όσοι εργάζεστε ήδη στην εταιρεία, σε άλλες εταιρείες του εξωτερικού ή απλά γνωρίζετε πρακτικά υπάρχει όριο ηλικίας για να κάνει κάποιος αίτηση? Η κοπέλα είναι αρκετά εμφανίσιμη, με σωστές αναλογίες και δουλεύει όλα τα χρόνια σε εξυπηρέτηση πελατών (τράπεζα)

Ευχαριστώ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.