Re: Ενδιαφέροντα άρθρα στο ίντερνετ
Η "επιστολή" που αναφέρει το Defencenet, φυσικά και είναι άλλη μια αποκλειστικότητα και πρωτοπορία του έγκυρου και έγκριτου αυτού ιστοτόπου.
Αυτή η επιστολή, γράφτηκε από έναν ιπτάμενο πριν από 4 μήνες και δημοσιεύτηκε σε αρκετά sites και φόρουμς που σχετίζονται με την ΠΑ. Το Defencenet απλά την αναδημοσίευσε χωρίς την άδεια κανενός. Έχω ξαναπεί ότι αυτοί οι άνθρωποι εκεί κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Παρόλα αυτά, απολαμβάνουν της αποδοχής του κόσμου και δυστυχώς πολλοί πιστεύουν ότι αφού το έγραψε το Defencenet και μάλιστα
συμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους και άλλα τέτοια κουραφέξαλα, ότι είναι αλήθεια. Για μένα το Defencenet είναι εξίσου αξιόπιστο όσο και το τρωκτικό.
Δεν χρειάζεται να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με το περιεχόμενο της "επιστολής". Παρουσιάζει την αλήθεια, έστω κι αν χρησιμοποιεί ένα πλέον του δέοντος ρομαντικό τόνο. Οι Ιπτάμενοι και γενικά το προσωπικό της ΠΑ, δεν έχει συνδικαλιστικά όργανα, δεν εκπροσωπείται από κάποιους, δεν έχει δικαίωμα απεργίας ή κάποιας άλλης οργανωμένης μορφής διαμαρτυρίας, δεν έχει εκλογές και συνδικάτα, αρχηγούς και οδηγούς. Οι οργανωμένες κινήσεις δεν επιτρέπονται.
Επομένως, ποιός έστειλε την "επιστολή";
Ποιός μιλάει εκ μέρους μου και λέει στον υπουργό την γνώμη μου;
Ποιός γνωρίζει τί θέλω και το δημοσιοποιεί κιόλας σε κιτρινοφυλλάδες και παπαροσάιτ;
Χτες το βράδυ, ενώ τα μέτρα είχαν ανακοινωθεί, ενώ οι Ιπτάμενοι "απεργούσαν", ενώ με το ζόρι τα βγάζω πέρα στις οικονομικές μου υποχρεώσεις μετά από 21 χρόνια υπηρεσίας, ενώ η κόρη μου μου μίλησε 20 λεπτά στο τηλέφωνο για να της εξηγήσω τις ασκήσεις των αγγλικών και των μαθηματικών της, εγώ ήμουν υπηρεσία στη Ρόδο. Σε ετοιμότητα. Μέρα και νύχτα. Και πέταξα κιόλας. Ποιός υπουργός, ποιές επιστολές και ποιές απεργίες. Άντε να την πτωχεύσουν κι αυτήν την χώρα, να δούμε τί άλλο μας περιμένει......
ΥΓ. Με όλα τα σκατά που γίνονται σε αυτόν τον τόπο, όλοι παραπονιούνται. Όχι γιατί δεν διορθώνονται τα κακώς κείμενα, αλλά γιατί κανείς δεν τιμωρείται. Κανείς δεν πάει φυλακή. Λοιπόν, προβλέπω ότι σύντομα κάποιοι θα πάνε φυλακή, αλλά μάλλον εμείς θα είμαστε....