Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ενδιαφέροντα άρθρα στο ίντερνετ

OA701":4jtrnf5q said:
...Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι η υπερατλαντική με 738 narrow body 162 θέσεων και seat pitch στην economy 31-33...

Φυσικά, άλλο το BBJ και άλλο το κανονικό Β737-800, μην ξεχνάς όμως φίλε ΟΑ701 ότι εδώ και χρόνια οι αμερικάνικες εταιρείες, με προεξάρχουσα την Continental, χρησιμοποιούν ένα άλλο narrowbody στις υπερατλαντικές πτήσεις, το Β757 (μόλις 8 μέτρα διαφορά) ενώ η Air Canada χρησιμοποιεί Α319 στην εποχιακή γραμμή St Jonhs (CYYT) - Heathrow.

Επικίνδυνο φαγητό απ' τις αμερικανικές αεροπορικές

Ενδιαφέρον και με ολίγον σιχαμερές λεπτομέρειες χθεσινό άρθρο της USA Today για την ποιότητα του φαγητού που σερβίρουν οι αεροπορικές των ΗΠΑ. Ένα ταπεράκι πλέον είναι must αν ισχύουν οι αναφορές του FDA...

:arrow: USA Today

Διαφήμιση Germanwings

Πανέξυπνη και βραβευμένη πλέον διαφήμιση της Germanwings. Πολύ γέλιο :lol:
:arrow: Germanwings Spot

Re: Ενδιαφεροντα αεροπορικα βιντεο στο Internet.

Αμα όμως τούς πλακώση στίς μηνύσεις ο κυρ-Στέλιος,να δώ τί θα κάνουνε.........

Για την ώρα ο "Κυρ - Στέλιος" κάνει μηνύσεις στην EASYJET !!!

Δεν ξερω τι λετε, εγω εχω ξεραθει απο τα γελια!!!Ηταν τελεια διαφημιση!!!!!! :thx: :thx:
Και οσο για τον Stelios, θα συμφωνησω με τον aas59!!

IΠΤΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αγαπητά μέλη, ένα υπέροχο νέο για όλους όσους αγαπάνε να οδηγούν και να πιστεύουν ότι πετάνε. Το ιπτάμενο αυτοκίνητο είναι πια γεγονός.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4582314

δικό μας

Πράγματι πολύ καλό!

Re: IΠΤΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σύντροφε τού ιδεολογικού,επίτρεψέ μου να έχω τίς αμφιβολίες μου ώς πρός το κατά πόσον θα πετύχη το συγκεκριμένο προϊόν,όχι μόνο λόγω τού υψηλού τιμήματος αγοράς του αλλά και λόγω τών περίπλοκων νομικών και διοικητικών ζητημάτων που θέτει ο χειρισμός του.Καθ'όσον το συγκεκριμένο είναι απλώς ένα αεροπλάνο με πτυσσόμενα φτερά,οπότε ο χειριστής του οφείλει να πληροί τουλάχιστον τίς προδιαγραφές ενός πτυχιούχου PPL,ίνα μή τι χείρον είπω (που έλεγε και ένας καθηγητής μου στό σχολείο).Αδυνατώ δέ να φανταστώ ότι π.χ.έν γραϊδιον,εξ εκείνων που βλέπουμε στάς Ελληνικάς οδούς να κινούνται με ταχύτητες παλαιού μότορσιπ στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας,θά χειρίζεται αυτό το πράγμα......

(Δέν έχουμε τά χρήματα γιά να είναι) δικό μας... :(

Ο σύντροφος οργανωτικού (μέ καπιταλιστικές καταβολές).

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα στο ίντερνετ

Hastaroth, υπερβάλλεις.... και πολύ μάλιστα!!!

Κτά πρώτον, λέει κάτω κάτω πως στο Αμέρικα, χρειάζεσαι άδεια οδήγησης αυτοκινήτου και 20 ώρες πτήσης, για να αποκτήσεις άδεια οδήγησης αεροκίνητου(sic). Εκεί χρειάζεσαι άδεια για να χειριστείς ακόμα και μίξερ, οπότε μόλις έρθει η ιδέα από Αμέρικα κατά δω, το δείχνουμε σε έναν υπουργό, πορώνεται αυτός και το αφήνει τελείως χύμα (ή βάζει κάνα κουφό περιορισμό, του τύπου για να πετάξεις αεροκίνητο, πρέπει πρώτα να έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς μία (1) φορά τον Ναρκαλιευτή των windows σε Expert difficulty). Άρα, no problem.

Επίσης, η τιμή των 160χιλιάρικων είναι εξευτελιστικά χαμηλή. Μόλις το πάρει χαμπάρι η εφορία, θα του βάλουν από Σπατόσημο μέχρι και 500000 ευρώ τέλη κυκλοφορίας. Άσε που για ΚΤΕΟ θα πηγαίνεις στο Κανάβεραλ, ή στο Μπαικονούρ στην καλύτερη. Μπροστά σε αυτά, τα 160 τί είναι, αν όχι ψίχουλα;;;

Τα παραλές λοιπόν.....